VELKY BRNO vylet by qwertas

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: VELKY BRNO vylet by qwertas

Príspevok od používateľa Maki »

qwerty je leštič a drtič píč .... to nikto nevedel?...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

qwerty-xyz napísal:n joooj to si fakt taky debil ze nechapes ze chcem byt na internate a vonku s 10 timi holkami ktore budu vysoke stihle, pekne budu nosit okuliarky, vyzerat ako pani ucitelky a tvarit sa ze nevedia naco JU maju? a ja sa tam budem hrat na nevinneho citliveho drzeho vtipneho a dokonale vyzerajuceho zvodcu? ... jezisi ....
:D :D :D Dlhsie som tu teraz na fore nebol, no niektore veci sa asi nikdy nezmenia .... Kedysi som si myslel, ze si seriozny ( v zmysle, ze toto cele nehras), i ked dost svojsky chlapik, no po tomto neuverim, ze si tu z celeho fora uz nejaky ten rok nerobis totalnu pi*u :D
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

qwerty-xyz najprv som si o tebe myslela že si len troška "prevretý" chlapík ktorý chodí na toto fórum aby pozabával iných ľudí, možno aj seba, že je to tvôj koníček a tieto táraniny nemyslíš vážne. Ale teraz si ma fakt nasral. To, čo si napísal prvýkrát a následne upravil bolo už troška moc. Ty si jeden zakomplexovaný chudák, honibrk, túžiaci po hocičom čo má dieru. Hambím sa že reprezentuješ človečí druh. Je mi z teba na grc a nemám k tebe už čo viacej povedať.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Keď si tak čítam túto tému (síce pár postov s autorom qwerty-xyz som už niekde videl, ale nič svetoborné) tak si qwertyho predstavujem ako tínedžera v okuliaroch za PC s veľkým snom mať raz dievča, ale jeho túžby a nádeje končia niekde medzi pokecom a redtubom. Sorry ale tvoje názory s prinajmenšom zvláštne, hráš to na drsného týpka ale možno to bude len príznak komplexu menejcennosti... Ale podľa reakcii ostatných si tu hlavný šoumen už dlhší čas, keď bude troška času tak si pozriem tvoje staré príspevky, ktoré tu všetci riešia. Každopádne, aspoň sa tu v tejto téme človek zabaví (podaktorí aj zaplačú).
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Mne tato tema pride ako nas hojko-sky hotel paradise alebo farma s jednym ucinkujucim :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:psssst: Uz klud vsetci.

Maki audio vigor a spol, nebrante P4ru ani mna, venujte sa teme, pisem teme nie mne. P4ra ty mas v SS ke, ked chces riesme to tam, tu to riesit nebudeme, vsak? P4ra-ova frajerka -- ty holka klud, proti tebe nikto nic nema a ze branis priatela je sice prirodzene ale nechaj ho teraz mne, oki? :smt006 vies aj sama keby to cchem riesit aj s tebou tak mu neposielam SS.

--- vy ostatni, panic nie som, babu mam dalsiu, vyzeram relativne dobre, vysoky, chudy, a dokonca mam niekde aj svaly. VUT ckarom fandim, ale kto este teraz nepochopil ze vysoka nie je o chlastani a vymetani barov, tak ten to nepochopi uz nikdy.
bol som dohodnuty s dievcatami, nie s vami, a ked som dohodnuty s holkami nebudem predsa travit vecer s vami, aj ked by som mohol a rad by som spoznal niektorych ludi, verim ze aj niektori mna. Ktory VUT ckar nepochopil ze su aj babske intraky kde je vela dievcat a sance na to ze niektora bude nezadana a pekna sa rapidne zvysuju tak chlapci nemate co na technike robit ked neovladate pravdepodobnost a statistiku.
--- oki ludia ? ... skor nez tu zacne zase vojna, lebo niekto nepochopil ze su aj intraky kde je vela inteligentnych a peknych bab. a jo, pacia sa mi farmaceutky, pravnicky, pedagogicky, veterinarky, ekonomky, a doktorky. Komu nie a preferuje holky z techniky budiz. my tuna tiez nejake mame, raz si dam suknu a parochnu ja, raz si to daju spolubyvajuci, raz som ja mamicka raz oni . . . show v ziline ako ma byt, tak VUT nech pochopi ze panskych chlpatych prdeli, a chlpatych ritualov (vedel by som rozpisat) mam PLNE ZUBY a aaaano preferujem dievcataaaa vysokoskolaaaacky.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ešte stále si v tom Brne nebol? :shock:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Asi si nebol dost dobre dohodnuty, ked si zakladal tuto, aktualne 6 stranovu temu.
Som presvedceny, ze aj ked by si vedel zaujat zovnajskom, cele to poseres len co otvoris hubu a odprezentujes svoje vnimanie reality. Taka, co by vydrzala a pretrpela to, by musela byt riadne vypatlana - no potom sa zameraj na dievcenske intraky nejakej specialnej skoly a nie VS. Bud vdacny aspon za tie vase lokalne chlpate ritualy.
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

qwerty-xyz napísal:vyzeram relativne dobre, vysoky, chudy, a dokonca mam niekde aj svaly
Toto ti neuverim ani keby sem das svoju fotku a budes drzat dnesny novy cas a na nom napisane fixou "qwertynator" :lol: Alebo respektivne si myslim, ze si to o sebe myslis iba ty, ze vyzeras dobre.
qwerty-xyz napísal:... skor nez tu zacne zase vojna, lebo niekto nepochopil ze su aj intraky kde je vela inteligentnych a peknych bab. a jo, pacia sa mi farmaceutky, pravnicky, pedagogicky, veterinarky, ekonomky, a doktorky. Komu nie a preferuje holky z techniky budiz.
A toto mi pripada akoby si zil zivot Barneyho Stinsona z HIMYM ale s tym rozdielom, ze by si ziadnu taku nezbalil a ani sa s tebou nevyspala. Na toto forum chodi malo bab ale aj to malo ma o tebe svoju mienku a to si este ani usta neotvoril. A ked tak rad ratas tak si vyrataj kolko bab chodi na ten tvoj vysneny intrak-paradise, vyrataj kolko z nich su zadane, kolko zo zadanych podvedu svojho kôli tebe, kolko neni slepych a hluchych aby si s tebou zacalo, kolko vyzera podla tvojich predstav,... a mohol by som takto pokracovat do rana. Vyjde ti z toho mozno jedna baba a ta bude akurat doma u rodicov skapinat na ploche nohy. A ty s kamaratmi sa budes hrat na otecka a mamicku. :wink:
qwerty-xyz

ta cosi ked otvorim usta tak je to celkom v pohode, neboj nic. :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Tvrdis, ze verbalny prejav konstruujes z ineho toku myslienok, ako pisany? :)
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

to môže byť pravda, ale tomu tu nikto neuverí, lebo toto čo tu predvádzaš značí že si hyperčurák.
qwerty-xyz

:wink: niektore prispevky to asi naznacuju,.....

--- kazdopadne ako stale pisem, kto vie ten vie....
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

qwerty-xyz napísal:ta cosi ked otvorim usta tak je to celkom v pohode, neboj nic. :)
Zase raz len subjektivny nazor. Mysli si to aj neznejsie pohlavie, co ta pozna, co ta odpannilo ? Ja mozem tiez o sebe hovorit a pisat na forum, ze som je*ač a pritom to tak nemusi byt.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm..pisat ludom na fore ako vyzeras? Asi si mal v tej qwertyovskej prdeli uz zopar pipikov, ked chlapom pises, ako vypadas a pritom normalny clovek vie, ze im je to 14. Nedokazes anilen prekusnut kritiku a fakt, ze nemas vobec predstavu o realnom svete, ked si myslis, ze vsetko pojde podla tvojich predstav a presne ako si to v tej hlavke predstavujes. Chces ist na jeden intrak, kde ta nechcu. Inam nechces, tak co sa tu vlastne riesi? To ako sa nevies pustit maminej sukne, lebo chudatku qwertymu nedali jeho vysnivanu izbu? Fnuk.
A teraz ocakavam qwertyho macho rec, kde sa vychvali do nebies zas raz a ako je vsetko inak.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

chlpatych ritualov (vedel by som rozpisat)
qwerty-xyz

hughito nepocul si nikdy o chloupateni se ? .... oblubena cinnost v ZA, mam aj na videu, ale len navrh, pri poslednej snahe o zachytenie plneho chloupania sa, mi skoro rozbili telefon.

--- to sa najdu dvaja borci, popripade viaceri samozrejme kazdy z nich mus byt nabity vsade svaly a musi byt taky spravny chlap. Kazdy je na "tuty" heterosexual, a ked je opity tak jeho oblubenou cinnostou (vramci toho ze vsetci zucastneni maju desne zarastenu hrud ) je to ze si daju dole tricka a bud jeden druhemu hladi chlpby po hrudi a takym divnym pohladom pritom na seba pozeraju, alebo sa suchaju hrudnikmi navrajom, a tak to chrasti, .... no a ani to volaju chlpatenie sa. praktikuju to aj na diskoteke, cim vacsi MACHO tym viac sa chce chlpatit, aspon u nas, samozrejme aj keby neviem co robili, nikto z nich "nie je " homosexual, a latentny uz "vobec nie " ....
obdobu toho si mohol vidiet aj ked sa ceska zasahova policajna jednotka opila a v kasine robili bordel, a hanbu, tiez mali nabeh na chlpatenie sa. Neviem preco ale X takychto ludi ma tendenciu robit to ....

vidiet prave nefalsovane zilinske chlpatenie sa je zazitok do konca zivota, ... clovek sa pozrie smerom hore a povie si, boze to na aku skolu som ja siel, najvacsia chyba mojho zivota.....
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Latentná homosexualita.... aspoň ja to tak vidím....
qwerty-xyz

ja tiez, ale to sa borcom co travia vacsinu casu v posilovni, zeru kadeco aby mali vacsie svaly a hromadne sa vsetci sprchuju lebo aj sportovci to tak robia <a nahanaju do sprchy s uteracikmi, ... pohlad za milion>, radsej nevravim, maju sklony branit seba aj svoje pohnutky a chute (vo FULL HD som to natocil, ..... ) dost ostro, ....

preto kto nevidi kazdy boha den pravu nefalsovanu zilinsku buzi-show, tak ten to nikdy nepochopi. A VUT ckari, ked niektori napise ze im je tam akoze dobre,rsp niekto napise ze cielom je vymetat bary s kamosmi, tiez si o tom nieco myslim.....
Do brna sa pojde chlapci a dievcata..... ale asi nie tento vikend, 8) Dufam ze to vsetci rozdychaju, kludne v teme pokracujme, kto sa chce urazat alebo mi nadavat poprosim do karmy alebo SS.
Mam vas vsetkych rad, ... PEACE. Hlavne elitu tohto fora.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ale tú latentnú homosexualitu vidím ja u teba, qwerty. Heterosexuál o tom nemá potrebu napísať tony príspevkov, ako ty. Každý tretí príspevok od teba je o tom, resp. to spomínaš.

Čiže, ty svoju homosexualitu potláčaš takýmto spôsobom. Ale nemusíš sa báť, byť homosexuálom, resp. bisexuálom nie je nič zlé. ,)
Napísať odpoveď