HDMI-DVi kabel
-
maty89
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
HDMI-DVi kabel
Zdravim, mam prepojeny monitor (asus 19") s GK (560 gtx) cez dvi kabel(neje pozlateny). Chcem kupiť pozlateny DVi- HDmi kabel. Chcem sa spytať že či bude vidieť rozdiel v kvalite obrazu. diky 
Re: HDMI-DVi kabel
mam podobnu otazku tak nezakladam novu temu
oplati sa mi kupit tento kabel? http://datacomp.sk/kabel-dvi-typ-dvi-dv ... d9249.html
bude rozdiel v kvalite obrazu? teraz to mam prepojene klasickym vga kablom na ktorom je na jednom konci redukcia dvi ku grafike.
grafika HD-6870 monitor benq 22-fullHD
oplati sa mi kupit tento kabel? http://datacomp.sk/kabel-dvi-typ-dvi-dv ... d9249.html
bude rozdiel v kvalite obrazu? teraz to mam prepojene klasickym vga kablom na ktorom je na jednom konci redukcia dvi ku grafike.
grafika HD-6870 monitor benq 22-fullHD
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Medzi VGA a DVI rozdiel je no neviem či by si ho postrehol. Skôr pri viacerých monitoroch, vtedy áno.
Skôr by sa hodilo HDMI alebo DP (tam by si si to možno aj všimol) no to asi tvoj display nepodporuje.
Skôr by sa hodilo HDMI alebo DP (tam by si si to možno aj všimol) no to asi tvoj display nepodporuje.
Rozdiel velky nebude. Ja som mal pri vga kabli problem s vlnenim v obraze kvoli zlemu uzemneniu, pri DVI to nehrozi. Iny rozdiel som nepostrehol.
tak ked je ako hovoris minimalny rozdiel tak sa stym nebudem zaoberat. dik za radu
Používal som VGA a sem tam mi to vlnilo. Kúpil som DVI a obraz bol taký istý, akurát bez občasného vlnenia. DVI sa mi pokazil a zas používam VGA. Rozdiel som nezbadal a už to nevlní. Zrejme nejaké rušenie či čo. Takže ak nemáš problémy s vlnením, nemenil by som to.
nie nemam ziadne problemy s obrazom len ma to zaujimalo ci by bol vyditelny rozdiel s digitalnym prepojenim.
To nie, najvacsi rozdiel je asi v tom, ze VGA podporuje rozlisenie "iba" do Full HD a s DVI/HDMI sa da ist vyssie.
cistejsi, jasnejsi obraz, tych par euro by som ozaj investovalstuff napísal:nie nemam ziadne problemy s obrazom len ma to zaujimalo ci by bol vyditelny rozdiel s digitalnym prepojenim.