volicsky preukaz
volicsky preukaz
zajtra je posledny den zaujimalo by ma ci sa da vybavit preukaz aj cez internet, nieco som nasiel ze reaguju aj na email,ale ci nahodou niekto nevie ci sa to da realne stihnut,ci tu niekto nemaka v mestskych uradoch.dik
Re: volicsky preukaz
pochybujem, tak ci tak by si si pren musel ist osobne
trochu offtopic: ale neviem na ktorom mestskomurade sa "maka" 
A uz to myslim nestihas...jedine, ze by si tam niekoho poslal to vybavit a ten by ti ho dorucil
A uz to myslim nestihas...jedine, ze by si tam niekoho poslal to vybavit a ten by ti ho dorucil
Kukni si na webe svojej mestskej casti / mesta / dediny informacie ohladom volicskych preukazov, kde sa vydavaju...
Treba prist osobne, lebo ti vystavia papier velkosti A5 (preukaz) a vsetko musis podpisat.
Otazka 5 minut.
Treba prist osobne, lebo ti vystavia papier velkosti A5 (preukaz) a vsetko musis podpisat.
Otazka 5 minut.
pisal som im maila a ze mi to dneska poslali a zajtra rano by som to mal mat v schranke.
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2012, 11:53)
tak dneska rano dosiel cize to teta na urade zvladla
teraz sa uz len rozhodnut komu dat hlas
tak dneska rano dosiel cize to teta na urade zvladla
to musis mat dost malo v tej hlave ked si venoval svoj volny cas na ziskanie preukazu a potom aby si mohol ist volit
edit1: 3 krat znizena karma za tento prispevok
edit2: dalsie znizenie a koment co som dostal => Hej to malo co ma v hlave si hovori ZODPOVEDNOST. //noone neeeee

edit1: 3 krat znizena karma za tento prispevok
edit2: dalsie znizenie a koment co som dostal => Hej to malo co ma v hlave si hovori ZODPOVEDNOST. //noone neeeee
Nemas za co, aj nabuduce...
to si vybavil bez overenia identity / podpisu?Son-Goku napísal:pisal som im maila a ze mi to dneska poslali a zajtra rano by som to mal mat v schranke.
tak dneska rano dosiel cize to teta na urade zvladlateraz sa uz len rozhodnut komu dat hlas
keby som napisal mail za suseda, tak ho vyciarknu z volebneho okrsku a poslu mu preukaz?
divne, nie?
aj ja som mal vybaveny preukaz bez toho aby som sa na urade vobec ukazal, na overenie identity chceli iba rodne cislo nic viac......