Politika
Re: Politika
Krása. S Mostom som nerátal, ale tak prečo nie. Krásne je to rozdelenie ministerstiev a postov. Všetko dôležité SMER (ale tak, to je pochopiteľné) a typicky pre černokňažníkov z KDH je toto: Smeráci údajne vyhoveli aj požiadavke, aby malo KDH ministerstvo kultúry (rozhodovanie o financovaní cirkví). Hnus.
pozitivne by bolo, ak by zostal Figel MD
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://moje.hnonline.sk/node/10116 nepoznám síce tú stranu, ale celkom dobrý postreh...
-
Anem
Star
Ja sa teším na takúto vládu, že čo budú hovoriť niektorí ľudia na spojenie Smer+Híd 
Ja očakávam spojenie SMERu a KDH a z vyjadrení Bélu je jasné, že by sa k takejto vláde pripojil. Čakajú nás ťažké 4 roky.
neviem preco tolke prekvapenie, toto bolo jasne uz od debaty na TA3 v zlozeni Fico, Figel a Bugar, vtedy to v podstate potvrdili sami tym ako sa spravali...tieto strany maju stabilne vollicske zakladne a ani jednej z nich nebude vadit spojenie so smerom
Už dávnejšie sa o tomto hovorí, že sa môžu spojiť.skuki napísal:Ja očakávam spojenie SMERu a KDH a z vyjadrení Bélu je jasné, že by sa k takejto vláde pripojil. Čakajú nás ťažké 4 roky.
Najhorším variantom by bol, keby vládol Fico a Slota alebo len sám Fico, keby mal nadpolovičnú väčšinu sám.
Otázkou je, čo je horšie:
a) koalícia Smer-KDH alebo
b) zlepenec všetkých ostatných strán (okrem Smeru a SNS).
Taká koalícia KDH-SDKU-SaS-Most-OL neviem dokedy by fungovala. To už nehovorím, keď tam bude aj SMK, šanca ešte menšia, nie že by oni vystúpili ale že by mohol byť konflikt medzi nimi.
-
javatar
Hardcore addict
na odlahcenie trosku nadcasovej umeleckej tvorby
Janko Jesensky - Pred volbami (nov. 1928 !!!)
Jak sa kolu! Jak sa rypu!
Lamu hlavy! Tlcu kosti!
Bez svedomia, taktu, vtipu
stupaju do poctivosti!
Letia zdrapy. Letia chlpy.
Kazda strana zneuctena.
Ako volit? Narod hlupy
poctivej uz strany nema.
-
TommyHot
Addict
A ja si stale myslim, ze toto su len divadielka a nakoniec tu bude vlada SMER + SDKU. Dzuro s Miklozom vedia, ze toto je ich posledne volebne obdobie, takze im je to jedno a volici SMERu na taketo veci nie su citlivi. Samozrejme ziska SMER, ktory posle SDKU mimo parlament. Som si tym isty uz od konca minuleho roka, kedy sa FIco s Dzurindom stretli v o 5 minut 12. Boli tam ako najvacsi kamarati. Kedy boli tito dvaja spolu v "diskusii"? Naposledy ked sa zachranovala Markiza co uz je cez 10 rokov..
TommyHot. Teraz sa už nikto nebráni ísť s Ficom do vlády. SDKU s tým nemá problém. KDH vraví, že ak to bude najlepšie pre slovensko tak pojde (každý snáď tomu chápe). SNS potvrdil, že s ním pojde. Jediný kto s ním nepojde je asi SaS.
kecate blbosti...
SDKU so SMERom nemoze ist, maju to aj v stanovach
vidim to na SMER+KDH(+Most)
SDKU so SMERom nemoze ist, maju to aj v stanovach
vidim to na SMER+KDH(+Most)
Ako fakt som myslel hlavne ze prejde nejaka zmena, nemyslel som konkretne ze spadne cely system a na dalsi den tu mame novy, to nie, no a napr. na zaklade faktov, ktore som rozpisal v reakcii na slay-a, neviem ci tebe sa dnesna konzumna spolocnost javi ako taka, ktora sa tu ma udrzat este dlhu dobu, no vyjadroval som sa skor k situacii v dnesnom svete, nez na konkretny system t.j. kapitalizmus, tak ale vies system podporuje to co sa vo svete deje, takze ak dojde nejaka zmena, tak urcite aj systemu. A Seth ked tebe pride normalne co sa deje vo svete tak potom si jeden z mala, ktory nechce zmenu, to je ale tvoja vec. Dalo by sa najst x clankov, stranok, urivkov z literaturi faktu podobnej tematike co sem hodil hughito, myslim o tej kontrole sukromia uz na kazdom kroku, v kazdom vyspelejsom state, za chvilu tu bude kazdy vediet o kazdom. A co sa tyka toho co ma nasledovat po tom ak by sa tento system padol, to ja neviem, nevidim do buducnosti, myslim ale ze je vela lepsich alternativ, nez to co tu mame teraz.seth82 napísal:Korag: Ako mi chceš dokázať, že kapitalizmus dlho nevydrží a na základe čoho si vyslovil tvrdenie, že je to fakt? Aký systém bude nasledovať po ňom? Doomsayerstvo, to je to najlepšie, že?
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2012, 15:28)
K teme - tak keby tato osudna troj(dvoj) kombinacia nam mala vladnut tak boze chran, zajtra sa uvidi kolki ludia su si vedomi tych spinavych praktik starych stran, ktore nam tu vladli a konecne daju hlas strane, ktora nema zaznamenanu ziadnu koropcnu kauzu uz od ich vzniku(napr. SAS).
Mňa to skôr presviedča o zúfalosti SDKÚ.
Asi ani netreba komentovať...
Trápne video.
Je prirodzené, že dôchodci majú svoje priority a svoj pohľad na to, čo chcú.
Je prirodzené, že dôchodci majú svoje priority a svoj pohľad na to, čo chcú.
-
senator8008
Light Star
etc. : Vtipné video. Už je fakt vidieť že tá naša "pravica", je na tom zle keď ničím iným ako týmto nevie zaujať. Ale myslím si že by si sem to video v tomto kontexte nedával keby si bol na mieste dôchodcu, ktorý celý život pracoval, a teraz ma vyžiť z ledva 300 eur.
Btw: To ste tu všetci podnikatelia keď volíte pravicu a lavicu považujete za hnoj?
Btw: To ste tu všetci podnikatelia keď volíte pravicu a lavicu považujete za hnoj?
uplne ich chapem, ludia, ktori nemyslia par mesiacov dopredu, vacsinou ti hlupejsi, volia SMER, ved co, po nas potopa
Čo je toto za žvásty nezmyselné ? Tí ľudia celý život pracovali a teraz naozaj niektorí živoria. Je to prirodzené, že by je ich záujmom to, aby sa im dôchodok zvýšil.
Toto je fakt intelektuálny odpad zo strany pravice, naozaj suterén. Len Fico, socializmus a táto demagógia o dôchodcoch. Nech radšej spravia video o tom, aké provízie sa rozdávali pri privatizácii - keby sa nekradlo, tak je na dôchodky, na diaľnice, na zdravotníctvo, na školstvo, na všetko.
Toto je fakt intelektuálny odpad zo strany pravice, naozaj suterén. Len Fico, socializmus a táto demagógia o dôchodcoch. Nech radšej spravia video o tom, aké provízie sa rozdávali pri privatizácii - keby sa nekradlo, tak je na dôchodky, na diaľnice, na zdravotníctvo, na školstvo, na všetko.
-
senator8008
Light Star
beardie napísal:uplne ich chapem, ludia, ktori nemyslia par mesiacov dopredu, vacsinou ti hlupejsi, volia SMER, ved co, po nas potopa
Ty si prepáčením d*bil. Skúsil si vyžiť z 300 eur na mesiac? Myslíš si že tebe sa niečo také nemôže stať? Či aj keby si na invalidnom dôchodku tak volíš pravicu? Ty o nich hovoríš ako o hlúpejších. Sú rovnako hlúpi ako ty. Oni volia pre seba vyššie dôchodky a ty volíš aby si nebol v budúcnosti zadĺžený. No aj tak to nakoniec vyjde narovnako. Dôchodky budú na k*kot a my mladší budeme stále viac a viac zadĺžení.
PS: Ospravedlňujem sa za vulgarizmy, no myslím si že bez nich by to v tomto príspevku nešlo.