Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Príspevok od používateľa rochedo »

Xperia S je sracka, navyse este nema ani ICS. Radim pockat na nove mobily s Android 4.0 ktore boli predstavene na MWC. Pri takom rozpocte vsak bude najlepsie ked si pockas a zoberies Galaxy S3.
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

Galaxy s3 ? Dost pochybujem ze 500€ mu postaci...
Xperia bude mat ICS co nevidiet, Sony sa dost polepsili v updatoch...
A povedz mi jeden rozumny dovod naco kupovat 4-jadro? Aby mu mobil vydrzal na jedno nabitie pol dna?
Xperia S a jej mensia verzia Xperia P su idealne telefony podla toho na co ho potrebujes a co cakavas....
Nevravim ze ostatne fony z MWC niesu dobre ale HTC one X nic extra, HTC one S je super len ta cena je tam divne nastavena a premrstena a jedine dalsie schopne telefony krem tychto dvoch HTC a Xperii S a P boli Huawei a ZTE (nepocitam fujitsu a podobne nie prilis zname znacky)
Sam si robim zalusk na Huawei ascend P alebo D ale nie quad verziu kedze to nepotrebujem a ani porebovat nebudem, kym bbudu na trhu aplikacie a hry ktore to vyuziju tak uz ten telefon nebudem mat ...
to je moj nazo a nikomu ho nevnucujem :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

4-jadrove mobily este neboli otestovane. Cize nevieme nic o vydrzi. 4-jadrove mobily maju mat 5 jadier. Z toho bude bezat len jedno jadro ked system nebude zatazeny. Tym by mala byt vydrz lepsia nez je teraz v 2-jadrovych telefonoch.
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

Naštuduj si niečo o quad core v telefóne. Štyri jadrá sa naplno rozbehnú iba keď to bude potrebné. Pre menej náročné veci tam je ešte jedno podtatkované jadro (synchronizácia, aktualizácie na pozadí atď) ... každý kto vyskúšal Transformer Prime (zatiaľ jediné zariadenie s Tegra 3 čipom) povedal, že je omnoho šetrnejšie k baterke a tablet dlhšie vydrží.
//bol si rýchlejší :)
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Teoriu ovladam nebojte sa :) Len ako vieme teoria a prax sa casto rozchadzaju.Ze Kal-El ma 5 jadier viem a nepopieram ze to moze nieco z baterky aj usetrit , ale HW nie je vsetko.. Ja len tvrdim ze 4 jadra su zbytocne, zatial. Skor by som sa zameral na dobry display, spracovanie a hlavne baterku. Tot moj nazor ale ak chce niekto telefon len na to aby sa mohol chvalit benchmarkmi tak smelo do toho :)
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ak sensation tak klasiku alebo ak sa v tom nechces vrtat ak XE verziu ale XL je slabsia...
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

neviem co mam kupit....mam momentalne Samsung Galaxy Note a android ma dost omrzel, chcem nieco sviznejsie....favoriti su Lumia 800 a Iphone 4....nemal som ani Ios ani Windows mobile..
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Radim ti trochu pockat kym vyjde Android 4.0 - budes tym padom mat z telefonu uplne iny zazitok.
Ku iOS a Windows Phone. Tie systemy sa na seba dost podobaju tym ze obidve su dost obmedzene a jednoduche. Tam uz je na tebe ktory ekosystem ti viac vyhovuje. Ci pouzivas radsej sluzby od MS alebo Apple. Tiez pocet aplikacii v AppStore hovori za prospech iPhone-u.
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Mal som na Note 4.0 sice len beta ako vsetko super ale stale android laka ma daco ine skusit....viem ze su podobne hej pocet v aplikacii je navrh pre Iphone....Nokia ma o trosku vacsi displej ale horsie rozlisenie...ale zasa sa mi dizajnovo viac paci...
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

WM ma podla mna horsie vyhliadky do buducnosti ako iOS...Aj ked som zastanca androidu ale v tvojom pripade ak ti android nesadol tak by som siel smerom apple..

:minus: Dotycny vie o koho ide, nerozdrapujem sa nikde, je tam napisane podla mna cize vyjadrujem svoj nazor ale vidim ze - da kazdy kto nesuhlasi ... co narobim asi zacnem aj ja davat - pre nezmysly..
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

ja odporúčam Lumiu, aj keď som apple pozitív, 4 ani 4s by som už teraz nekupoval, WP je svižný, nepadá a podľa všetkého pôjde hore, plus má bezkonkurenčné prepojenie so sociálnymi sieťami :) ICS nie je až taká zmena, je okolo toho iba veľké haló, mám oficiálny ICS a je to skoro to isté :)
a dizajn Lumie nemá chybu :)
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

aj mne sa dost paci Lumia aj ked sa trosku Windowsu bojim :) inak ak by bol zaujem predavam Samsung Galaxy Note viac SS
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

robo1152 napísal:ja odporúčam Lumiu, aj keď som apple pozitív, 4 ani 4s by som už teraz nekupoval, WP je svižný, nepadá a podľa všetkého pôjde hore, plus má bezkonkurenčné prepojenie so sociálnymi sieťami :) ICS nie je až taká zmena, je okolo toho iba veľké haló, mám oficiálny ICS a je to skoro to isté :)
a dizajn Lumie nemá chybu :)
Hej ale co mas z WP ked na neho nevies najst dostatocny pocet kvalitnych aplikacii ? Tiez by som rad isiel do WP ale aplikacie ktore ja potrebujem tam jedoducho niesu.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Aj na WP sú už aplikácie, a akurát bol minule niekde článok, že na túto platformu je najviac vyvojarov, a to že tam nie sú app, ktoré potrebujes ty, neznamená že ich potrebuje každý, je to o osobných preferenciách, ja som ešte ani na androide ani na iOS nenašiel aplikáciu bez ktorej by som si nevedel predstaviť telefon, ale je jasné, že sú ľudia čo potrebujú to a to a preto im najviac vyhovuje daný systém..
Osobne mi je už teraz jedno aký OS, keďže všetky dokážu v podstate to isté a zameral by som sa najmä na stabilitu a rýchlosť, WP toto rozhone splnuje...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Cital som vela clankov ale to ze na WP je najviac vyvojarov som este nevidel nikde :)
engelchen
Novice
Novice

Príspevok od používateľa engelchen »

zdravim vas...ja chyba ked telefon nepodporuje JAVA? na co to vobec sluzi v telefone? dakujem
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

java? aky telefon?
engelchen
Novice
Novice

Príspevok od používateľa engelchen »

ťažko povedať aký to je... vyberám z tejto stránky (ide o telefony z číny) a napr tento sa mi pozdava:
http://www.priceangels.com/HD7000-Andro ... 65902.html
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ak ma mobil GPS, znamena to ze je to plnohodnotne gps? zapnem to v aute a fungujem? alebo musim byt este pripojeny k netu?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ak je tam napisane gps a nie a-gps tak ano
a engelchen - ten ma android, tam ta java trapit nemusi
Napísať odpoveď