Koľko približne trvá celá kampaň?Jake napísal:Dohrane, mam chut si prejst vsetky tri naraz aby som mal kontrolu nad vsetkymi rozhodnutiami, schvalne by ma zaujimalo ako by to dopadlo.
Also ten koniec...
Spoiler
Presiel som si obe moznosti, su takmer faking rovnake, len oblak je bud modry alebo cerveny a pardoxne pri tej dobrej volbe mi to pripada ze vsetko umre (wat) a pri volbe ked sa sheppy rozhodne ovladat Reaperov nechapm preco padne Normandia, also, Liara a Garrus umreli
Mass Effect 3
Re: Mass Effect 3 (6.3.2012)
Akože sorry, ale čakal som od toho viac 
Mal som nahranych 17 hodin na konci, aj s veldajsimi qstami, nespravil som ich vsetky uplne, ale vynechal som ich iba par... neviem na 20 by sa dala komplet hra mozno vytiahnut...Nyssow napísal:
Koľko približne trvá celá kampaň?
+
Spoiler
neviem ci niektore misie niesu zalozene na tom ze stretnes ludi co ti prezili v ME2, takmer vsetkych som tam stretol vo vedlajsich misiach 
Sranda, niekomu este ani neprisla a niekto uz ma zhliadnute zaverecne titulky 
Uz som to hral a nieje to "sracka". Ked myslis grafiku tak ano, mohli dat aspon lepsie textury ale aspon tam konecne dali AA. Co sa tyko cisto hry tak uz som presiel ten nudny uvod ktory mali vsetky MEcka a je to velmi dobre. Nieje to o nic horsie ako jednotka alebo dvojka takze neviem v com presne je to sracka. Oproti dvojke je tam navrat k jednotke v moznostiach upgradu zbrani, modifikacie, viac skillov - respektive vetvy atd...pre mna jednoznacne peckaGangy napísal:Ked si to nehral tak sa tu na co vyjadrujes?
No napriklad tie mody som odignoroval totalne... resp zbieral som ich ale moc pozornosti som im nevenoval nieco som si nacapil na zbran a siel som... aj tak som bol technik a strielal som minmalne. Napriklad sa mi nepaci ze zmizli upgrady z dvojky, tie suroviny boli pain in the ass, ale kupovat si upgrady na lodi bola sranda na druhu stranu...
No tak jasne ze ich nemusis pouzivat ked hrajes technika. Ja zase hrajem soldiera takze schopnosti skoro vobec nepouzivam a vsetko kydam zbraniami a striedam podla situacie - sniperka, brokovnica, puska atd.. davam velky damage len cisto strielanim. Ty ked mas schopnosti tak zase nepotrebujes zbrane tak ako ja. Upgrady tam mas len ich kupujes za kredity a vacsinou vyberas medzi 2 vecmi. Mne sa tie modifikacie zalubaju. Mozes si to vylepsit podla svojho stylu ci hrajes na pure damage alebo nieco ine. Akurat mi chybaju tazke zbrane z dvojky. Nejake tam sice su ale ani neviem ako som sa k nej dostal.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Dalsia vec co ma riadne sere je to, ze sa prejdem cez jednu chodbu na citadele a naskoci mi 10 questov
. Teraz ich mam aspon 20 dpc.
Nielen textury a AA, ale aj tie animacie, ozvucenie a podobne su na tak nizkej urovni ze to ani vtipne nieje.frajerik napísal:
Uz som to hral a nieje to "sracka". Ked myslis grafiku tak ano, mohli dat aspon lepsie textury ale aspon tam konecne dali AA. Co sa tyko cisto hry tak uz som presiel ten nudny uvod ktory mali vsetky MEcka a je to velmi dobre. Nieje to o nic horsie ako jednotka alebo dvojka takze neviem v com presne je to sracka. Oproti dvojke je tam navrat k jednotke v moznostiach upgradu zbrani, modifikacie, viac skillov - respektive vetvy atd...pre mna jednoznacne pecka
Gangy ked chces onanovat na grafike zahraj si zaklinaca na full alebo co ja viem, ME nikdy nebol o supermodernej grafike ale o atmosfere a o pribehu a o akcii, pricom vsetky tie veci su tam viac nez dobre, tak nechat si hru skazit koli nejakej zlej animacii to je smiesne
-
MichalkoOo
Zablokovaný
textúry spraví mod a AA sa dá zapnúť
-
lekoklatik
VIP
Z dema viem, že tie animácie (beh, lezenie rebríkom, cutscéna) nebolo trápne ale úbohé. Shepard beží ako keby mal v nohaviciach nasrané a vyzerá to retardovane. Výraz tváre v cutscénach bol na plač, nie na smiech a celkovo tie pohyby natáčali asi v nejakom ústave. To nemôžete nevidieť -_-
Dotaz - z toho co je tu popisane, raz dva clovek nadobudne dojem, ze oproti predoslym dielom je hra po vizualnej stranke krokom spat.
Je to tak, alebo je to zhnusenie sposobene len ocakavanim niecoho adekvatneho k roku 2012?
Osobne mi bohate postaci uroven dvojky, tu hru chcem hrat najma kvoli dokonceniu pribehu trilogie.
Je to tak, alebo je to zhnusenie sposobene len ocakavanim niecoho adekvatneho k roku 2012?
Osobne mi bohate postaci uroven dvojky, tu hru chcem hrat najma kvoli dokonceniu pribehu trilogie.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak dobojovane, presiel som to za 24 hod s tym ze som robil vsetky vedlajsie misie okrem tych ktore sa automaticky brali na citadele (tych som splnil len par).
k tomu koncu
// Koci, hra je podla mna graficky mierne nad 2, urcite su tam vylepsenia ako ostrejsie textury, krajsie scenerie atd.. mna hra po grafickej stranke nesklamala, jedine co je nic moc su animacie behu a ten face emotion (ale ten bol nanic uz v predchadzajucich dieloch)
k tomu koncu
Spoiler
pre mna osobne sklamanie, skusil som obe moznosti, ta pri ktorej znicim reaperov bola podla mna *zla* co znacila cervena aura okolo tej *blbosti* do ktorej som strielal a aj samotny cerveny luc. Pri kontrole reaperov normady stroskotala a vyliezli z nej Joker, Tali a Garrus. Po titulkoch nasledovala kratka scena s dietatom a jeho otcom ktory mu rozprava pribehy o hrdinovi Shepardovi a to bol totalny koniec....WTF?co sa stalo s ostatnymi? co sa dialo potom? kedze setky Rele boli znicene tak napr vsetco Quariani zostali uvazneni v nasej sustave? Posadka normandie stroskotala na planete a tiez s nimi bude bohvie co. To iste vlastne zvysky celej spojeneckej flotily..osobne sa mi ten koniec nepacil a za 7 rokov cakania na vyvrcholenie som cakal nieco ine.. 
Spamataj sa ja nepotrebujem onanovat na grafike, indie hry bez Ackovej grafiky su moje najoblubenejsie, ale ked EA do niecoho sype peniaze po tatrovkach a tvari sa ze je to AAA titul roka pricom ked vyjde tak je takmer po vsetkych technickych strankach horsi nez aktualny priemer alebo dokonca povodny prvy diel tak je to maximalna ubohost. Jednoklavesove ovladanie tak isto.Jake napísal:Gangy ked chces onanovat na grafike zahraj si zaklinaca na full alebo co ja viem, ME nikdy nebol o supermodernej grafike ale o atmosfere a o pribehu a o akcii, pricom vsetky tie veci su tam viac nez dobre, tak nechat si hru skazit koli nejakej zlej animacii to je smiesne
A ta animacia nieje zdaleka len jedna, pricom su doslova tak zle ze je to az neuveritelne, ja som si povodne pri tom videu z dema myslel ze je to nejaky vtip.
Ale nie, treba si tymi srackami napchat plnu hubu a potom po diskusnych forach mumlat aka je to pecka a komu sa to nepaci je onanista. Smutne.
Bad.boy napísal:tak dobojovane, presiel som to za 24 hod s tym ze som robil vsetky vedlajsie misie okrem tych ktore sa automaticky brali na citadele (tych som splnil len par).
k tomu koncu// Koci, hra je podla mna graficky mierne nad 2, urcite su tam vylepsenia ako ostrejsie textury, krajsie scenerie atd.. mna hra po grafickej stranke nesklamala, jedine co je nic moc su animacie behu a ten face emotion (ale ten bol nanic uz v predchadzajucich dieloch)Spoiler
pre mna osobne sklamanie, skusil som obe moznosti, ta pri ktorej znicim reaperov bola podla mna *zla* co znacila cervena aura okolo tej *blbosti* do ktorej som strielal a aj samotny cerveny luc. Pri kontrole reaperov normady stroskotala a vyliezli z nej Joker, Tali a Garrus. Po titulkoch nasledovala kratka scena s dietatom a jeho otcom ktory mu rozprava pribehy o hrdinovi Shepardovi a to bol totalny koniec....WTF?co sa stalo s ostatnymi? co sa dialo potom? kedze setky Rele boli znicene tak napr vsetco Quariani zostali uvazneni v nasej sustave? Posadka normandie stroskotala na planete a tiez s nimi bude bohvie co. To iste vlastne zvysky celej spojeneckej flotily..osobne sa mi ten koniec nepacil a za 7 rokov cakania na vyvrcholenie som cakal nieco ine..
Spoiler
Ten koniec ma tiez dostal, moznosti boli pekne, a tiez som si presiel obe hned za sebou lebo som chcel vediet co sa stane... a tebe niekto vyliezol z tej lode v tej animacke na konci? Lebo mne proste stroskotala normandia, potom zaber ako sa otvaraju dvere a titulky, ale nikoho vidno nebolo, som si myslel ze umreli pri tom poslednom nabehu k tomu portalu...
A napriklad ja som sa smial ked som videl ako shepardov ksicht sa snazi urobit nejake emocie, strielalo sa mi dobre, rozpravalo sa dobre, pribeh ma vtiahol, atmosfera bola, tak naco sa rozculovat ze grafika a animacie niesu nic moc a navyse to neni take dramaticke
Ty si predsa zautocil s onanovanim nad grafikou, nie ja, tak vyberaj lepsie slova.
Deal with it je skvely pristup. Kupovat stale vacsie a vacsie sracky a proste sa s tym vyrovnat, namiesto toho aby sme evidentne odflaknute hry "odmenili" nizkymi predajmi ako si to zasluzia. A potom plakat kam az kvalita hier klesla...
Deal with it je skvely pristup. Kupovat stale vacsie a vacsie sracky a proste sa s tym vyrovnat, namiesto toho aby sme evidentne odflaknute hry "odmenili" nizkymi predajmi ako si to zasluzia. A potom plakat kam az kvalita hier klesla...
to co je sracka alebo nie je sracka je cisto subjektivne... pre mna je sracka napriklad battlefield 3 napriek tomu ako je technicky spraveny
Tak prešiel som to. Nejaké stručné zhrnutie:
Grafika, animácie, gameplay: všetko podobné ako dvojka, mierne vylepšenie (omniblade), nepotešia cutscenes v nízkom Xbox-ovom rozlíšenií
Je to nejaké krátke, prešiel som to za 12 hodín. Síce som hral iba prioritné misie (nemám pred maturitou čas), ale aj tak je to kratučké. Dvojka som prvýkrát hral 20 hodín, jednotku 10.
Btw, dnes mi došla kolektorská edícia z brlohu (čo som bol milo prekvapený, keďže všade je vypredané). Takže vyskúšam ešte neskôr to From Ashes DLC - skúšal to už niekto?
No a z príbehu som celkom sklamaní hlavne kvôli - spoiler.
Grafika, animácie, gameplay: všetko podobné ako dvojka, mierne vylepšenie (omniblade), nepotešia cutscenes v nízkom Xbox-ovom rozlíšenií
Je to nejaké krátke, prešiel som to za 12 hodín. Síce som hral iba prioritné misie (nemám pred maturitou čas), ale aj tak je to kratučké. Dvojka som prvýkrát hral 20 hodín, jednotku 10.
Btw, dnes mi došla kolektorská edícia z brlohu (čo som bol milo prekvapený, keďže všade je vypredané). Takže vyskúšam ešte neskôr to From Ashes DLC - skúšal to už niekto?
No a z príbehu som celkom sklamaní hlavne kvôli - spoiler.
Spoiler
Celú trilógiu nám hovorili, ako záleží na rozhodnutiach. Nezáleží. Hocičo sme spravili, dokonca mi príde aj, že hocijaký ending sme zvolili všetko je také isté. A tá posledná scéna ten muž s dieťatom to je fail. Taktiež sú strašné tie sny s dieťatom a to dieťa je dokonca ako catalyst? Wtf?
Spoiler
Cely ten koniec bol fail podla mna, uz len to ze mi nikdo neprezil, ako som rad ze to skoncilo ze to je aspon zatvorene... ale cakal som co ja viem aspon trochu... happy end