Travian
Re: Travian
Ja hram na tom cz-speed3, ale teraz sa ma restartovat jeden slovensky, tak rozmyslam, zeby som sa regol.
Novinky
Restart TS1 19.10.2011
Reštart servera TS1 4.11.
Novinky
Restart TS1 19.10.2011
Reštart servera TS1 4.11.
zdravím,
minule som tak rozmýšlal, že asi znovu začnem s travianom, ale strašne ma ser*e tá nová t4 verzia, vobec sa mi to nepáči, a preto sa vas chcem spýtať, že či nieje nejaký server (aj zahraničný), kde zostava normalny klasický travian.Lebo už aj sk1 po restarte ide na t4, alebo pripadne či nepoznáte podobnu onlinovku (okrem DK to ma nebaví).
Dík.
minule som tak rozmýšlal, že asi znovu začnem s travianom, ale strašne ma ser*e tá nová t4 verzia, vobec sa mi to nepáči, a preto sa vas chcem spýtať, že či nieje nejaký server (aj zahraničný), kde zostava normalny klasický travian.Lebo už aj sk1 po restarte ide na t4, alebo pripadne či nepoznáte podobnu onlinovku (okrem DK to ma nebaví).
Dík.
Skus ikariam, je to o dost komplikovanejsie, ma to muchy, ale celkom pekne.
Ja som to z nudy začal v lete po 4 rokoch hrať, server sk 5. V septembri ma to prestalo baviť a prestal som to aktívne hrať, akurát včera som daroval účet do ally, aby to ešte ako tak rozbehli. Ja pôjdem vypomáhať na účet inému spoluhráčovi. Aliancia NF = najlepšia. 
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Čaute, chcel som zaútočiť na dedinu ale neoznačil som správne políčko a poslal som celú armádu ako podporu
za aký čas a koľko z nich sa mi vráti?
No ked k nemu dorazi podpora, tak klikni na svoje zhromazdisko a daj stiahnut podpory... trva to taky isty cas ako ked si ich tam poslal 
Ahoj!
Hľadam niekoho na travian aby tam bol cez deň do 13:00.
Server: speed server skx
Národ: Riman
Pop: 150
Rank: 37
Pokiaľ máte záujem a máte skúsenosti napíšte.
Cube
Hľadam niekoho na travian aby tam bol cez deň do 13:00.
Server: speed server skx
Národ: Riman
Pop: 150
Rank: 37
Pokiaľ máte záujem a máte skúsenosti napíšte.
Cube
Možeš ju poslať naspať k sebe až ked armáda dorazí do mesta do ktorého si ju poslal... A dorazí za taký čas ako je daleko od teba dedina do ktorej si poslal armádu. Vráti sa ti všetko (teda pokial na tú tvoju podporu nestihol zaútočiť daký hráč). Jednotky možeš poslať naspať domov v zhromaždiskuaruN napísal:Čaute, chcel som zaútočiť na dedinu ale neoznačil som správne políčko a poslal som celú armádu ako podporuza aký čas a koľko z nich sa mi vráti?
http://www.travian.sk/
Neviete niekto ako sa dajú zarobiť zlatky??
Neviete niekto ako sa dajú zarobiť zlatky??
Čaute, niekedy som odniekadial stiahol internetovú hru travian (na webstránku). Teraz to hľadám znova ale nejako sa mi nedarí
. Nemá ho niekto?
wtf? teraz máš na mysli design, html + JS kódy alebo aj source code server side lanaguage (myslím že je to PHP)?
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2012, 14:18)
p.s ak by ho niekto mal, tak by ho už dávno predával
Ja som to minule našiel
ale novú verziu?lebo travian údajne prešiel veľkými zmenami.
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
kto bude hrat na serveri SK6 ?
zajtra zacina
-
Scorpion90
King
Kedysi v 2009 sme to na intraku drvili vo velkom, dokonca sme dva svety aj vyhrali (SK5 a speed) ale potom som prisiel na to, ze je to totalna strata casu a v mojom pripade aj penazi, kedze som si zvykol kupovat zlatky.
Skoda ze cely svet trva tak dlho, rok ci kolko je prilis dlha doba aby clovek zostal aktivny a uspesny. Navyse vzdy niekto na otazku: Ides na pivo? odpovedal: Pridem za vami, len co sa mi vratia vojaci a poslem ich dalej a to bolo dost otravne
. A nastavovanie skriptov tiez..
Skoda ze cely svet trva tak dlho, rok ci kolko je prilis dlha doba aby clovek zostal aktivny a uspesny. Navyse vzdy niekto na otazku: Ides na pivo? odpovedal: Pridem za vami, len co sa mi vratia vojaci a poslem ich dalej a to bolo dost otravne
-
yoggy
ten script existuje, neviem kto by ho predával kedže to bolo pod Open-Sourcet.b napísal:wtf? teraz máš na mysli design, html + JS kódy alebo aj source code server side lanaguage (myslím že je to PHP)?
mal by som to mať na HDD popr. Torrent
pls, poslal by si mi to do sz?