Politika
Re: Politika
@hughito: Otocme to. Keby sa neprivatizovalo, tak uz je to davno rozkradnute. Teraz ma stat aspon dividendy. Napr. SPP predaval firmam plyn lacnejsie ako ho kupil.
Myslim, ze hento video ukazuje skor na nieco ine, na chamtivost ludi. Kazdy nadava na politikov ake su svine, ale pritom obycajni ludia niesu omnoho lepsi.
Viem, ze po par desiatkach rokoch prace vyzit z par drobnych na dochodku moze byt problem, ale ludia sa nemozu predsa spravat tak, ze nech mne da a co bude potom to ma netrapi.
To, ze pravica zdvihla dph o 1 percentualny bod je rovno na nejaku vrazdu. A na to, ze on chce zostatnit 2. pilier, lebo inak znizit deficit nevie a musi dohadzovat ksefty sponzorom (velke verejne investicie) nikto nehovori nic.
Myslim, ze hento video ukazuje skor na nieco ine, na chamtivost ludi. Kazdy nadava na politikov ake su svine, ale pritom obycajni ludia niesu omnoho lepsi.
Viem, ze po par desiatkach rokoch prace vyzit z par drobnych na dochodku moze byt problem, ale ludia sa nemozu predsa spravat tak, ze nech mne da a co bude potom to ma netrapi.
To, ze pravica zdvihla dph o 1 percentualny bod je rovno na nejaku vrazdu. A na to, ze on chce zostatnit 2. pilier, lebo inak znizit deficit nevie a musi dohadzovat ksefty sponzorom (velke verejne investicie) nikto nehovori nic.
senator8008: Nepíšem že je ľahké vyžiť z 300€, len ma zaráža ten spôsob, ako to prezentujú
Tebe by sa páčilo keby som ja písal, "ok tak školstvo je biedne znížme im dôchodky.. mne je jedno z čoho budú ži lebo ide o MŇA a JA chcem teraz a hneď študovať v nových laviciach, vo vynovených budovách a pod."?
znova si precitaj tuto vetu co si napisal, daj si facku, uvedom sa, pozri sa do zrkadla a potom mi odpissenator8008 napísal:Oni volia pre seba vyššie dôchodky a ty volíš aby si nebol v budúcnosti zadĺžený.
Tieto apologétsko pravičiarke kecy si strč vieš kam. Akože prepáč, ale ospravedlňovať zlodejinu nejakou potencionálnou zlodejinou, to je čisté morálne bahno.ehm123 napísal:@hughito: Otocme to. Keby sa neprivatizovalo, tak uz je to davno rozkradnute. Teraz ma stat aspon dividendy. Napr. SPP predaval firmam plyn lacnejsie ako ho kupil.
SMER, SDKÚ a samozrejme aj ostatné bandy, niet rozdielu. Každý hrabe za svoje záujmy, pre svojich mecenášov.
Vlády sa menia, každodenné problémy zostávajú.
@Korag: Uz to tu je.
@hughito: Ja ju neospravedlnujem, len hovorim, ze toto je lepsia situacia, ako keby sa to tam rozkradlo.
@hughito: Ja ju neospravedlnujem, len hovorim, ze toto je lepsia situacia, ako keby sa to tam rozkradlo.
Tak to je velmi sprosta otazka hodna rovnakej urovni ako otazka ci je horsie ist na pohreb v modrych alebo cervenych trenkoch alebo nebodaj v zelenych, co myslis?Cesar napísal:Najhorším variantom by bol, keby vládol Fico a Slota alebo len sám Fico, keby mal nadpolovičnú väčšinu sám.
Otázkou je, čo je horšie:
a) koalícia Smer-KDH alebo
b) zlepenec všetkých ostatných strán (okrem Smeru a SNS).
Odpoved je, mas tam ist v ciernom, najlepsie v obleku.
A ked si vies zratat dva a dva tak podobnou logikou si odpovies aj na tu tvoju zaludnu otazku.
Cela tato diskusia je na smiech, rovnako ako ta fraska zvana demokracia s primesami kapitalizmu, no proste jeden velky megalol a obvzlast pre toho kto to este zastava.
@kali520: Zalezi kto sa dostane do parlamentu (99 percent, SMK, SNS), ale myslim si, ze pravicova vlada je vzdy lepsia. (reakcia na ten citat)
By the way: Bolo by super, keby sa vsetci co nadavaju na system (kapitalizmus, zastupitelska demokracia) uvedomili, ze tu existutu nejake pravidla hry, kt. nema zmysel menit, pokial sa nezmenia globalne. Tie pravidla treba respektovat.
By the way: Bolo by super, keby sa vsetci co nadavaju na system (kapitalizmus, zastupitelska demokracia) uvedomili, ze tu existutu nejake pravidla hry, kt. nema zmysel menit, pokial sa nezmenia globalne. Tie pravidla treba respektovat.
-
senator8008
Light Star
beardie: Ďakujem za radu, bohužiaľ ju nevyužijem.
Ty si napísal
EDIT: ako tak kukám tak tuším konečne v niečom súhlasím s kali520.
Ty si napísal
a ja na toktori nemyslia par mesiacov dopredu, vacsinou ti hlupejsi, volia SMER,
teda ste úplne rovnaký len na opačnej strane. Na ich mieste, tiež nemyslím na budúcnosť, keďže už žiadnu nemajú. No majú smolu, keď oni myslia na seba sú "hlupejsi" lebo nemyslia na nás a čo s nami bude o 20 rokov, ak na seba myslíme my mladší tak sme rozumní ľudia, ktorý myslia na (svoju) budúcnosť. No teraz by som sa ťa chcel opýtať, čo by si na ich mieste robil ty. A prosím neklam.Oni volia pre seba vyššie dôchodky a ty volíš aby si nebol v budúcnosti zadĺžený.
EDIT: ako tak kukám tak tuším konečne v niečom súhlasím s kali520.
mas v tom jednu velku logicku chybu - mojou volbou volim nielen nezadlzenie v buducnosti, ale aj vyssie dochodky v skorej buducnosti
pri zvysovani hospodarskeho rastu sa umerne k zvysovaniu HDP budu zvysovat aj dochodky, to SMER nezaruci, uz teraz slintaju nad tym ako odrbat narod o uspory
uz chapes?
pri zvysovani hospodarskeho rastu sa umerne k zvysovaniu HDP budu zvysovat aj dochodky, to SMER nezaruci, uz teraz slintaju nad tym ako odrbat narod o uspory
uz chapes?
To co napisal hughito tym tmavym si daj vytesat niekde doma na stenu a kazdy den si to precitaj aspon 100 krat.ehm123 napísal:@kali520: Zalezi kto sa dostane do parlamentu (99 percent, SMK, SNS), ale myslim si, ze pravicova vlada je vzdy lepsia. (reakcia na ten citat)
Ake pravidla? Ludska existencia nema pravidla, moze sa rozvijat, prosperovat a zit tiez moze chradnut a zomriet, vsetko ale zalezi na jej rozhodovani bez nejakych umelych pravidiel.By the way: Bolo by super, keby sa vsetci co nadavaju na system (kapitalizmus, zastupitelska demokracia) uvedomili, ze tu existutu nejake pravidla hry, kt. nema zmysel menit, pokial sa nezmenia globalne. Tie pravidla treba respektovat.
Lebo pravica nie.beardie napísal:uz teraz slintaju nad tym ako odrbat narod o uspory
-
senator8008
Light Star
A koho to prosím ťa volíš? SAS?
Lebo ako ja som napísal vychádzam z tohoto
A na túto časť
Lebo ako ja som napísal vychádzam z tohoto
A o tom som presvedčený pokiaľ sa v tomto režime nič nezmení.No aj tak to nakoniec vyjde narovnako. Dôchodky budú na ***** a my mladší budeme stále viac a viac zadĺžení.
A na túto časť
mám podobnú odpoveď ako kaliuz teraz slintaju nad tym ako odrbat narod o uspory
narazal som nato, ze SMER nebude mat problem znarodnit II. pilierkali520 napísal:lebo pravica nie.
senator8008: fakt nechapem, co si myslel svojim poslednym postom, skus to rozviest
-
senator8008
Light Star
Skrátka že sa pre bežného človeka nič nezmení(ako písal hughito). Politici sa menia, menia sa vlády, menia sa strany, no v konečnom dôsledku je to to isté. Veď sa pozri na 99%-nú Dušatkovú, ktorá my v reklame rozpráva ako je ona jednou z nás a vypláca si odmeny za 32 hodín denne. Nuž, keď je taká snaživá, tak asi mám držať hubu, krok a voliť ju. Alebo SAS, ktorí sa dostanú do parlamentu iba vďaka tráve a homosexuálom, a ani jednu vec nesplnia. Navyše idú do vlády s KDH čo je vlastne ich protiklad a to len preto, aby boli pri korite. A pri rozpade vlády sa tvária ako zásadoví. Je mi na grc.
nesuhlasim, ako je velky rozdiel medzi Meciarom a Dzurindom v roku 1998, tak je rozdiel medzi Ficom a Sulikom v roku 2012
snad nechces spochybnovat, ze Dzurindove vlady nepozdvihli uroven Slovenska?!?!
kedze mala SaS v oblasti ekonomiky podobny program ako KDH, nevidim problem v tom, aby boli spolu vo vlade
tato krajina potrebuje kvalitny program na znizenie nezamestnanosti, zvysovanie HDP, co (na Slovensku) zarucia len pravicove strany, homosexuali a marihuana je v tomto krizovom obdobi len druhotna tema, ked sa vyriesia ekonomicke problemy, budem rad, ked pride na radu liberalizacia spolocnosti
ohladom 99 % - uz od zaciatku bolo jasne, ze je to len vytah do parlamentu, podobne ako SDL v minulych volbach
snad nechces spochybnovat, ze Dzurindove vlady nepozdvihli uroven Slovenska?!?!
kedze mala SaS v oblasti ekonomiky podobny program ako KDH, nevidim problem v tom, aby boli spolu vo vlade
tato krajina potrebuje kvalitny program na znizenie nezamestnanosti, zvysovanie HDP, co (na Slovensku) zarucia len pravicove strany, homosexuali a marihuana je v tomto krizovom obdobi len druhotna tema, ked sa vyriesia ekonomicke problemy, budem rad, ked pride na radu liberalizacia spolocnosti
ohladom 99 % - uz od zaciatku bolo jasne, ze je to len vytah do parlamentu, podobne ako SDL v minulych volbach
To co mame na Slovensku neni ani demokracia ani kapitalizmus.kali520 napísal:
Po Mečiarovi by bol boh aj Fico. Keď je už naozaj zle, tak pravičiari vytiahnu Mečiara a Dzurindu po ňom. Aj keď, ani tie dvojnásobné platy to neboli. 
predstav si, ze za 1. Dzurindovej vlady bol v koalicii aj Fico 
Tak vlastne môžeme ďakovať aj jemu, prečo si ho vynechal. 
K tej ženskej na videu....
Vôbec ma to neprekvapuje.... každý má svoje priority a podľa tých koná....
A ona nejaká demokracia a sloboda je aj o tom, že druhý môže mať na vec iný názor a pohľad....
Takže myslím si svoje, ale rešpektujem...
Vôbec ma to neprekvapuje.... každý má svoje priority a podľa tých koná....
A ona nejaká demokracia a sloboda je aj o tom, že druhý môže mať na vec iný názor a pohľad....
Takže myslím si svoje, ale rešpektujem...