Ubytovanie, let do paríža ?
Ubytovanie, let do paríža ?
Zdravim, chystam sa na koncert v Parizi, 1.juna. Chcem sa spytat, ci mi viete niekto poradit nejake lacne ubytovanie na 2 noci v Parizi, kedze nemam vobec skusenost a hladam nejake rady/pomoc od ludi, ktori maju aky taky prehlad. Dalej tam potrebujem nejak letiet : ) Takze aj za to, kde ako kedy najlepsie hladat/bookovat lety, by som bol vdacny..
Re: Ubytovanie, let do paríža ?
nepises odkial si, takze tazko hladat vychodzie letisko
BTS-BVA 30.5. za 45 euro - Ryanair
BUD-BVA 30.5. za 24 euro - Ryanair
BUD-BVA 31.5. za 31 euro - Ryanair
BUD-BVA 1.6. za 39 euro - Ryanair
KTW-BVA 31.5. 18 euro - Wizzair
BRQ-BGY-BVA 30.5. 40 euro - Ryanair
atd., atd., 350 roznych kombinacii
ubytko na booking.com
BTS-BVA 30.5. za 45 euro - Ryanair
BUD-BVA 30.5. za 24 euro - Ryanair
BUD-BVA 31.5. za 31 euro - Ryanair
BUD-BVA 1.6. za 39 euro - Ryanair
KTW-BVA 31.5. 18 euro - Wizzair
BRQ-BGY-BVA 30.5. 40 euro - Ryanair
atd., atd., 350 roznych kombinacii
ubytko na booking.com
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jak pise beardie, kym nedas viac info o sebe odkial si, ci vychod zapad,.atd ( z akeho letiska by si chcel letiet ) tak sa ti da tazko pomoct.
Lety skus napriklad cez pelikan.sk a potom popripade po najdeni letu skus pozriet ten isty let na webe tej spolocnosti, mozno to bude o nieco lacnejsie.
eh, pardon, na to som zabudol. Som zo západu, najreálnejšie by bolo, ak by bol odlet z Bratislavy.
Bol by to let pre 2 (dospelé) osoby. Plán je zhruba taký, že by sa odlietalo 31.5 (hocikedy, ale najlepšie ráno/doobeda) a príchod, respektíve odlet z Paríža do Bratislavy by bol 2.6 neskoro večer, prípadne v noci, alebo 3.6 v doobedňajších hodinách (čo je asi skôr nájditeľné) Takže sa jedná o aj spiatočný let.
Tak, ešte raz sa teda pýtam, ako to hľadať, aké stránky čekovať, pravdepodobne bude treba každý deň niekoľkokrát skontrolovať tieto stránky a vyhľadať let alebo čo. Ďalej by bolo treba asi aj nejaké to poistenie a podobné záležitosti, čo podľa mňa bývavajú už v cene.
Bol by to let pre 2 (dospelé) osoby. Plán je zhruba taký, že by sa odlietalo 31.5 (hocikedy, ale najlepšie ráno/doobeda) a príchod, respektíve odlet z Paríža do Bratislavy by bol 2.6 neskoro večer, prípadne v noci, alebo 3.6 v doobedňajších hodinách (čo je asi skôr nájditeľné) Takže sa jedná o aj spiatočný let.
Tak, ešte raz sa teda pýtam, ako to hľadať, aké stránky čekovať, pravdepodobne bude treba každý deň niekoľkokrát skontrolovať tieto stránky a vyhľadať let alebo čo. Ďalej by bolo treba asi aj nejaké to poistenie a podobné záležitosti, čo podľa mňa bývavajú už v cene.
na lowcost azair.cz (vcera mu fungoval, dnes mu to nejak blbne)
na FFA pelikan.sk
zvaz Budapest, 31.5. z Blavy nic neleti
ubytko ako som uz spominal booking.com
poistenie union.sk
na FFA pelikan.sk
zvaz Budapest, 31.5. z Blavy nic neleti
ubytko ako som uz spominal booking.com
poistenie union.sk
dik, a to je uz 100% ze sa trebars z tej BA ziaden let neprida ? cez ryanair
momentalne FR skor lety rusi ako pridava
hm, ono by to mohlo byt aj 30. 5. 2012 - 2. 6. 2012, ak by teda nic neslo z BA 31.5.2012
BTS-BVA
30.5. tam, 3.6. spat
109 euro na osobu
30.5. tam, 4.6. spat
75 euro na osobu
BUD-BVA
30.5. - 22 euro
31.5. - 29 euro
BVA-BUD
2.6. - 36 euro
3.6. - 62 euro
4.6. - 45 euro
30.5. tam, 3.6. spat
109 euro na osobu
30.5. tam, 4.6. spat
75 euro na osobu
BUD-BVA
30.5. - 22 euro
31.5. - 29 euro
BVA-BUD
2.6. - 36 euro
3.6. - 62 euro
4.6. - 45 euro
BTS-BVA
30.5. tam, 3.6. spat
109 euro na osobu
30.5. tam, 4.6. spat
75 euro na osobu
Toto ano ! Mozem sa spytat, kde to ako zarezervujem ? Alebo si ma prosim pridas na fb ? https://www.facebook.com/sajmon.k
Nech to spolu vyriesime, ak by si bol taky laskavy a mal kusok casu
dakujem
30.5. tam, 3.6. spat
109 euro na osobu
30.5. tam, 4.6. spat
75 euro na osobu
Toto ano ! Mozem sa spytat, kde to ako zarezervujem ? Alebo si ma prosim pridas na fb ? https://www.facebook.com/sajmon.k
Nech to spolu vyriesime, ak by si bol taky laskavy a mal kusok casu
zarezervujes si to jednoducho na www.ryanair.com, naklikas co treba, ked budes vyberat poistenie, tak daj Don't cover me, nevyberaj si ani ziadne sedacky, vzdy davaj "no thanks", kedze nemas kartu Mastercard Prepaid, tak si budes muset este ku kazdemu segmentu priratat 6 euro za platbu kartou, spolu pre 2 osoby teda 24 eur
moja Mastercard Prepaid je prazdna, jej naplnenie trva 4 pracovne dni, ak si ochotny pockat do stvrtku/piatku, daj vediet
moja Mastercard Prepaid je prazdna, jej naplnenie trva 4 pracovne dni, ak si ochotny pockat do stvrtku/piatku, daj vediet
Teraz to tak pocitam, a nie, nevyhovuje to. To uz by boli 4 noci v hoteli. Potrbujeme len 3 maximálne. Je ŠANCA, ze budu nejake lety pridane alebo co??
limitne sa bliziaca k nule
Z ubytovania môžem odporučiť hotel moderne du temple http://www.hotel-moderne-temple-paris.com/ par rokov dozadu som tam bol ubytovany. Nie je to žiadny luxus, ale maju tam čisto za dobru cenu. Majiteľ je Slovak, tak sa tam da dohovoriť aj po slovensky.
To co za sproste otazky? Chces ist do sveta, do Pariza, lietadlom a ty si nevies objednat ani len letenku a ubytovanie? Chlapce ved ty sa stratis uz v Bratislave na vstupe do letiskovej haly, neverim, ze nezabludis v Parizi na letisku. Skoda, ze neletis z Viedne cez Frankfurt, tam by si sa urcite rozplakal na letisku. Odporucam ti, aby si si kupil listok na vlak do Kosic a spat, to je vhodny vylet pre teba. Otazky, ci sa nepridaju lety - uplne komicke, nehnevaj sa na mna.
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V Parizi na letisku sa nestrati, lebo ak leti z Bratislavy cez Ryanair, tak leti na letisko Paris-Beauvais, ktore okrem ineho sa nachadza asi 80km pariza. Je velkostou by som povedal 2-3krat mensie nez to bratislavske letisko 
pozeram par recenzii tu http://www.booking.com/hotel/fr/moderne ... 89f3712152Frikso napísal:Z ubytovania môžem odporučiť hotel moderne du temple http://www.hotel-moderne-temple-paris.com/ par rokov dozadu som tam bol ubytovany. Nie je to žiadny luxus, ale maju tam čisto za dobru cenu. Majiteľ je Slovak, tak sa tam da dohovoriť aj po slovensky.
a svaby, ohryzene telo postelovymi chrobakmi, smrad ma moc nepresvecil
Bol som tam vo februari 2009 spolu s vtedajsou priatelkou. Maju tam 2 kategorie ubytovania, jedna so socialnym na chodbe a druha na izbe. My sme boli v tej druhej.saj napísal:
pozeram par recenzii tu http://www.booking.com/hotel/fr/moderne ... 89f3712152
a svaby, ohryzene telo postelovymi chrobakmi, smrad ma moc nepresvecilale pozeram, ze to je u vsetkych hoteloch v tejto cenovej kategorii pisane. Ak sa da napis mi ako to tam real bolo, pripadne ci mas nejake fotky odtial alebo podobne
vdaka
Obsluha hotela bola fajn, prijemna, kazdy den upratovali izby, nic nezmizlo. Vybavenie izby bolo starsie, ziaden luxus, ale zachovale a ciste. Nic nas cez noc nehryzlo ani nesmrdelo.
V hoteli sme travili v podstate iba noc, cez den sme behali po meste. Mali sme tam zaplatene iba ranajky, obedy tam ani nepodavali.
O fotky som prisiel, ked som teraz cez leto robil format disku a zabudol som zalohovat. Urcite ich ma este byvala, ale nakolko s nou nie som v kontakte, tak ich od nej pytat nebudem.
Tie fotky, co su v tom linku, co si poslal su zhruba autenticke. Ten koberec, televizor nad 200 rocnou skrinou aj ten telefon na stene. V dobe, ked sme tam sli my mali na webstranke vykreslenu izbu ako z hiltonu
Komicky bol odvladac od televizoru pripevneny tou kuceravou snurou od sluchadla z telefonu aby ho neukradli