Stickerbombing
Re: Stickerbombing
Otrasne.
perfektny zabezpecovaci prvok proti kradezi
Smiesne!
miso03 - A cim?
miso03 - A cim?
-
Kok
Light Professional
test no asi tym ze dane auto je odpad ?
Odradi to potencialneho zlodeja, radsej si zoberie tu trojvalcovu fabiu co stoji vela tohto nalepkoveho albumu.
Ten košický Seat
Nechcel by som.
Nechcel by som.
Vyzerá to hrozne 
Ale ešte pochopím tých, ktorí to aspoň pracne lepia kúsok po kúsku, že je to pre nich zberateľská vášeň. A nekúpia si nálepku meter x meter a tú nacapia na auto.
Niečo podobné sme mali kedysi dávno u babky na chladničke
...
Ale ešte pochopím tých, ktorí to aspoň pracne lepia kúsok po kúsku, že je to pre nich zberateľská vášeň. A nekúpia si nálepku meter x meter a tú nacapia na auto.
Niečo podobné sme mali kedysi dávno u babky na chladničke
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ked uz tak len nejako decentne ako na tomto civicu a jedine na cukrik ako je henta honda, na dailycar ani omylom a najlepsie je ked tym chce niekto schovat hrdzu, alebo iny nedostatok 
to 6g je riadna mnamka
nahodou mne sa ten stickerbombing paci na par autach
Mne sa to tiež páči mám rád také farebné a chaotické veci
Ale pravdaže s rozumom 
Ti majitelia tych aut maju jednu vlastnost spolocnu s niektorymi ucastnikmi superstar. Absenciu akejkolvek sudnosti.
Ten seat. Paneboze! Nielen ten vzor je otrasny, ale aj to situovanie. Preco prave tam?
S tym majitelom by som sa chcel porozpravat, zaujimali by ma jeho myslienkove pochody.
Ten seat. Paneboze! Nielen ten vzor je otrasny, ale aj to situovanie. Preco prave tam?
S tym majitelom by som sa chcel porozpravat, zaujimali by ma jeho myslienkove pochody.
-
Point
Professional
tak mozno mal hrdzavy blatnik, navaril novy, git, zabrusil, plnic ci co sa s tym robi a nalepky ho vysli lacnejsie ako striekat cely diel .. ja mam na aute dost vyblednutu kapotu ..lebo predchadzajuci majitel to tukol a dal streknut predne blatniky a naraznik..takze kapota je uplne iny odtien.. a tiez rozmyslam, ze to len potiahnem ciernou foliou lebo to vychadza lacnejsie ako keby som to mal dat striekat
Cierna jednofarebna folia je pre mna nieco uplne ine ako "toto".. sam ju mam na aute a vysla ma 18eur co je oproti cca 150euram za striekanie skoro desatina. Zvysok som radsej investoval do lepsich zimnych gum. 
Stacilo by trochu sudnosti a vkusu a mohol tam urobit plynuly prechod - cast "nalepiek" by bola aj na vedlajsich dieloch karoserie. To by vyzeralo o dost lepsie aj ked asi stale zlePoint napísal:tak mozno mal hrdzavy blatnik, navaril novy, git, zabrusil, plnic ci co sa s tym robi a nalepky ho vysli lacnejsie ako striekat cely diel .. ja mam na aute dost vyblednutu kapotu ..lebo predchadzajuci majitel to tukol a dal streknut predne blatniky a naraznik..takze kapota je uplne iny odtien.. a tiez rozmyslam, ze to len potiahnem ciernou foliou lebo to vychadza lacnejsie ako keby som to mal dat striekat
Tak toto behá u Nás
Ináč mne sa to páči ale fakt len keď je to spravené decentne. 
Nevyzerá to tak zle ako ten Seat, ale nálepky by som si osobne nikdy na auto nedal. Podľa mňa lepšie vyzerá ten Baworák bez toho.
-
RATZINGER666
Darca
...taketo prevedenie vyzera prinajmensom vcelku zaujimavo...
pre babu ano, ale ja by som radsej jazdil bez toho (konkretne o tom Z-ku)