Ahojte.
Mám problém. Chcel som jednej firme napísať mail ale tam mali len outlook adresu. Tak som to nakonfiguroval a teraz sa mi spravy z mailu zobrazuju iba v outlooku. V mojom emaily sa dorucene spravy nezobrazuju. Je tam ale archiv, odoslane, kos a spam su normalne jak boli. Pls poradte ako to nahodit spet. Pouzivam emaily.cz
Dakujem
Microsoft Outlook 2007 - problem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Microsoft Outlook 2007 - problem
Vysvetli co znamena toto: ,,Chcel som jednej firme napísať mail ale tam mali len outlook adresu"
Na webe sa ti spravy nezobrazuju preto, lebo si ich mailovy klient stiahol do pocitaca a odstranil ich z mail servera.
Na webe sa ti spravy nezobrazuju preto, lebo si ich mailovy klient stiahol do pocitaca a odstranil ich z mail servera.
a ako ho nahram spet na server?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pozri si nejaky help na email.cz, ci je mozny import.
Outlook si nakonfiguroval na protokol POP3? Zálohuj si tieto správy, nastav si konto cez IMAP4 a potom zálohované správy nakopíruj do doručenej pošty. Malo by to takto fungovať (ak email.cz podporuje imap)
A ako si to mam zalohovat. Ja totiz tento program vidim po prvy krat. Pls napis mi daky postup bodovy ako zalohovat a nastavit to konto na IMAP4.
Budem moc moc vdacny lebo tam mam dost dolezite emaily.
Diki zatial za vsetku pomoc
Budem moc moc vdacny lebo tam mam dost dolezite emaily.
Diki zatial za vsetku pomoc