budeme si vraviet ze:::: hughito tvoja rit je moja rit, a moja rit je tvoja rit, ... a placat se po prdylce . . .
VELKY BRNO vylet by qwertas
-
qwerty-xyz
Re: VELKY BRNO vylet by qwertas
neviem hughito, zatial som este stale len na holky, ale ked raz budem aj na chlapcov tak ty a ephramko ste mojimi favoritmi.
budeme si vraviet ze:::: hughito tvoja rit je moja rit, a moja rit je tvoja rit, ... a placat se po prdylce . . .

A zase. 
Hej, konecne prestal vypisovat o masturbacii a zacal o homosexualite. Asi ma noveho spolubyvajuceho.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Qwerty keď sa rozbehne, to je ešte väčší kkt jak ja keď sa hádam, prisamvačku...
Qwerty - neviem, ale Ty sa totálne nečítaš aké <>viny tu dávaš? Maximálne Ti nedochádza že zo seba robíš dvorného šaša? Alebo Ti to tak proste vyhovuje?
Qwerty - neviem, ale Ty sa totálne nečítaš aké <>viny tu dávaš? Maximálne Ti nedochádza že zo seba robíš dvorného šaša? Alebo Ti to tak proste vyhovuje?
A po tomto všetkom príde Grim a zadelí, že chalan to má v hlave úplne vporiadku 
-
audiotrack
VIP
K téme qwerty vs ženy asi len toľko
Lúčny A.: Baldwin Effect: Accelerator and Brake of Evolution. Ústav informatiky FMFI UK Bratislava a MicroStep-MIS, 2003Aby sme dostali výnimočne kvalitného jedinca musíme páriť
jedincov, ktorí vynikajú v jednotlivých vlastnostiach. Tých dostaneme len tak, že
pripustíme do párenia i jedincov s veľmi slabými vlastnosťami, lebo táto všeobecná
slabosť býva niekedy kompenzovaná vynikaním v určitej jednotlivosti. Nevyhnutným
dôsledkom takéhoto párenia však budú samozrejme aj úplne slabí jedinci.
[OT]prečo nemá qwerty rank "maskot fóra"[/OT]
osobne proti nemu nič nemám
osobne proti nemu nič nemám
Lebo maskot je prezentacny symbol. Ci ma toto forum podla teba slabu uroven? 
slabú netvrdím, ale vždy sa dá isť vyššie ako vysoko 
-
uplink
VIP
Sme úrovňou na úplnom dne, nižšie to už nejde, môžeme ísť už len vyššie. Som za to aby sme dali qwertymu super-admina 
-
qwerty-xyz
no uz klud klud slecny ,....
A ustav informatiky? to vazne?
informatiky????
si nerob taku srandu, ked viidm niekoho z FRI cky ako si honi nad privodnym kablom k 550 wattovom zdroju, tak si o nich vzdy nieco pomyslim, a ty tu hodis teoriu ktora je zase od nejakeho ustavu informatiky?
Ustav informatiky je ustav ktory by mal patrit pod rezort zdravotnictva, ako osobitna psychiatricka liecebna pre inteligentnych dusevne chorych.
Vzdy ked sa zastavim na FRI tak sa smejem, vtedy je to taky fajn den, samy cvok . . .
--- vzdy pri pohlade na nich clovek zhodnoti ze na tom nie je tak zle, dkonca som si jedneho minule ukazkovo sfotil, ta foto nema chybu.
kazdopadne, spat k teme slecny 22 ho co robite ?
A ustav informatiky? to vazne?
Ustav informatiky je ustav ktory by mal patrit pod rezort zdravotnictva, ako osobitna psychiatricka liecebna pre inteligentnych dusevne chorych.
--- vzdy pri pohlade na nich clovek zhodnoti ze na tom nie je tak zle, dkonca som si jedneho minule ukazkovo sfotil, ta foto nema chybu.
kazdopadne, spat k teme slecny 22 ho co robite ?
-
uplink
VIP
Qwerty, seriously, daj si pauzu na pár dní, bež von do prírody s nejakými ľuďmi, sprav dačo pre seba a svoju dušu. Máme tu na fóre exotov, retardov, postihov, ale oproti Tebe je každý z nich len trápna kulisa. Tvoje kvality nedosahujem ani v tej najvyhrotenejšej hádke s Mmartinom, alebo hojkom na iCQ 
- Prílohy
-
- I'm-kokot.jpg (51.09 KiB) 964 zobrazení
-
evilbanana
Medium Star
WTF?? ty si vazne nejaky uchyl fotit si ludi "dkonca som si jedneho minule ukazkovo sfotil, ta foto nema chybu."
Tento clovek je tak zakomplexovany a tak uplne mimo reality ze riesi vsetko vsetkych vsetko analyzuje,
Najlepsia veta:"vzdy pri pohlade na nich clovek zhodnoti ze na tom nie je tak zle"--Asi preto tam tak casto chodis:) snazi sa vyvodit si falosny pocit ze nieje na tom az tak zle.Strasne rad by som videl fotku tohto ako sa opisuje "dokonaleho cloveka".
Tento clovek je tak zakomplexovany a tak uplne mimo reality ze riesi vsetko vsetkych vsetko analyzuje,
Najlepsia veta:"vzdy pri pohlade na nich clovek zhodnoti ze na tom nie je tak zle"--Asi preto tam tak casto chodis:) snazi sa vyvodit si falosny pocit ze nieje na tom az tak zle.Strasne rad by som videl fotku tohto ako sa opisuje "dokonaleho cloveka".
-
qwerty-xyz
este by si mal depresiu ze nevyzeras tak dobre ako ja, to chces ? ....
neviem co sa rozculujes, ja si FRI ckara v pyzame, ktory sa mi skeri ako zhuleny do objektivu, sfotim rad, exotika nie ? ....
neviem co sa rozculujes, ja si FRI ckara v pyzame, ktory sa mi skeri ako zhuleny do objektivu, sfotim rad, exotika nie ? ....
ááá masturbacia je spatqwerty-xyz napísal:... ako si honi nad privodnym kablom ...
1. radsej nad privodovym kablom, ako nad chlapcami v pyzame
2. chce ist do Brna medzi same baby, ale ked je v ZA tak "z nudy" chodi na FRIcku a foti si tam chalanov? Srsly wtf?
3. uz si si zohnal uniformu do fastfoodu pan fakulta specialneho inzinierstva?
-
qwerty-xyz
no este ze ty ju mi chau nepotrebujes, ... zarasteny face, okuliarky, priblbly vyraz, pyzamo, .... mokre pyzamove nohavice od smermatu pri postavenom vtakovi, v ruke procak, a v druhej poldeci ,.... uuuuuuzasne .... FRI 4EVER
Ty vole, tie Tvoje posty su sameqwerty-xyz napísal:... zarasteny face, okuliarky, priblbly vyraz, pyzamo, .... mokre pyzamove nohavice od smermatu pri postavenom vtakovi, v ruke procak, a v druhej poldeci ,.... uuuuuuzasne .... FRI 4EVER
nepripada Ti to ani trosku divne? Ale skusim Tvoju hru - FŠIckar: fuzy a'la dopil som kakao, kazde oko inam (specialne deti), prdel od spermatu, erekcia je, ale nevidiet (nuz aj taki sa narodili), v jednej ruke casopis o zbraniach, v druhej lubrikant. Jedina zbran s ktorou budes narabat bude obracacka a fritak. Specialne deti zo specialnej skoly rovno na specialne inzinierstvo. Stale netusis preco tam mate vychovavatelky a mreze na oknach?bla bla bla penis bla bla bla erekcia bla bla bla honenie bla bla bla semeno bla bla bla opat honenie bla bla..
FŠI 4EVER. Ides.
-
Point
Professional
Neveril som ze sa môže človek takto zabaviť o 4tej ráno v práci :d dobrá téma. Tie krasne štíhle vysokoškolacky s okuliarmi a v minisukniach ktoré ta prosia o to aby sa mohli s tebou sparit...balíš na kecy typu ako každý deň dávaš na bicykli 200km dole kopcom a pri tom ta naháňa medveď alebo im chces radšej vysvetliť tvoj nápad na nezastavitelny naboj?
E
takze s tymito vecami uz nemas problem predpokladam 
vyzarovanie zla
digitalna kamaratka
potenie
E
vyzarovanie zla
digitalna kamaratka
potenie
-
qwerty-xyz