HTC vs NOKIA

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Filip359
Light Star
Light Star

HTC vs NOKIA

Príspevok od používateľa Filip359 »

Chcel by som sa poradiť o kúpe mobilu z orange. Rozhodujem sa medzi HTC Wildfire S a NOKIA 500, chcel by som vedieť aký by ste mi doporučili.
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: HTC vs NOKIA

Príspevok od používateľa uplink »

Ide o to či chceš Symbian, alebo Android. Android je rýchlejší, celkovo mi príde WildFire omnoho lepší. Ale tak ak si oldschool odchovaný na Symbiane, tak Nokia stojí tiež za zváženie.

Pre mňa skončila Nokia u E52, to je ich posledná vlajková loď. Mám tu doma teraz Titána s Windowsom a 800vku, ale poviem Ti, oproti Sensation XE, Samsungu Nexus, alebo Motorola Razr nemajú tie telefóny najmenšiu šancu.

Droid tým že je dotovaný Googlom, tak má už len jedného jediného reálneho nepriateľa a tým je iOS. Ostatné systémy proste nemajú šancu. Microshit nejako zaspal dobu, to že vidím kopec info v tých dlaždičkách je super, ale seriously, nepotrebujem to. Rýchlosť je u Windows Phone 7 fantastická, ale cítim ho trochu neohrabane, tak pocitovo.

Najlepšie vychádza zo všetkých OS iCS aspoň pre mňa momentálne. A hrdina môjho srdca je Nexus.

Takže osobne Ti odporúčam Wildfire S, ktoré mávam tiež dosť často v paprčiach na údržbu...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

radšej Nokiu C6-01. A čo s týka symbian belle vs android. Belle je už podobne rýchly ale stále má menej aplikácií a hier a to je najvacšia slabina symbianu.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Dlho som fungoval na Nokiách, posledný výstrel do tmy som vypálil s N97 mini a potom si brácho kúpil androidový telefón, s ktorým som sa chvíľu hral a skončil som nakoniec pri HTC, čo neľutujem. Používam ho už dlho, skúšal som sa ešte hrať s novými Nokiami, ale akosi mi už nešmakujú... Primárne používam HTC s androidom a sekundárne používam dve staršie Nokie. OVI mapy sa mi pozdávali, navigáciu som aktívne používal, je super, že sú mapy zadarmo, ale podarilo sa mi zadarmo vybaviť licenciu na Sygic a tú tiež plne využívam. Aplikácie sa dajú inštalovať z oboch marketov, ale na Androide je ozaj bohatší výber a všeobecne lepší support.

Ak to mám zhodnotiť, N97 mini som využíval tak na 50%, HTC žmýkam na 90% a užívateľsky je blbuvzdornejšie voči Nokii, len ma trápi slabá výdrž batérie... Prostredie je grafickejšie a to mi tiež vyhovuje. Ja osobne by som skončil pri HTC, aj keď ten Wildfire nie je najvyšší model, poslúži spoľahlivo. Kamarát ho mal a prešiel na iPhone 4G, ale dovtedy bol s HTC max. spokojný :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

MichalkoOo - C6-01 je otrasne pomalý telefón, zakotvený a úplne zle vyriešený Ui :/...celý Belle stojí za starú Bellu. Mal si ten telefón v rukách? Ja včera u klientky, som myslel že som sa vrátil späť do roku 1995.

Jediné plus toho fónu je krásny display...tým to hasne.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

jednoznacne htc sam ho mam nikdy mi este nezamrzol :wink:
musim pochvalit oproti nokii symbian nema sance
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

uplink napísal:MichalkoOo - C6-01 je otrasne pomalý telefón, zakotvený a úplne zle vyriešený Ui :/...celý Belle stojí za starú Bellu. Mal si ten telefón v rukách? Ja včera u klientky, som myslel že som sa vrátil späť do roku 1995.

Jediné plus toho fónu je krásny display...tým to hasne.
mám ho kúpený... Určite mal belle? Anna mne tiež strašne sekala

edit: belle ide plnou rýchlosťou. Ešte nikdy mi nesekla...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Belle. Michal, ja som to ale porovnával s jej altom, SE Arc. Cena cca to isté.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

ja som porovnával iba s HTC desire a ide +/- rovnako. Nemôže byť problém iba v zasranom os? Update som nerobil. Vždy iba flashujem.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Neviem, neriešil som to, len som chcel vedieť aký má feel. A sklamal, ale tak netvrdím že to nie je optimalizácia, alebo niečo.
Filip359
Light Star
Light Star

Tak dostal som sa na net tak by som chcel vedieť čo poviete na toto. Ktorý telefón je lepší Sony Ericsson Xperia x8 alebo Orange San Francisco????
Počul som že Orange San Francisco je nekvalitný a poruchový no a mne ide hlavne aj o kvalitu nech vydrží aj dlhšiu dobu.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

x8 neber uz len kvoli brutalne zastaranemu hw vybaveniu .
Filip359
Light Star
Light Star

Niesom vobec náročný ide mi hlavne o kvalitu, internet-wifi, no a aj aby som ho pri bežnom používaní-sem tam zavolať alebo poslať SMS nemusel každý deň nabíjať no a aby aj niečo vydržal. Napríklad sestra má x8 no a čo som ho mal v ruke tak mne úplne stačil ale pýtam sa že či náhodou Orange San Francisco nieje v tomto lepší.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

urcite je
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

orange san francisco je nahodou uplne vydareny model a nepoznam nikoho kto by sa nanho stazoval, origo sa vola ZTE Blade, len tam ma nadstavbu od Orangeu
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Wildfire S je vcelku pomaly telefon, ale predpokladam, ze nokia na tom bude este horsie. Takze ak musis kupovat low endy, tak radsej to HTC.
Filip359
Light Star
Light Star

Ja chcem len niečo obyčajné stačí mi aj lowend. Chem len aby to malo wifi a aby som bo pri beznej práci nemusel nabíjať každý deň. Takže ak hovoríte že ten San Francisco je kvalitný že sa nemusím báť že to je nejaký šrot čo sa mi po roku rozsype v rukách tak ho beriem. Chcem čo najviac ušetriť pretože peniaze chcem vložiť aj do PC.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja riesim uplne rovnaku dilemu, staci mi obycajny android nakolko to bude moj prvy smartfon nechcem donho investovat, hladal som v hodnote okolo 200€ az som sa dopracoval ku zte skate alebo huawei ideos x5, skate ma zaujal viac ako blade kvoli displeju a huawei ma zaujal spracovanim, na tych zte ale nejde flash vdaka procesoru (youtube ide, neviem ako je to mozme, prosim niekto vysvetlite), ale cital som ze sa to da vyriesit

neviem, ja asi pojdem do toho zte :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Filip359 Wildfire S budes nabijat kazdy den.

A boston ma moj kamos a ked som to chytil do ruky, tak som sa bal aby sa to nerozpadlo. Posobi to strasne lacno a aj ten android je tam nejaky divny. Vykonovo je to mozno dobry telefon, ale vsetko ostane je na nom hrozne.
Filip359
Light Star
Light Star

Lenze ja tu neriesim boston.

//autoeditácia príspevku (13 Mar 2012, 14:41)
Proste mne ide o to či nieto nemá nejaké skúsenosti s Orange San Francisco. Napríklad či ho nemá známi ktorý sa naňho sťažuje že zadný kryt nedrží alebo že mobil mrzne a tak. CheZteR napísal že nepozná nikoho kto by sa naňho sťažoval tak ma to potešilo pretože ja nie som náročný používateľ. No a v recenziách čo som si teraz prečítal píše že má pevnú a celkom kvalitnú konštrukciu tak si myslím že to aj tak bude.
Napísať odpoveď