Windows 8
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows 8
a aky to ma zmysel potom?
Pochopil si to spravneDunlop napísal:to mate odkial? to je blbost, microsoft iba spája live na všetky platformy. žiadne xbox hry sa konať nebudú, ak som to pochopil spravne
-
Shark NX
Addict
Kvoli jednej dlazdicke XBOX Live si cely narod pomysli, ze Microsoft, zrazu, operacnym systemom dokaze emulovat cely hardware XBOX 360.
Boze. Preco?
typek ... Asi preto aby si mohol mat vysledky z PC na XBOX Live ucte ...
Boze. Preco?
typek ... Asi preto aby si mohol mat vysledky z PC na XBOX Live ucte ...
http://www.sector.sk/novinka/61596/spus ... 60-hry.htm
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2012, 15:13)
Mozno fake,mozno nie,a podla mna ak to aj bude tak to bude daako spoplatnene.
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2012, 15:13)
Mozno fake,mozno nie,a podla mna ak to aj bude tak to bude daako spoplatnene.
To je uz 100 rocna sprava. To si naozaj kazdy mysli ze budeme spustat na osmicke xbox hry ? 
-
Shark NX
Addict
Chlapci ... XBOX 360 je komplet ina architektura ...
Emulovat aktualny vykon XBOXu 360 by chcelo sakra vykonnu masinu aby to bolo prevedene bez strat.
Sector proste naletel na kacicu ktora chvilku lietala po internete ale kratko na to ju vsetky velke portaly (engadget, Gizmodo) dementovali.
Ked mate hry na X360 a samotnu X360tku tak naco to chcete zas na PC?
Emulovat aktualny vykon XBOXu 360 by chcelo sakra vykonnu masinu aby to bolo prevedene bez strat.
Sector proste naletel na kacicu ktora chvilku lietala po internete ale kratko na to ju vsetky velke portaly (engadget, Gizmodo) dementovali.
Ked mate hry na X360 a samotnu X360tku tak naco to chcete zas na PC?
-
Geogomeogo
Light Professional
Tak, veľmi divný problém sa mi dnes vyskytol. Mal som USB v PC. Išiel som ho vybrať, dal som "Eject Flash Drive", vypísalo mi správu že všetko dobre prebehlo, vybral som USB a zrazu všetko zmrzlo, dal som ho naspäť, všetko išlo, vybral som ho, znovu zamrzlo, a to isté dalej. Nestretol sa s týmto niekto? (Win 8 Consumer Preview)
Nestalo sa mi to. Nevybral si ho počas inštalácie zariadenia?
K tomu Xboxu. Jednak proces emulácie je tak náročný, že na priemerných strojoch je často problém zemulovať PS2 hru, a nie X360. A za ďalšie, naozaj si myslíte, že by si Microsoft dobrovoľne zrušil polovicu potencionálnych zákazníkov tým, že by im umožnil hrať jedinečné X-kové hry na PC? Určite.
K tomu Xboxu. Jednak proces emulácie je tak náročný, že na priemerných strojoch je často problém zemulovať PS2 hru, a nie X360. A za ďalšie, naozaj si myslíte, že by si Microsoft dobrovoľne zrušil polovicu potencionálnych zákazníkov tým, že by im umožnil hrať jedinečné X-kové hry na PC? Určite.
Myslim ze dake hry z XBLA pojdu stiahnut a zahrat.Samozrejme to bude spoplatnene.
-
Wishmaster
Medium Professional
Klasik windows 95 temu to asi nebude mat, co? 
Samozrejme, že bude. Zmení sa nie len lišta, a celkové "desktop" rozhranie, ale aj Metro, do jednoduchého štýlu.
(aj keď, nevidím sebemenší dôvod,... veľa ľudí v mojom okolí má 6gb RAM, high-endové komponenty, ale oni si nastavia 95-kový look, pretože "šetria výkon". Treba si uvedomiť v akej dobe žijeme, toto už dávno nie je potrebné.(nehovorím o tebe, tvoja hw situácia je možno úplne iná))
(aj keď, nevidím sebemenší dôvod,... veľa ľudí v mojom okolí má 6gb RAM, high-endové komponenty, ale oni si nastavia 95-kový look, pretože "šetria výkon". Treba si uvedomiť v akej dobe žijeme, toto už dávno nie je potrebné.(nehovorím o tebe, tvoja hw situácia je možno úplne iná))
-
Wishmaster
Medium Professional
Nejde o to, ze "setrit vykon". Ale je to o zvyku, ucelovosti.. Aspon pre mna klasik win 95 tema je jednoducha, ucelova, nijak komplikovana. Nepotrebujem aby som mal desktop jak vianocny stromcek, ze mi to blika, švici, neonkuje a co ja viem co vsetko.
Aj teraz na win 7 mam klasik win 95 temu. Ked som mal Aero temu ci rozhranie, ci ky fras to je
- tak som nepostrehol ziaden rozdiel, akurat pruzok na kopirovanie sa zmenil z modrej na zelenu
(a strasne prehyrene to bolo, prilis syte farby. aspon na moj vkus
)
//edit: ale 100 ludi, 100 chuti.. to co sa mne paci, sa tebe pacit nemusi a opacne
Aj teraz na win 7 mam klasik win 95 temu. Ked som mal Aero temu ci rozhranie, ci ky fras to je
//edit: ale 100 ludi, 100 chuti.. to co sa mne paci, sa tebe pacit nemusi a opacne
? Veď Aero je z väčšej časti biele. Kde si tam videl tie sýte farby? Si si vtedy niečo šňupol?
Hlavne sa daju vsetky farby nastavit. Ja mam aero zapnute, ale mam nastavenu decentnu svetlomodru farbu. Aero nie je iba o vzhlade, ma aj par uzitocnych funkcii, predovsetkym nahlady okien pri prepinani alebo velke ikony v taskbare.
A hlavne GPU akceleráciu.
Dlho dlho dlho som odkladal prechod z Developer na Consumer preview, keďže vždy keď som na PC tak ho využívam na prácu a na nejaké OS nemám čas. Ale dnes som bol donútený, keďže mi Developer preview už druhý krát "spadol". Prejavovalo sa to zamrznutím Win rozhrania (tj proces explorer, metro, atp.), nemožnosť otvoriť aplikáciu, tento počítač, a proste žiadny súbor, a podobne. Pomohol iba reštart. Zaujímavosťou je, že sa na ploche v rohu zobrazil text o neoprávnenom používaní OS, a niečo o kriminalite, čo sa mi zdá zvláštne, keďže ten OS je zadarmo. Tak som prešiel na Consumer, páči sa mi ešte viac, no kým si nenájdem čas poinštalovať ovládače a potrebný sw, som na Developer. Snáď to nepopadá pri práci.
Nestalo sa vám to?
Nestalo sa vám to?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
už dlhší čas mám CP nahodený na NB a musím povedať že je super. Vyššia rýchlosť ako W7 + metro sa mi moc páči. Je to skvele použiteľné aj bez dotykovej obrazovky.
Teraz som narazil na snáď prvú negatívnu stránku Win 8, no netýka sa to ani tak Win 8 ako AMD. Keďže Catalisty 11.9-12.3 (teda aspoň u mňa, blbli mi aj na 7) na Win 8 nefungujú, bol som nútený nainštalovať si 11.8, pretože tie fungujú perfektne. Keď nedávno vyšiel update Catalystov na Win 8 CP, tak som ostal nemilo prekvapený, keď som zistil že HD4000 nie je podporovaná... Updaty teda už pre HD4xxx nebudú?
chlapy, som si nainštaloval win8, my ti pekne reštartovalo a si to pýta odomna meno a heslo, zadám admin napíše že ho nemám spustený, napíšem guest takisto...aký ma win 8 defaultný login ? neviem pustit ani safe mode že by som cez CMD povolil admina...
Nemyslis ty nahodou ten login do toho MS neviem coho?
malo by tam byt niekde dole skip tlacitko