Praca - assistent managera

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
PhYs0c
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Praca - assistent managera

Príspevok od používateľa PhYs0c »

Má niekto takúto prácu? Mohli by ste sa podeliť o svoje skúsenosti, čo to obnáša, či Vás to baví a podobne :)
lumir
King
King

Re: Praca - assistent managera

Príspevok od používateľa lumir »

vies aspon, o ake odvetvie hospodarstva sa jedna?
.
moze to byt od pripravy prezentacii, podkladov, jednoduchych analyz, stretnuti, zapisov zo stretnuti, objednavania hotelov, varenia kavy.. az po podrzanie.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nie je asistent manažéra ako asistent manažéra. Ak si asistentom vrcholového manažéra v nejakej nadnárodnej korporácii, je to zaujímavá a dobre platená práca.. ak si asistent manažéra miestnej garážovej firmičky, nie je to bohviečo....

Napíš aspoň náplň práce... niekde je to v podstate práca sekretárky, niekde naozaj seriózna práca ako príprava podkladov, analýzy.. atď.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

PhYs0c napísal:Má niekto takúto prácu? Mohli by ste sa podeliť o svoje skúsenosti, čo to obnáša, či Vás to baví a podobne :)
a dobru kavu vies robit?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

To je asi taký rozptyl ako manažér kvality - kvalitár:
Jedne môže kontrolovať na konci pásu, či sú cukríky dobre zabalené a druhý môže byť členom vrcholového manažmentu, spravovať všetky certifikáty, navrhovať zjednodušenie alebo zefektívnenie výroby...
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal: a dobru kavu vies robit?
pre seba viem :D
len som našiel inzeráty a ponúkaný plat 1000€ circa za náplň práce citujem:
Popis pracovnej ponuky
- starostlivosť o termínový kalendár nadriadeného (organizovanie stretnutí)
- sledovanie a vybavovanie e-mailov, úloh, termínov a stretnutí
- starostlivosť o chod kancelárie, zadávanie ponúk pre klientov
- možnosť práce z domu
tá možnosť práce z domu ma zaujala a takto to vyzerá jednoducho tak som chcel vedieť čo za tým je, pretožeja makám ani nie za polovicu za pásom vo fabrike a ide ma z toho poraziť :samovrazda:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Sekretárka.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Za 1000€ by som to išiel vyskúšať.. minimálne na pohovor.... :)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

je tam viac inzerátov na túto prácu a každý ponúka tak 900-1000€
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Skús napísať aspoň názov firmy. Nechce sa mi veriť, žeby ponúkali taký plat v podstate za nič. Tam isto bude nejaký háčik. Nie je tam spomenuté niečo ako OVB alebo podobné firmy? Viem, že oni často uvádzajú klamlivý popis činnosti ako administratívny pracovník, zástupca obchodného vedúceho, asistent vedúceho atď. Tá práca z domu, sa tiež hodí na nich, ponúkaný plat takisto.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

názov firmy tam nie je :D tiež mi napadlo OVB a pod.
pinco
Darca
Darca

Neviem, kde si potom vyčítal túto ponuku, ale podľa mňa spoločnosť, ktorá je solídna, etická a nehanbí sa za seba, sa v prvom rade pýši svojim menom, zvlášť, ak sa jedná napríklad o medzinárodnú firmu, takže názov spoločnosti by bolo prvé, čo by si zbadal. Ak máš záujem, tak tam skús, len pre info, zavolať a spýtať sa, čím sa zaoberajú. Ak ti budú tárať sprostosti typu "príďte a všetko sa dozviete na pohovore", tak by som tam ani nechodil.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

ono to tam zadavali asi rovno tí "manageri" tak to vyzerá...a spomínajú tam práca na živnosť, to by bola blbosť pri klasickej práci assistenta nie ? ale zase píšu tam že schôdzky s klientmi máš na starosti v zátvorke (vy nezháňate klientov)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

jezisi kriste na toto sa budu ludia namotavat snad donekonecna - a preto tie "ponuky prace" stale vychadzaju... sak to je nad slnko jasnejsie ze to je OVB alebo ina podobna kravina... Nechapem, ze na to este niekto dokaze naskocit. Automaticky ako je to inzerat bez oznacenia zadavajucej firmy, tak su to tieto sracky. To dam penis do ohna za to. Je vidno akurat to, ze si este nikdy dlhsiu dobu nezhanal pracu, inac by si tieto oje*** automaticky detekoval.
pinco
Darca
Darca

To sa naozaj môžme len dohadovať, čo to v skutočnosti obnáša. Naozaj, skús tam zavolať. Alebo tam zájdi osobne, nemáš čo stratiť. Práca na živnosť je teraz úplne bežná. Veľa ľudí končí pracovný pomer dohodou a prechádzajú u zamestnávateľa na živnosť. Zamestnávateľ tak ušetrí na odvodoch a takisto, ak chce zamestnanca (v prípade živnosti dodávateľa) vyhodiť, tak je to jednoduchšie ako v prípade pracovnej zmluvy. Čo sa týka práce asistenta, je práca na živnosť nezvyčajná, no nie nemožná.

A k tým schôdzkam s klientami by som tomu až tak neveril. Ja keď som bol v OVB, tiež mi na začiatku povedali, že sa budem starať o stálych klientov, ale pravda bola inde a ak som chcel zarobiť toľko, čo mali napísané, musel som si zohnať nových. Skrátka oni často uvádzajú len také polopravdy, aby hneď neodstrašili nádejných nováčikov.
k6
VIP
VIP

pinco co to trepes... sak o OVB a partners group a dalsich je tu cela velka tema. Zavadzaju a klamu az sa prasi (sam som tam "pracoval", lenze vtedy bolo 1000Sk za jednu zmluvu do druheho piliera... a to si sa nemusel nikam tlacit, to ludia chceli sami od seba...). Je to cista pyramida postavena na tom, ze z kazdej Tvojej zmluvy dostane cast prachov Tvoj "veduci", ktory casom nemusi robit nic ine, len zhanat dalsich naivnych ludi ktorych na to namota. Oni to spravidla cele zozeru a ako prve poistia svoju rodinu (kedze nik iny im na zaciatku do toho nejde) a nasledne zistia, ze uz nemaju koho poistovat a zhanat vlastnych klientov nieje pre kazdeho a aby cosi zarobili, tak uz to nesplna ich predstavy (a ani zdaleka povodny popis prace). Tak sa na to vyseru, ale za kazdu zaplatenu sumu k nimi uzavretym zmluvam dostavaju dalej prachy ich "veduci" aj ked sa na to dotycni vykaslu. To je take tazke pochopit o com cely ten cirkus je?

Ziadna.. OPAKUJEM ZIADNA firma nema najmensi dovod nenapisat svoj skutocny obchodny nazov k inzeratu. Ak o nejakom takom logickom dovode vies, tak skus napisat :)

Priatelka si priebezne hlada pracu popri skole uz niekolko mesiacov a NIKDY za takouto ponukou nebolo nic seriozne... Teraz to uz ignoruje, zo zaciatku to obvolavala - kym nepochopila, ze to nema zmysel. Sa rovno do telefonu spytaj, ci to ma nieco spolocne s financnym poradenstvom... ked odpovie ze ano, tak kludne mozes zavesit. Skoda casu.
pinco
Darca
Darca

k6, teba asi zmiatla moja prvá veta. Viem, čo znamená práca vo firme ako je OVB a pod., to mi vysvetľovať nemusíš. Ja som reagoval na prácu "asistenta manažéra", že neviem, čo to môže obnášať, ak to náhodou nie je finančné poradenstvo a pod.
k6
VIP
VIP

Ved vpoho, nebolo to urcene len Tebe - je mi jasne, ze to chapes, ked si v tom uz isiel. Bolo to myslene skor ako vystraha zakladatelovi. Proste zahmlievanie faktov je typicke pre tieto "agentury", lebo keby to vybalili hned, vacsina by rovno zdrhla :sly:
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

neboj uz som bol dvakrat na takychto pohovorch :D OVB a salve finance, to druhe patri slovakovi ale tiez to je na tom istom principe akurat ze to je na vychod, OVB funguje na zapade
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ked najdes firmu, kde asistentke davaju 1000 Ojro, tak sa spytaj ci nepotrebuju aj niekoho do veducej pozicie :-P
Napísať odpoveď