Blender 2.62
3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Toto je moja stará scéna ktorú som považoval za stratenú ale úplnou náhodou sa našla niekde na disku...
Blender 2.62
Blender 2.62
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nie je to zlé, ale chcelo by to trochu viac objektov v scéne, ten stôl nejako ináč nasvetliť, aby nevyzeral že lieta, viac nábytku, nejaké obrazy, lampu a tak. Ináč v pohode to je.
ja len doplnim ze ten DOF sa mi do tejto konkretnej sceny nehodi
máš pravdu pippo trochu som to prehnal s tým light blurom. Ale mám ešte jednu verziu kde to je úplne ostré. Inak vďaka za kritiku...
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2012, 1:04)
tak ďalšia moja prácička... ten kostol ešte neni dokončený ale tak nevadí...
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2012, 1:04)
tak ďalšia moja prácička... ten kostol ešte neni dokončený ale tak nevadí...
ňáké je to mázlé
-
failExperiment
Expert
Moja rozrobená práca, bude to animácia prúdenia krvi vo vlásočniciach, ale ešte na tom bude nejakých par týždňov práce.
Až na to, že môj prvotný dojem bol model/kulisa, tak sa mi to strašne páči.
Ak by vlny narážali na útes, bolo by to imo špičkové, ale je mi jasné že to asi nie je len tak spraviť.
-
lekoklatik
VIP
Perspektíva toho "hradu" je veľmi divná. Vyzerá to ako papier.
Tie "kamene" sú príliž umelé a "voda" vyzerá ako želatína.
O tom, že to na seba nenadvazuje ani len omylom ani nehovorím. Ale tak asi sa to ešte len učíš.
Podľa mňa je to zlé a mal by si "začať" niečím jednoduchším.
Tie "kamene" sú príliž umelé a "voda" vyzerá ako želatína.
O tom, že to na seba nenadvazuje ani len omylom ani nehovorím. Ale tak asi sa to ešte len učíš.
Podľa mňa je to zlé a mal by si "začať" niečím jednoduchším.
leko - ale tam žiadne kameňe niesu, tá skala je z jednoho kusu a ešte sa s tým určite poriadne pohrám (kolízie + ešte nejaké modeli).
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2012, 2:54)
Počúvajťe ludia, práve som navštívil oficiálnu stránku blenderu a keď som si prezeral uživatelskú komunitu tak tam boli krajiny ako česko, poľsko, maďarsko,atď... no Slovensko nikde... Je to smutné, ale slovenská stránka o blendery neexistuje. A ja sa pýtam... prečo?? Ja by som sa kľudne do nejakéj slovenskej komunity pridal.
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2012, 2:54)
Počúvajťe ludia, práve som navštívil oficiálnu stránku blenderu a keď som si prezeral uživatelskú komunitu tak tam boli krajiny ako česko, poľsko, maďarsko,atď... no Slovensko nikde... Je to smutné, ale slovenská stránka o blendery neexistuje. A ja sa pýtam... prečo?? Ja by som sa kľudne do nejakéj slovenskej komunity pridal.
-
failExperiment
Expert
Takych je tu asi viac, len asi nema kto tu stranku vytvorit a spravovat.Rethon napísal: //autoeditácia príspevku (25 Mar 2012, 2:54)
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2012, 9:39)
3 minuty modelovania, ale skusal som Cycles render v Blneder 2.62
Dúfam že nebude vadiť keď sem dám tú istú scénku čo aj minule... Trocha som sa ale s tým pohral... výsledok - reálnejšia voda, lepšia textúra na skale (textúra je tá istá len má väčšie rozlíšenie... 9500x9500), a pár vylepšených detailov na kostole + lepšia pozícia kamery...
-
TUCERO_SVK
Star
Podľa mňa je stále problém minimálne v dvoch hlavných veciach:
Síce voda nevyzerá ako huspenina ale keď zoberiem do úvahy výšku v akej je teoreticky kamera + asi to je snaha o monumentálnu scénu, tak tie vlny sú príliš veľké. Takto mi to príde maximálne na 10m od hladiny až po vrch útesu.
Ďalej pri tých čiernych mračnách je tam toho svetla akosi príliš veľa a k tomu svieti zo strany kde sú samotné mraky. Tak by tam skôr malo byť šero alebo potom spraviť iba pár lúčov napríklad priamo na katedrálu sústredených.
Skala je fajn.
Inak keby si mal čas mohol by si tam teoreticky dorobiť nejakú jednoduchú loďku aby to zvýraznilo rozmery ktoré chceš dosiahnuť.
Síce voda nevyzerá ako huspenina ale keď zoberiem do úvahy výšku v akej je teoreticky kamera + asi to je snaha o monumentálnu scénu, tak tie vlny sú príliš veľké. Takto mi to príde maximálne na 10m od hladiny až po vrch útesu.
Ďalej pri tých čiernych mračnách je tam toho svetla akosi príliš veľa a k tomu svieti zo strany kde sú samotné mraky. Tak by tam skôr malo byť šero alebo potom spraviť iba pár lúčov napríklad priamo na katedrálu sústredených.
Skala je fajn.
Inak keby si mal čas mohol by si tam teoreticky dorobiť nejakú jednoduchú loďku aby to zvýraznilo rozmery ktoré chceš dosiahnuť.
Vďaka TUCERO, zase som o niečo múdrejší a do budúcna si dám na to pozor.
Stale mi to pride strasne zvlastne a velmi neprirodzene. Mozno by si mal zacat nejakou novou scenou a tuto nechat tak, resp ked uz tak s tou katedralou vymysliet nieco ine, dat ju niekde na dostupnejsie miesto (park, mesto, mensi kopec) + pridat par detailov
Tak som troška spravil interier katedrály, neni to nič moc a asi sa na to vykašlem lebo je to strašná babračka... 
-
lekoklatik
VIP
No moc si sa s tým nenababral teda.
Nerozumiem čo máš s tými stenami ktoré majú hrany ako čepeľ noža.
Veď pri tom trošku aj rozmýšľaj, prípadne sa na to pozri a opýtaj sa či sa ti to tak páči.
Proste úplne si to odflákol, natiahol tam textúru nejakých kúpeľňových kachličiek, prasol si tam stoly ktoré levitujú a ešte majú veľmi divné proporcie.
Možno skús začať s niečím jednoduchším. Stôl ako taký alebo žiarovka sú podľa mňa celkom dobré na nejakú výučbu. Ale zas aby to aj vyzeralo, nie len že sa to podobá na lampu a popri tom je to helikoptéra.
Nerozumiem čo máš s tými stenami ktoré majú hrany ako čepeľ noža.
Veď pri tom trošku aj rozmýšľaj, prípadne sa na to pozri a opýtaj sa či sa ti to tak páči.
Proste úplne si to odflákol, natiahol tam textúru nejakých kúpeľňových kachličiek, prasol si tam stoly ktoré levitujú a ešte majú veľmi divné proporcie.
Možno skús začať s niečím jednoduchším. Stôl ako taký alebo žiarovka sú podľa mňa celkom dobré na nejakú výučbu. Ale zas aby to aj vyzeralo, nie len že sa to podobá na lampu a popri tom je to helikoptéra.
-
petrzalkarulez
Amateur
Ďalší prírastok medzi Lego modely.
Vyrobený v Autodesk Inventor:
Tu je animácia
A tu je doplnený do scény v 3ds max Tucerom
Scéna má 2 663 758 polygonov
Render Mental-ray kedže Iray grafická karta neutiahne
Autodesk 3Ds max 2012.
Vyrobený v Autodesk Inventor:
Tu je animácia
A tu je doplnený do scény v 3ds max Tucerom
Scéna má 2 663 758 polygonov
Render Mental-ray kedže Iray grafická karta neutiahne
Autodesk 3Ds max 2012.
Môj aktuálny projekt, určite nikomu nemusím hovoriť čo to je...
je to budúci rokfort ktorý bude prepracovaný do najmenšieho detailu... Trocha ma to chytilo no... 
// vlastne ma to chytilo až moc...
// vlastne ma to chytilo až moc...
-
Grim
Darca
...je vidieť, že ťa to chytilo...oproti ostatnému balastu čo si sem dával je toto úplne perfektné...