Kupa hlinikovych diskov.

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kupa hlinikovych diskov.

Príspevok od používateľa p4ra »

Planujem kupit buduci mesiac disky na moje auto. Vybral som si znacku, aj typ. Len teraz potrebujem poradit nejaky dobry e-shop, ktory by ich vedel zohnat. Google som pouzil a viem si to najst aj sam. Jedna sa mi skor o to, ze ci mate niekto konkretne skusenosti. Jedna sa o to, ze by som chcel predist akymkolvek problemom typu poskrabane disky, pokrivene, atd. - proste problemy s prepravou. Disky, o ktore mam zaujem sa volaju Oxigin OXI Orange. Chcel by som 18". Nizsie su obrazky pre ilustraciu. Dakujem a ocenujem kazdy tip.
Prílohy
Oxigin 18 Inch.jpg
Oxigin 18 Inch.jpg (84.73 KiB) 1232 zobrazení
Oxigin Orange Ford.jpg
brm
Darca
Darca

Re: Kupa hlinikovych diskov.

Príspevok od používateľa brm »

Uff.. sorry za OT, ale podľa mňa si týmto iba zbastardíš to pekné auto... Tvoje originál ford disky pridávajú autu trocha elegancie - mne osobne sa strašne páčia. Možno by som ich potom od Teba kúpil a hodil ich na svoju fabku.. :D

//presne tak, sused mal S MAX na týchto diskoch a ja som pri pohľade na to auto slintal!
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Tak tak, tie Y-čkove alu su najkrajsie fordacke disky vobec. A na kazdom forde vyzeraju najlepsie oni. Ci je to fikus alebo s-max.

Btw som ani nevedel, ze mas STfikusa, si na fclube ?
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

na focusa pasuju aj 19ky aj roztec ma fajn 5x108 s pneu 225/35/19

http://oxigin-b2c.mx-live.com/

http://www.centrumkolies.sk/product/oxi ... ovy-93908/

18" stoja podobne ako 19" tam mas rozdiel cca 35 eur na elektron

cenovo su tieto elektrony dost predrazene koly pomarancovemu modelu ale ked uz si ich vybral koly farbe auta ze
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

19" su predpokladam na obrazku a to uz je i tak dost katastrofalne... konieckoncov i 18" budu privelmi velke, ale urcite tam budu viac sediet...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Momentalne mam na aute 18", takze je to v pohode. Ano, oranzove som si vybral kvoli farbe auta samozrejme. Y sa mi tiez pacia a planujem si ich nechat na zimu. Toto chcem mat na leto.

pussyLIKER, mam uz nejaky cas. Neuznavam taketo fora a kluby, takze nie. Som tam registrovany, lebo som raz nieco hladal, ale inak nie.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ja mam roztec 4x108 takze som dal "len" 18" to mam doporuceny max. v papieroch a konfiguratoroch
pozeral som jedneho co ma take auto jak ja kde zmenil tu roztec 4x108 na 5x108 a dal tam 19"
taketo oxigini len v inej farbe
ja by som zasah do roztece nerobil koly bezpecnosti
Prílohy
zmena5roztec.jpg
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

sorry za OT ale tie kolá sú "boží" :) :smt007
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

p4ra pokial sa dorbe pamatam uz si mal raz tuto temu vytvorenu, kde si tieto disky riesil, zabehni do eurocaru na komarnanskej v NZ, ked som tam bol koncom roka prezuvat, ponukali mi tam disky a dam ruku do ohna ze tam mali na 100% aj tieto konkretne oxigin v oranz. farbe.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ano, nieco sme riesili uz. Tam som bol, ale za jeden chcel 400 kila. A to je fakt moc..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

para, uprimne, ser na to.
Ono je to sice pekne, auto ti bude drzat jak priklincovane, ale skus vziat jeden zapadnuty kanalovy dekel a mozes ist rovno na geometriu, rovnanie disku a v niektorych pripadoch rovno kupovat novu gumu.

Ja mam na leto na Fieste 16" 195/45, to je o dost viac cm gumy ako na tvojich buducich. Budes to mat odrete, omlatene, budes sa snazit vyhybat kazdej jednej jame ale nie vzdy sa ti to podari.
Ja viem, ze to auto vyzera uplne inak s tymi kolesami, ale za vymlateny homokinetak, nacatu napravu a pod to fakt nestoji.

Kolega ma Fiestu ST a ma na tom 205/40 R17 ... Za 4 mesiace musel 2x rovnat disk a za sezonu vymenil uz jednu gumu lebo mu praskol kord a spravila sa mu bublina. Jazdit s tym mozes, ale vibracii vo volante sa nezbavis.

A mal by si zacat s forami ... Aby si si nepreskocil svoj motor kvoli vadnemu silenbloku ;)

Mojim mokrym snom je toto ... Asi najkrajsie kolesa od Fordu
Prílohy
IMG_0121.jpg
74745788.jpg
63589810.jpg
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Gumu som pred tyzdnom musel menit. Na Zochovej v BA som trafil jamu, ktorej sa neslo vyhnut a guma mohla ist do matere.. Ja som si toho vedomy, ze cesty na Slovensku su take, ake su, ale co narobim. Musim s tym zit.

Co sa tyka auta ako takeho, tak ja s nim nelietam. Ked aj, tak na dialnici. Aj to ho predtym este poriadne zohrejem. Urcite mu moc nedavam. Do toho servisna prehliadka vo Forde kazdych 15.000km, priamo u importera, kde je kamarat riaditel tech. divizie, original Ford diely. O moje auto je z tohto hladiska velmi dobre postarane.

Inak sa mi pacia aj tieto kolesa, ktore si dal ty. V cisto bielej farbe. Na RS-kach zvyknu byt.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tieto?
Toto je auto jedneho z moderatorov Fordclubu ... Ale moj najvacsi sen. Len chcel by som ho v Magnum Grey aku mam ja, nemam rad farby, ktore sa prilis hadzu do oci.
Prílohy
IMG_1838.jpg
IMG_1841.jpg
IMG_1877.jpg
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ano, ano. Tieto. Pozeral som ich na webe, maju celkom peknu cenu. Ze by som isiel do nich? :) Kamos (ten spominany riaditel) tiez mal presne takuto Fiestu ST. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ak je kamos z NZ okresu tak to je ta jeho :) Tie krasne kusky na FordClube koluju od jedneho k druhemu :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Jasne, priamo z NZ je. Aj som si myslel, ze je to ona. :) S nou som spravil rekord Budapest - Nove Zamky. :)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Môj názor (if anyone cares :D ):

- tá Fiesta aj Focus vyzerajú na origo diskoch super (inak, jedna presne takáto Fiesta pravidelne parkuje pri Apollo Business Centre v BA)

- 19" OXI Orange na Focuse a 18" na Trussardiho pežote = katastrofa...

Veľké kolesá s extrémne tenkými pneu sa hodia možno na Escalade, ale na FF? Pre mňa je to zruinovanie skvelej vizáže toho auta.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

35ky pneu na slovenskych cestach je katastrofa, viem o com hovorim, kedze mam na tom nieco najazdene. Rovnako tak 40ky, ale tam je to uz o nieco lepsie, no aj tak po zime hroza. To, ze 2x menene pneu kvoli bubline, zlomeny chromovany elektron..., to su naklady, ktore je zbytocne komentovat (jedna pneu cca. 260 eur (teraz podla heureka.sk za 233 eur), zvaranie elektronu okolo 50 eur (novy Rial Sion cca. 300 eur). Preto odporucam ist tak do 40, idealne 45, vyzera to celkom fajn a da sa na tom aspon jazdit.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

No, ja som na 40, ale suhlasim, ze je to sem-tam trapenie. Zistoval som dnes tie, ktore su na RS, ktore spominal Shark. Isiel by som mozno aj do tych. Kazdopadne potrebujem 2 sady - leto a zima..
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

p4ra: respekt :)
kludne by som dal aj tie tvoje z prveho postu. To auto samo o sebe uputava na seba pozornost, koleasa to uz nijako nezmenia :)
Prakticnost ako bolo vyssie popisane je uz o niecom inom ...

@Shark: kde by som nasiel tie disky z tvojho prveho postu. Nejako sa mi ich nedari najst na nete a ci vobec su aj 16"-ky take.
Napísať odpoveď