PayPal
Re: PayPal
? Ty si na ebayi prvy den alebo co? Co ked sa drazba konci za styri hodiny, zaplatit ju mozes aj o tyzden, alebo ake podmienky si tam dal seller. Ci si myslis ze je tvojou povinnostou byt o stvrtej rano hore aby si mohol zaplatit hned ako sa skonci? Wtf?
Hej hej, prvy den. A ano myslel som si ze mi to strhne z paypal uctu hned. Drazbu som nevyhral, a co to o tom som si uz pocital ale aj tak dik
Vie niekto ako previes peniaze z webmoney na paypal prosim ?
-
frankocean11
Medium Star
Dzuri, ja ti to zmenim ak mas zaujem pis SS
zdravim mam problem:)
spravil som si acc na paypal,pridal cislo karty atd vyplatil vec a nasledne som odobral z acc kartu...
no a teraz ked ju chcem pridat s5 nejde:( viete mi niekto poradit jak nato diky ...
spravil som si acc na paypal,pridal cislo karty atd vyplatil vec a nasledne som odobral z acc kartu...
no a teraz ked ju chcem pridat s5 nejde:( viete mi niekto poradit jak nato diky ...
We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents.
a potom.....
A valid photo ID (front/back copy)
A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account..
a potom.....
A valid photo ID (front/back copy)
A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account..
novidis, presne to sprav a oni ti ju pridaju
preco si si ju vlastne odoberal?
preco si si ju vlastne odoberal?
Pri platbe cez PayPal už kartu potrebovať nebudete. Bude stačiť bankový účet
zdroj:
http://tinyurl.com/6qo525w
ake su vase nazory?
zdroj:
ake su vase nazory?
tak poslal som im prefotenu kartu s poslednymi 4 cislami myslis ze to bude stacit???
lebo den potom jak som si objednal veci mi zmyzli z uctu peniaze tak som sa zlakol ale nakonec ti bola chyba slsp ...
uvidime ako to bude fungovat z hladiska bezpecnostixixo22 napísal:Pri platbe cez PayPal už kartu potrebovať nebudete. Bude stačiť bankový účet
zdroj:
ake su vase nazory?
pozeral som si ten trustpay tak zbezne (ten trust znie kus nedoveryhodne
) a ak som to dobre pochopil (viacmenej som v polospanku este). ze si spravim akokeby novy bankovy ucet(bez karty atd.) u nich, na ktory si budem vediet z roznych bank vkladat peniaze (otazne je ako dlho budu trvat prevody kedze som tam zhliadol aj internet banking), ktore mi za poplatok vlozia na TP ucet a z neho si budem vediet (samozrejme za poplatok) tieto peniaze vlozit priamo na pp.
hej, pravdepodobne tak to bude fungovat, len nechapem preco by som si mal na paypal ucet vkladat nejake peniaze, ked mozem zaplatit priamo...
este odkaz na smeti: http://ekonomika.sme.sk/c/6215648/paypa ... kartu.html
este odkaz na smeti: http://ekonomika.sme.sk/c/6215648/paypa ... kartu.html
neviem sice aky den mas v tvojom kalendari, ale SLSP to pred tyzdnom a pol zrusila a vsetko funguje po starom
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To je tak, keď si niekto prečíta iba nadpis a nie aj dátum vytvorenia... 
Problem s Paypal uctom
Zdravim vsetkych,
Potreboval by som mensiu radu ohladne paypalu... Dnes som si chcel objednat nejaky tovar z jednej stranky, maju tam ale nejake problemy,a tovar nejde objednat. Dostanem sa az ku platbe, oznacim "Platba cez Paypal" a vyhodi to nejaku chbyu, ze skuste este raz.
Skusal som to dnes asi 4x , predchvilkou som si pozeral paypal ucet a v historii mam napisane, 4x platbu platbu na ucet toho obchodu, aj ked sa tak v podstate nestalo. Vsetky 4 platby su ale v stave "Pending" a z uctu sa mi peniaze zatial nestrhli. Hladal som aj nejaku pomoc na ucte, mailovu adresu, ale daco mi to vypisalo ze pre moju krajinu to nieje mozne..
Myslite ze sa objednavka zaplati ak v predajni daju dokopy system ? Ak hej mal by som to nejako riesit, len neviem ako, ak sa nemozem s nimi skontaktovat... mozte mi dakto pomoct ? Dakujem.
Potreboval by som mensiu radu ohladne paypalu... Dnes som si chcel objednat nejaky tovar z jednej stranky, maju tam ale nejake problemy,a tovar nejde objednat. Dostanem sa az ku platbe, oznacim "Platba cez Paypal" a vyhodi to nejaku chbyu, ze skuste este raz.
Skusal som to dnes asi 4x , predchvilkou som si pozeral paypal ucet a v historii mam napisane, 4x platbu platbu na ucet toho obchodu, aj ked sa tak v podstate nestalo. Vsetky 4 platby su ale v stave "Pending" a z uctu sa mi peniaze zatial nestrhli. Hladal som aj nejaku pomoc na ucte, mailovu adresu, ale daco mi to vypisalo ze pre moju krajinu to nieje mozne..
Myslite ze sa objednavka zaplati ak v predajni daju dokopy system ? Ak hej mal by som to nejako riesit, len neviem ako, ak sa nemozem s nimi skontaktovat... mozte mi dakto pomoct ? Dakujem.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Problem s Paypal uctom
Otvor si detaily platby a dole nájdeš "Otherwise, you can file a report in the Resolution Centre within 45 days of the transaction." Klikneš na "Resolution Centre" a tam..
Cauko dik za odpoved, tu posielam nejake obrazky, ako to vyzera :
Ten druhy je to resolution center.... co tam mam dat pls ?
Uvidime inak zajtra ako to dopadne, snad sa to ale neodolse, dam potom vediet
Ten druhy je to resolution center.... co tam mam dat pls ?
Uvidime inak zajtra ako to dopadne, snad sa to ale neodolse, dam potom vediet
-
Corn Flake
Guru wannabe
Klikni na dispute transaction a napíš, že platbu odoslalo 4 krát a pridaj id ostatných platieb.