Kedze mi konci viazanost v telekome mam moznost vziat novy notebook za celkom fajn cenu. Kedze moj notebook je v poriadku a zatial funguje mozem ho pustit dalej.
Som ochotny predat ho za 430€.
Vyzadujem zaplatenie zalohy po vzajomnej pisomnej dohode, preferujem osobny odber, ale ak by zaujemca zariadil kuriera poslem ho kdekolvek.
Tu je popis parametrov:
Procesor : AMD E2-3000M 1,8 GHz (1 MB L2 cache, 35 W)
Displej : 15.6" LED-backlit HD anti-glare displej (1 366 x 768)
Operačná pamäť : RAM 4 096 MB DDR3
Pevný disk : 500 GB HDD, 7200 rpm S-ATAII
Grafická karta : Radeon HD 6380G
Ostatná výbava : Wi-Fi 802.11 b/g/n, 3x USB 2.0, 1x USB 3.0, Media Card Reader SD/MMC, DVD+/-RW SuperMulti DL Drive
Operačný systém : Windows 7 Home Premium, 64 bit
Tu mate porovnanie cien: http://notebooky.heureka.sk/hp-probook-4535s-lg849ea/
Ponuka plati do 26.3.2012.
I,P: HP ProBook 4535s
-
arnysimilar
Light Expert
Re: I,P: HP ProBook 4535s
Však za 431 ho kúpim priamo z eshopu s procákom 2.5 GHz (ty uvádzaš len 1.8 GHz) 
Ked nechces kupit, nekomentuj. Kup si ho z eshopu.
-- 09 Mar 2012, 12:26 --
Dal som zly link predtym, tu je oprava:
http://notebooky.heureka.sk/hp-probook-4535s-lg849ea/
-- 09 Mar 2012, 12:26 --
Dal som zly link predtym, tu je oprava:
http://notebooky.heureka.sk/hp-probook-4535s-lg849ea/
-
arnysimilar
Light Expert
Ja by som aj kúpil, ale takto mi to vychádza o 1 EUR výhodnejšie z toho e-shopu
Takže máš pravdu, od Teba to fakt kúpiť nechcem.
Takže máš pravdu, od Teba to fakt kúpiť nechcem.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pribalis k tomu aj podpis kartu alebo ako? Nemozes to mat v hlave v poriadku, predavat nieco v bazare za rovnaku cenu ako si niekto moze kupit ten isty model v lepsej konfiguracii priamo v obchode
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Presne, v eshope je este aj o pol eura lacnejsi. A ty ani nenapises ci ho este mas v zaruke a dokedy.
Vsetci co ste tu by ste chceli aby som notas vybral za 410€ a predal Vam ho za 350€...keby ste najskor poriadne citali az potom nieco komentovali...
Notebook mozem vybrat z telekomu, bude uplne novy nikdy nezapnuty a v plnej 24 mesacnej zaruke.
Pozerate na cenu najlacnejsieho eshopu, ktory notebook ani nema na sklade + je potrebne zaplatit asi 4€ za kuriera.
Osobne by som nikdy z prvych eshopov v tom zozname nekupoval, su neoverene a dost chabe uz na prvy kuk ich webov. Casto funguju len ako tahace cien smerom nadol.
Je to rovnake ako kupit telefon od niekoho komu skoncil pausal. Vyberiem notas z telekomu a z ruky do ruky si to vymenime...
Dal som si fiktivny inzerat na bazos a ohlasili sa mi uz 5ti zaujemcovia, ktori by ho vzali, takze to tu predavat nebudem.
Prosim o uzamknutie temy.
Notebook mozem vybrat z telekomu, bude uplne novy nikdy nezapnuty a v plnej 24 mesacnej zaruke.
Pozerate na cenu najlacnejsieho eshopu, ktory notebook ani nema na sklade + je potrebne zaplatit asi 4€ za kuriera.
Osobne by som nikdy z prvych eshopov v tom zozname nekupoval, su neoverene a dost chabe uz na prvy kuk ich webov. Casto funguju len ako tahace cien smerom nadol.
Je to rovnake ako kupit telefon od niekoho komu skoncil pausal. Vyberiem notas z telekomu a z ruky do ruky si to vymenime...
Dal som si fiktivny inzerat na bazos a ohlasili sa mi uz 5ti zaujemcovia, ktori by ho vzali, takze to tu predavat nebudem.
Prosim o uzamknutie temy.