Krasna Hôrka - možné príčiny & následky
Re: Krasna Hôrka a.k.a. Koko*izmus (vypalovanie travy)
zuzanuska,
ako som už písal z hľadiska páchateľov v príbuznej téme, za neplnoleté deti zodpovedajú rodičia.... a teda zavrieť tých na tak dlho, kým by svojou prácou nenahradili hodnotu vzniknutej škody.... jasné a ľahké jak facka....
ako som už písal z hľadiska páchateľov v príbuznej téme, za neplnoleté deti zodpovedajú rodičia.... a teda zavrieť tých na tak dlho, kým by svojou prácou nenahradili hodnotu vzniknutej škody.... jasné a ľahké jak facka....
ahh boze tu tolko obmedzencov chodi, ze sam neviem preco tu v poslednom case chodim.
Jasne keby ty si sa narodil v takej osade kde by si videl okolo seba len plno ciganov, spinu, smrad, alkohol, ziadna laska od rodicov, ziadne zakladne navyky stravovacie/hygienicke, ziadne pochopenie, ziadna vychova a neviem co este ine tak TY by si v tej osade bol uplna vynimka ktora by chodila do skoly a bol by si uplne ini. Musis si uvedomit ked sa narodi jedinec tak napodnobujee spravanie ludi vo svojej komunite, rodine. Ten problem je uplne niekde inde
Jasne keby ty si sa narodil v takej osade kde by si videl okolo seba len plno ciganov, spinu, smrad, alkohol, ziadna laska od rodicov, ziadne zakladne navyky stravovacie/hygienicke, ziadne pochopenie, ziadna vychova a neviem co este ine tak TY by si v tej osade bol uplna vynimka ktora by chodila do skoly a bol by si uplne ini. Musis si uvedomit ked sa narodi jedinec tak napodnobujee spravanie ludi vo svojej komunite, rodine. Ten problem je uplne niekde inde
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tiež neviem, prečo tu v poslednom čase chodíš. Obmedzenci sú pre teba tí, ktorí tu napísali fakty? Kto tie podmienky, ktoré opisuješ, cigánom a cigánčatám v osadách spôsobil? Hádam my? Aj my sme kedysi žili v jaskyniach a vedeli sme sa odtiaľ predrať. Nabudúce nehľadaj vinníka nikde inde, iba medzi cigánmi.
tak ked napise ze zavriet ich na taku dlhu dobu kym by si to neodpracovali tak je mi zle. Ten problem lezi v uplne inej rovine a ake fakty ste tu napisali ?
-
seth82
Darca
Neodpovedal si. A áno - zavrieť ich na takú dlhú dobu, kým by si to neodpracovali. Ich rodičia totiž s veľkou pravdepodobnosťou nikdy nepracovali a tak isto aj zvyšok osady. A celú osadu zbúrať a nech si idú kam chcú. A aké fakty? No napríklad o tom, že to spôsobili cigáni.
-
rufus59
Light Professional
Cigán stale cigánom ostane ! Je to špina ktorá hanobí slovensko žije s našich daní a ešte ničí naše pamiatky ! Doraz bude Slovensko slávne len osadami a ako ich naša vláda vydržuje z našich peňazí.
Keď som videl, že krásna hôrka horí až mi srdce zaplakalo je to krásna pamiatka a mam s nej veľa spomienok. Najhoršie je, že sa im zato nič nestane !
Keď som videl, že krásna hôrka horí až mi srdce zaplakalo je to krásna pamiatka a mam s nej veľa spomienok. Najhoršie je, že sa im zato nič nestane !
Ano.hughito napísal:kali: A ? To akože keď na mňa teraz nejaký miestny cigán čosi zakričí, tak to budem riešiť ako súčasť cigánskeho problému ?
Ty si to mozno neuvedomujes ale to ze tu vobec narabame z pojmom cigansky problem je toho dokazom. A toto oznacenie ma nejake dovody kedze vobec exsituje.
-
twardykamen
Medium Professional
bolo mi do placu ked som to videl.tak v septembri som tam bol na prehliadku.hrad je (bol velmi pekny),dnes som siel okolo musel som zastat pozriet na tu hroznu spust.po strechach uz niet stopy.este stastie ze exponaty ostali zachovane.snad to pojde spravit.
pokial viem, strecha bola nova a nie povodna, takze zasa o tolko zo svojej duse hrad nepride, ale na druhu stranu o tolko viac to nasere, hrad je po rekonstrukcii a kur*y ho zasa podpalia
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... permPage=1
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... permPage=1
-
Grond
Medium Professional
no neviem ci si si to precital pozorne ale ze tam v tejto chvili opat hori koli tomu ze rano stale este dutnali uhliky tramov a terajsi vietor co fuka na polke slovanska opat rozduchal ohen ... tak to je hruza
Tak to je zase diletantizmus hasičov.
A neviem prečo používate termín "podpálili" a ďalšie asociácie c cigánmi. Áno, cigánske decká fajčili, odhodili špak do suchej trávy a stalo sa to, čo sa stalo. Ale za to môžu akože ti cigáni z osady ?
Takisto by sa patrilo premenovať tému, kde je uvedená nepravda.
A neviem prečo používate termín "podpálili" a ďalšie asociácie c cigánmi. Áno, cigánske decká fajčili, odhodili špak do suchej trávy a stalo sa to, čo sa stalo. Ale za to môžu akože ti cigáni z osady ?
Takisto by sa patrilo premenovať tému, kde je uvedená nepravda.
-
rufus59
Light Professional
http://www.roznava24.sk/clanky?extend.1 ... asna-HorkaMapovali sme situáciu aj v rómskej osade, keď sme chceli zistiť, čo sa deje a ako sa plamene rozširujú na hrade od strany kde leží osada. Miestni Rómovia, stoja na začiatku osady s palicami v rukách a nikoho nepúšťajú dnu!
Ja možno dotaz úplne pomimo, ale aká suchá tráva, keď všade je mokro? (beriem, že nebývam v blízkosti Krásnej hôrky a teda neviem, ako to vyzeralo tam, ale že by bolo až tak sucho, že sa to chytilo od cigarety?)
-
Grond
Medium Professional
praveze tam neprsalo ani nebol sneh cize trava bola sucha takze stacil ohorok s vetrom a ohen sa ruz siri rychlo
naozaj k tomuto nieje co dodat... 
-
rufus59
Light Professional
Preto lebo nemajú základne návyky a výchovu ako maju správny ľudia. Prečo odhodili ohorok do suchej trávy ? Nezačali hasiť (je ich plná osada) alebo nekontaktovali niekoho dospeleho aby zavolal hasičov, radšej sa skryvali aj z rodičmi. Preto lebo nemajú žiadnu uctu k pamiatke a je im to jedno.Áno, cigánske decká fajčili, odhodili špak do suchej trávy a stalo sa to, čo sa stalo. Ale za to môžu akože ti cigáni z osady ?
Tie fotky su strašná katastrofa snáď naša vláda uvoľní peniaze a začne sa čo najskôr rekonštrukcia.
podla SNM stranky kvoli opatovnemu rozhoreniu doslo k zruteniu casti hradneho muru