Alu disky na Škodu Fabia I - Váš názor?
Alu disky na Škodu Fabia I - Váš názor?
Zdravím, mám v pláne kúpiť tieto disky na Škodu Fábia I (foto v prílohe): http://www.tomason.de/tn1_vorstellung.php v rozmere 7x15, pneu 195/50.
Moja otázka spočíva v tom, či takýto typ disku nie je na daný rozmer 15" primalý a tým pádom pôsobi smiešne. Pôvodne som mal v pláne kúpiť nejaké viaclúčovky, no v 15" rozmere vyzerajú priam katastrofálne. Naozaj by som nemal rád keby pôsobili nevkusne.
Viem, že ide hlavne o to, čo sa páči mne, ale zaujíma ma aj pohľad a názor iných ľudí.
Ďakujem
Lord_3D
Moja otázka spočíva v tom, či takýto typ disku nie je na daný rozmer 15" primalý a tým pádom pôsobi smiešne. Pôvodne som mal v pláne kúpiť nejaké viaclúčovky, no v 15" rozmere vyzerajú priam katastrofálne. Naozaj by som nemal rád keby pôsobili nevkusne.
Viem, že ide hlavne o to, čo sa páči mne, ale zaujíma ma aj pohľad a názor iných ľudí.
Ďakujem
Lord_3D
-
D4vid
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Alu disky na Škodu Fabia I - Váš názor?
Môj názor je ten, že na Fabiu je to škoda penazí
Ale to je len môj subj. názor...
Ale to je len môj subj. názor...
-
RATZINGER666
Darca
scasti suhlasim s d4vidom, ale myslim, ze ak si chces auto nechat, jedna pekna letna sada za rozumne peniaze nemoze nic pokazit...
pytas sa, ci ten rozmer na tych kolesach nebude vyzerat smiesne v globale alebo konkretne na fabii?
// nasiel som Ti obrazky, kde su tieto kola obute konkretne na fabii, ale su to 17tky, takze snad si budes vediet predstavit, ako to bude vyzerat... pripadne sa toho chopi nejaky zrucny grafik a kola na obrazkoch trochu zmensi
pytas sa, ci ten rozmer na tych kolesach nebude vyzerat smiesne v globale alebo konkretne na fabii?
// nasiel som Ti obrazky, kde su tieto kola obute konkretne na fabii, ale su to 17tky, takze snad si budes vediet predstavit, ako to bude vyzerat... pripadne sa toho chopi nejaky zrucny grafik a kola na obrazkoch trochu zmensi
15" je na fabiu OK (cena/vzhlad/praktickost)
tie kolesa sa mi vsak velmi nepacia (ako na vacsine aut v odkaze, tak ani tie ^^17" na fabii)
tie kolesa sa mi vsak velmi nepacia (ako na vacsine aut v odkaze, tak ani tie ^^17" na fabii)
-
RATZINGER666
Darca
trochu som sa s tym pohral v skicari (
) a nemuselo by to byt az take zle, mne sa pozdava aj rozmer aj vzhlad... ale take 16" by asi boli akurat...
inak ono 195/50/15 je aj pekne na houby rozmer, tazsie sa nan zhanaju gumy za dobru cenu, ja ich obuvam tiez...
inak ono 195/50/15 je aj pekne na houby rozmer, tazsie sa nan zhanaju gumy za dobru cenu, ja ich obuvam tiez...
Ide o to, že gumy som už kúpil, myslím že za super cenu. http://pneumatiky.heureka.sk/bridgeston ... 0-r15-82h/ Otec ich má na druhom aute a je maximálne spokojný (jazdí tých 55 000 ročne). Preto už nič iné ako 15" ani neuvažujem.
-
RATZINGER666
Darca
a objednal si dobre? v tabulke mi vyhadzuje, ze 15" na fabiu maju mat 185/55/15... co je sice obvod skoro rovnaky, ale neviem, ci byva zapisany...
Podľa technického je tam predpísaný rozmer 195/50/15. Takže myslím že tam problém nie je.
-
RATZINGER666
Darca
...tak je dobre, pardon 
V šírke 185 tam mám momentáne 14" / 60 profil (viď. Fotku). Tú fotku Fabie som už predtým našiel na nete a povedal by som že tam ke už ten rozmer na škodu. Zdá sa mi to už priveľké.
Čo sa týka toho, že je to škoda peňazí, uvedomujem si že Fabia nie je, ani nikdy nebude športové auto, no ak nevyhrám Športku, tak ho budem ešte pár rokov používať, tak prečo by nemohlo vyzerať aspoň trochu krajšie
.A preto aj tak vemi zvažujem výber diskov, lebo sa na ňu fakt nehodí všetko 
A chcel som vedieť či celkovo/ale aj na Fábii daný disk nebude vyzerať smiešne, lebo nie všetky disky vyzerajú v 15" dobre, pŕave naopak.
Čo sa týka toho, že je to škoda peňazí, uvedomujem si že Fabia nie je, ani nikdy nebude športové auto, no ak nevyhrám Športku, tak ho budem ešte pár rokov používať, tak prečo by nemohlo vyzerať aspoň trochu krajšie
A chcel som vedieť či celkovo/ale aj na Fábii daný disk nebude vyzerať smiešne, lebo nie všetky disky vyzerajú v 15" dobre, pŕave naopak.
potom mi môžeš predať puklice