Spolužiačka (...a moja psychika)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Re: Spolužiačka (...a moja psychika)

Príspevok od používateľa Emppu »

Peter_Retep napísal:dodrbal si si to sam chlapce....ked nevies otvorit hubu hned ale cakas POL ROKA necuduj sa ze ta bere ako kamarata
ale veď čo som mal podľa teba hneď prvykrat ako som ju zbadal jej povedať že či chce isť so mnou na rande? prosim ťa.., predsa najprv som ju musel spoznať aká je, čo je zač, skamarátiť sa, až potom ísť ďalej ...no, ale blbosť píšeš, lebo ja som hubu praveže nedržal, prave naopak ja som išiel po nej skoro od začiatku a to že som ju zatial nikde nepozýval, no tak to by bolo aj tak priskoro, musíš pochopiť že nemžem byť hned od začiatku taký dotieravý ...možno sa niekedy o to pokúsim ak príde vhodná chvíľa, aj keď pochybujem, lebo jej sa určite páčia iné typky ako som ja.. takže neviem, každopádne ja k nej stále niečo cítim, aj napriek tomu, že to nie je typ dievčaťa podľa môjho gusta
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

ale pozvat babu von mozes aj bez toho, aby si ju hned tahal do krovia ci na zachod ;) ved na pozvani na kavu/pivo/kofolu nie je absolutne nic. tam ju mas sancu spoznat a podla toho uvidis ci pojdete niekam spolu, samy alebo s partiou na kruzkovicu, alebo inu -vicu... alebo to ja robim zle? :D
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

Emppu napísal:
ale veď čo som mal podľa teba hneď prvykrat ako som ju zbadal jej povedať že či chce isť so mnou na rande? prosim ťa.., predsa najprv som ju musel spoznať aká je, čo je zač, skamarátiť sa, až potom ísť ďalej ...no, ale blbosť píšeš, lebo ja som hubu praveže nedržal, prave naopak ja som išiel po nej skoro od začiatku a to že som ju zatial nikde nepozýval, no tak to by bolo aj tak priskoro, musíš pochopiť že nemžem byť hned od začiatku taký dotieravý ...možno sa niekedy o to pokúsim ak príde vhodná chvíľa, aj keď pochybujem, lebo jej sa určite páčia iné typky ako som ja.. takže neviem, každopádne ja k nej stále niečo cítim, aj napriek tomu, že to nie je typ dievčaťa podľa môjho gusta

wtf? dotieravy? co je dotierave na tomto: ahoj, si mi sympaticka a chcem sa zoznamit. Ahoj ja som XYZ. Po par vetach...Vies pojdeme na kafe vtedy a vtedy. Daj mi cislo nech mam na teba kontakt. Ziadna veda a dotieravost v tom nevidim.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

jackb napísal:ale pozvat babu von mozes aj bez toho, aby si ju hned tahal do krovia ci na zachod ;) ved na pozvani na kavu/pivo/kofolu nie je absolutne nic. tam ju mas sancu spoznat a podla toho uvidis ci pojdete niekam spolu, samy alebo s partiou na kruzkovicu, alebo inu -vicu... alebo to ja robim zle? :D
Robíš to super. Bohužiaľ, drvivá väčšina dievčat si bude myslieť, že ju pozývaš na rande, aj keby si ju vzal na nákup. :/
jackb
Redeemer
Redeemer

Spolužiačka (...a moja psychika)

Az na 2 som mal stastie, ze chodeniu vonku, alebo pomoc pri nakupovani oblecenia nepripisovali ziaden zvyseny vyznam.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nevadia vám ženy na nákupoch? teda mne by asi vadila...
ja osobne taktiež každému pozvaniu pripisujem väčši význam, maximálne keď sa s niekym stretnem po veľmi dlhej dobe a pôjdem na kávičku, ale také sa ešte nestalo :D
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

nechapem kto mi dal karma :minus: a k tomu že "facebook ach moj boze"

mám tomu rozumieť že som tam spomenul fb, zato minus? alebo to že som jej občas napisal na fb? alebo čo..? nerozumiem, lebo facebook má takmer každý druhý človek a taktiež si cez to aj píšu (chatujú) a keď nevieš čítať, tak ja praveže som napísal, že to nemám moc rád, nerád komunikujem cez fb, nechodím tam skoro vôbec, raz za čas. a keď som si ju pridaval k friendom, tak jasne že si pozriem nejaké info a podrobnosti, ale to robi asi každý a nepatrím medzi 15 ročných
jackb
Redeemer
Redeemer

Filipito, nie. Lebo ja vyhliadnem 2-3 veci, a neviem sa medzi nimi rozhodnut. Mnou zavolana baba mi poradi, ktoru a je to. Priestor na prekazanie nevznikne :)

ano, pozvaniam sa pripisuje v mojom okoli velky vyznam a dost vela ludi, ktori ma poznaju len povrchne ma povazuju za promiskuitneho, lebo "ved ty si stale vonku s dakou inou" a pritom vo velkej vacsine pripadov o nic neide
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Terepin napísal:Robíš to super. Bohužiaľ, drvivá väčšina dievčat si bude myslieť, že ju pozývaš na rande, aj keby si ju vzal na nákup. :/
Z mojho pozorovania to skor ty by si bral hocijake "pozvanie" ako pozvanie na rande. Drviva vacsina dievcat totiz neberie obycajne "ist von" ako rande - pokial to teda chalan tiez ako rande neberie.
Napísať odpoveď