Minecraft
-
black evil
Light Star
Re: Minecraft
Ahojte, mám taký problém.
Dnes som nechtiac aktualizoval Minecraft na 1.2.2 a teraz my nejde server.
Viete poradit ako vrátim aktualizáciu s5 ?
Dnes som nechtiac aktualizoval Minecraft na 1.2.2 a teraz my nejde server.
Viete poradit ako vrátim aktualizáciu s5 ?
Prosím, hladám nejaky server CZ/SK kde je aspon 30 hracov cez den. Comunity kde sa da zamknut truhlica (napr. plugin lockette) a vyrabat pozemky ktore by my chranili dom (napr. plugin residence)
Zdravím. Kúpil som si server na fakaheda.eu a mám problém s pluginmi. Chcel by som si tam dať nejký logovací plugin. Keď som tam dal AuthMe, písalo mi, že je tam, ale nefungoval. Neviem si s tým rady. Neviete mi pomôcť popr. napísať mi návod ako to spustiť? A aké pluginy k tomu treba?
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mám skúsenosti s pluginom xAuth. Neviem, či je ale ešte aktuálny.
Nemusíš tam nič nastavovať, len nahodíš.
Nemusíš tam nič nastavovať, len nahodíš.
Čavte neviete kde je cocoa beans mne sa zdá že to padá z listov zo stromu ale som to skusal a nič.
Budem vdační za odpoveď zaslúžite si aj -

Budem vdační za odpoveď zaslúžite si aj -
V dungeonoch
Prídte pozrieť na náš online server . Máme tu plno pluginov od iConomy, MobArena, Residence(funkčné), CustomMusic, Jail, obchodný ShowCase, Questy , EasyLift, LWC a dalšie. Pridávam ešte XrayInformer
. Máme aktívne VIP. Admin team je chválitebný. Náš web WWW.mcweareback.webnode.sk . Pozrite si aj Server videá.
Eventy každý deň od Spliff, Adventure (20 minútový), DeathRun ... Pre VIP máme aj VIP/Admin zónu kde si možete postavať villu. Prídte a skúste . Sme na verzii 1.2.3 . Hráčov mávame zatial priemerne 10 + niekedy bývame aj full.
Eventy každý deň od Spliff, Adventure (20 minútový), DeathRun ... Pre VIP máme aj VIP/Admin zónu kde si možete postavať villu. Prídte a skúste . Sme na verzii 1.2.3 . Hráčov mávame zatial priemerne 10 + niekedy bývame aj full.
-
frankocean11
Medium Star
yoggy, najlepsia kombinacia 
Video sa mi pacilo
Video sa mi pacilo
ta pesnicka sa tam absolutne nehodila
Neviete kde môžem na Slovensku kúpiť legálne Minecraft? Myslím na nete kde by sa to dalo kúpiť?
-
Neuralizer
Expert
tu sa oplati kupit http://www.zavislak.sk/minecraft-pc-key
relisys napísal:Prídte pozrieť na náš online server . Máme tu plno pluginov od iConomy, MobArena, Residence(funkčné), CustomMusic, Jail, obchodný ShowCase, Questy , EasyLift, LWC a dalšie. Pridávam ešte XrayInformer. Máme aktívne VIP. Admin team je chválitebný. Náš web http://WWW.mcweareback.webnode.sk . Pozrite si aj Server videá.
Ake pluginy by som mal mat na servery aby bol hrac spokojny? Prosil by som nazory hracov ktory hravaju MC. Dakujem.
že som ťa tam nevidel a inventar sa savuje lenže keď napíšem ide reštart a admin vás kickne a pred tym npíše ešte pripojte sa za 30 sekund a vy sa napojíte hned preto ti zmizol inv . Tvoja vyna nemusíš tam hrať a lagy nemámeJankokuk napísal:Neznašam tento server. Hrajem tam hodinu a ked sa odpojim a pripojim zrazu nemam veci! Neodporúčam tento server ked nevie uložiť inventar
Ahoj aj ja mam tuto hru a je to naj hra podľa mňa. 
-
black evil
Light Star
Tak ,chcel by som od vás radu, prvykrát skúšam robiť Minecraft Server.
Momentálne skúšam len cez hamachi, spustim Minecraft_Server.jat spawne my to a som v konzole, uložím to, vypnem a neviem sa potom na ten server pripojiť z konzoly,proste znova ho spustiť?Spustim zase to minecraft_server.jar a zacne spawnovat nový server (pravdaze po dospawnovany nabehne error ze uz sa IP pouziva pre iny server), mam OS Ubuntu,pls poradte, za dobru radu sa odmnenim

Momentálne skúšam len cez hamachi, spustim Minecraft_Server.jat spawne my to a som v konzole, uložím to, vypnem a neviem sa potom na ten server pripojiť z konzoly,proste znova ho spustiť?Spustim zase to minecraft_server.jar a zacne spawnovat nový server (pravdaze po dospawnovany nabehne error ze uz sa IP pouziva pre iny server), mam OS Ubuntu,pls poradte, za dobru radu sa odmnenim
-
black evil
Light Star
Nepochopil si ma, omgyoggy napísal:skúsiť iný port?
Vytvorím si server, a ked ho chcem potom zapnut neda sa mi,lebo namiesto zapnutia my začne vytvárať nový.
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2012, 16:58)
Poradite?