Prosim ak niekto viete poradte mi... Mam problem pri napalovani Bluray... Ked vlozim cisty bluray disk do mechaniky tak mi vsade aj ukazuej ze je cisty.. ci uz vlastnosti vo win, alebo info v Nero 10 aj 11. No ako nahle dam nan vypalovat tak mi ho vysunie ze na disku nie je dostatok miesta (napalit chcem len 15 GB, nie plnych 23). Skusal som aj ine data... stale to iste... Firmware mam upnuty na najaktualnejsi... Pouzivam Media MediaRange BD-R, doteraz som napalil asi 40 filmov a nemal som ziaden problem. Naplavacka: LG BD-RE BH10LS30
Dakujem
Problem pri Naplavani Blu-Ray
Re: Problem pri Naplavani Blu-Ray
Ja som mal takyto problem tiez ale z CD a DVD. Ked som dal disk do napalovacky tvaril sa ze je prazdny a ked som chcel nanho zapisat data tak sa mi vysunula napalovacka ze na disk nie je mozny zapis. Fyzicky som kukal na cd, dvd ze ci tam nie je nic napalene ale nebolo. Vydedukoval som to ze proste niektore media (nejake znacky) proste moja napalovacka nenapali. Tak som ich smaril do kosa kupil druhe a uz to ficalo. u nikoho ineho som ich neskusal napalovat nemal som na to nervy...