Bankový účet
-
demovic_svk
Medium Star
Bankový účet
Dobrý, zaplatil som fakturu cez internet banking a pomylil som sa v cisle uctu. Zabudol som poslednu nulu. Da sa ta transakcia stornovat ? Oplati sa mi ist do banky ? dakujem
Re: Bankový účet
ano da, cim skor to spravis, tym lepsie
odporucam zavolat na infolinku banky a popytat sa na presny postup
odporucam zavolat na infolinku banky a popytat sa na presny postup
V mbanku sa dá platobný príkaz vystornovať, kým nie je spracovaný (každý pracovný deň o 8:00 ráno). Skús popozerať svoj internet banking, platby na spracovanie, ak nič nenájdeš, tak buď zavolaj do banky (ak majú nejakú hotlinku) alebo skoč priamo na pobočku.
-
demovic_svk
Medium Star
dobre dakujem. ..len horsie je to ze to uz je asi po tyzdni..vsimol som si to az ked mi prisla sms -upomienka
A platba Ti prešla? Keď si zabudol dopísať jednu 0 do účtu, pochybujem, že to prešlo niekomu cudziemu, pochybujem, že v jednej banke sú dvaja ľudia, čo majú účty 123456/1111 a 1234567/1111. Ak Ti tie peniaze nie sú ľahostajné, určite zájdi do banky, povedz, čo je vo veci, nech Ti skúsia preveriť, či tá platba prešla, prípadne skús dať reklamáciu.
-
demovic_svk
Medium Star
urcite presla lebo mi prisiel aj potvrdzujuci e-mail a aj z uctu mi to strhli. je to O2 faktura.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
chod do banky, povedz co je vo veci a do par dni/tyzdnov mas svoje peniaze spat.. nechat si neopravnene cudzie peniaze je v zavislosti od sumy priestupok/trestny cin, takze sa nemusis bat, ze by si sa k nim nedostal.