Lucidne sny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Astrálne cestovanie - tipy , triky , návody , skúsenosti

Príspevok od používateľa javatar »

par krat sa mi to podarilo bez neakych navodov - ale moznost kontroly bola dost obmedzena... udajne to ale treba trenovat par mesiacov a nemyslim si, ze to patri prave do tejto temy nakolko astralne cestovanie ma byt o oddeleni ducha od tela a lucidne sny su len o kontrolovani vlastnych snov...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Takisto sa mi to občas stane - uvedomujem si, že spím, ale takisto ako u javatara, tá možnosť robiť si čo chcem je obmedzená. Vyslovene si uvedomujem: toto je sen, idem niečo spraviť a chcem to, ale akosi sa to nestane a proste ten sen sa skončí a prejde do "klasického" sna.

Trénovať niečo takéto ? Proti gustu žiaden dišputát, ale príde mi to mierne ujeté. :wink:
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Astralne som cestoval mozno 2x ked som bol male decko. Teda aspon podla definicie usudzujem, ze islo o astralne cestovanie.

Ale lucidne sny mavam dost casto uz niekolko rokov. Uz davno som nemal ziadne nocne mory, resp ked som mal, tak som sa s nimi vedel elegantne vysporiadat. Ci sa to ale da trenovat netusim.

Javatar a neskusal si radsej s dotycnimi bojovat? Alebo odletiet z toho miesta na nejake ine krajsie? Ja som sa naucil lietat takym stylom ako ked plavas prsia :D Sice sa velmi tazko rozbieham, ale po chvili uz normalne lietam.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

no vtedy som sa nemohol ani pohnut takze do uvahy neprichadzal ani boj ani utek
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ale ved o tom su lucidne sny, ze mas prakticky neobmedzene moznosti a priebeh sna si menis ako uznas za vhodne. Kamarat mi spominal, ze on pri prvom probleme odleti na kolobezke :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som ale v tom poste pisal o locked-in syndrome
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to som akosi prehliadol.. ani som o tom nikdy nepocul a ani sa mi to nestalo.. teda mozno hej, zo zaciatku sna mam niekedy problem usmernovat dej, ale po chvili uz je vsetko ok...
91pato310
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 91pato310 »

skúšal to niekto podľa tohto návodu? Funguje to?
Prílohy
3299346_460s.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

To, že je to nezmysel ukazujú aj tieto návody. Podľa tohto to dokážete hneď, podľa iných treba trénovať x mesiacov.

Pre mňa je relevantné to, že keď sa robili experimenty s týmito ľuďmi, čo to vrah dokážu, tak vždy vyšli negatívne. Nevedeli povedať, že čo bolo za plachtou a pod. Takže, pre mňa len ďalšie nezmysly.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

co trepes?
1. je tam veta "with som practice"
2. lucidne sny ti za ziadnu plachtu nazriet neumoznia - ide len o kontrolovanie snov tzn. vies, ze snivas a dokazes svoj sen absolutne ovladat
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Lucidne sny

javatar hughito podla mna hovoril o astralnom cestovani (aj ked nerozumiem preco)..
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Obcas sa mi privodi takyto sen je to celkom zabava. Zvycajne mozem robit len zakladne veci (pohyb, lietanie) a ostatne sa generuje samo :D Ale je to lepsie ako sen ktory sa len ,,premieta" Navyse ked ten sen je s dakou sexy kockou :D ale tak to uz kazdy vie vo co go :smt033
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

TommyHot, pôvodne táto novovzniknutá diskusia, ktorá začala príspevkom od užívateľa hardstyle_owned na tejto strane, bola v téme o astrálnom cestovaní. Táto časť bola reportnutá a niekto z moderátorov ju presunul tam, kam patrí, čiže sem do témy o lucidných snoch.
hardstyle_owned
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hardstyle_owned »

TommyHot napísal:Ale ved o tom su lucidne sny, ze mas prakticky neobmedzene moznosti a priebeh sna si menis ako uznas za vhodne. Kamarat mi spominal, ze on pri prvom probleme odleti na kolobezke :D
Tá kolobežka ma pobavila :D

//autoeditácia príspevku (22 Mar 2012, 16:27)
Dnes ráno som mal 1. onen lucidný sen :D.. Žiadny návod neexistuje.. akurat to že vstanete cca o 6-7 na 2-3minutky.. a potom zaspíte.. ak sa podarí niečo sa vám začne snívať a ak sa podari ešte viac aj to dokážete kontrolovať :D.Čítal som že ked sa udeje to že si začnete sen uvedomovať musite ostať kludný.Ja som dostal taky pocit radosti že som sa bohužial hned zobudil :D.. Stihol som však ešte vzlietnuť asi 20 metrov :D.Jedine čo vám môžem poradiť: Keď už myslíte že to je sen,pozrite sa na ruky.Mna ako keby mozog štuchol a zrazu to bolo všetko brutalne reálne ;D...
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Rethon »

Mňe sa lucídne sny snívaju pomerne často, no s jednou vecou mám stále problém a to je behanie. Resp. keď ma niekto naháňa tak sa mi ťažko uteká, ako keby som sa brodil nejakým bahnom. Mal som ale zopár snov ked sa mi behalo perfektne lebo som mal akési tenisky na baterky, nevýhoda bola že sa mi rýchlo vybili... ale mohol som sa aspoň s nimi porozprávať (s tými teniskami) a donútiť ich aby išli aj bez bateriek... Čo mi ale ide perfektne je lietanie, síce vzlietnutie je vždy o čosi tažšie ale ked už som vo vzduchu tak mám taký pocit bezpečia a vtedy to ide úplne samo (stačí keď len pár krát mávnem rukami aby som sa udržal vo vzduchu). No musím si dávať pozor aby som neodletel až moc ďaleko... Pár krát sa mi stalo že som vyletel až do vesmíru a ocitol som sa v úplnej černote, a nevedel som sa dostať naspäť... :lol:
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

hughito
Redeemer
Redeemer

javatar napísal:co trepes?
1. je tam veta "with som practice"
2. lucidne sny ti za ziadnu plachtu nazriet neumoznia - ide len o kontrolovanie snov tzn. vies, ze snivas a dokazes svoj sen absolutne ovladat
Ani som to nedočítal do konca, tak preto mi ušla tá časť. A celkovo som písal o astrálnom cestovaní, lucidné sny - ok.
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

91pato310 napísal:skúšal to niekto podľa tohto návodu? Funguje to?
Tak čo? Funguje to? Dnes zhodou náhod sa mi takýto sen prihodil. Pozeral som na mačku na ceste a zrazu som si uvedomil že som v sne. Ako sa najúčinnejšie dostanem do LD?
eror
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa eror »

chcel by som sa vas opitat, existuju licidne sny daju sa vyvolat existuje astralne cestovanie da sa to vyvolat existuju sny (neviem ako sa volaju) vidite buducnost... viete ako sa daju taketo sny s buducnostou vyvolat popr. ako sa to vola thanks.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Lucidne sny exitujú, nájdeš o tom dosť na nete.
Astrálne cestovanie a sny o budúcnosti neexistujú, je to len výmysel.
Napísať odpoveď