rakovina

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mamebow
Novice
Novice

Re: rakovina

Príspevok od používateľa mamebow »

BookEditor ešte presne ani neviem kedy pôjdem domov nie to ešte aby som vedel ako často budem mať kontroly iba viem že na budúci týždeň by ma mali pustiť už domov samozrejme ak nenastanú žiadne komplikácie (v čo sa modlím)

No popravde ani ja neviem pochopiť ľudí ktorí si chcú ublížiť alebo sa zabiť nevidím v tom žiadny zmysel a ani si neviem predstaviť ten dôvod prečo by sa chcel niekto zabiť je to pre mňa niečo nepochopiteľné. Každý by si mal uvedomiť to čo má a vážiť si to a nie sa stažovať čo má druhý a on nie. Osobne poznám jedného známeho ktorí je pomerne s chudobnejšej vrstvy síce si nemôže dovoliť čo ostatní (drahý telefón, párty, atď.) no proste nemôže si dovoliť luxus a pritom je to super chalan ktorí vždy sa snaží každému pomôcť (minimálne morálne ak nevie inak) je to úplne vyrovnaný človek. A na tomto príklade zakladám že človek nemusí byť taký aký sú jeho rodičia alebo medzi akými ľuďmi žije každý si je pánom svojho života a nikto NIKTO sa nemôže vyhovárať na druhého že je taký aký je každý si môže za to sám aký je (myslím vlastnosti) samozrejme že niektorí to majú ľahšie a niektorí zase ťažšie ale nech má ten človek akýkoľvek ťažký život tak stále to nie je dostatoční dôvod si vziať život ale akýmkoľvek spôsobom si ublížiť.

Menší citát z jednej pesničky ktorú som počul pomerne dosť krát a je to dosť výstižné:

život je ten najväčší dar ktorý máš,
a aj keď si myslíš že si už úplne na dne,
tak je to o tom že musíš nájsť cestu aj z nemožného,
lebo stratiť všetko,
neznamená stratiť zmysel života,
ale stratiť svoj život
Napísať odpoveď