Taktika ignorácie
Re: Taktika ignorácie
Samantha - To ho ziadas osobne alebo cez internet? Pride mi to, ze cez net, ale take veci treba riesit osobne.
Samantha, tak tvoj prípad je zasa iný druh ignorácie ako som popisoval ja...tak v tvojom prípade by som sa s ním porozpraval z očí do očí určite, a uvidis či ešte stoji o vaše kamaratstvo alebo nie...ak nie tak sa snaz na to co najskor zabudnut
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
A ty s ním chceš byť len kamarátka, či prečo ti na ňom tak záleží? Zamysli sa nad tým či nechcel on niečo viac a ty si si ho ofriendzonovala a to je dôvod prečo ťa radšej ignoruje.SamanthaMM napísal:...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ser nan..ocividne chce mat pokoj a ten mu ty kazis. Mna by to tiez vytacalo, keby sa nasilu furt dakto ozyval a pritom vidi jasnu ignoraciu.
-
SamanthaMM
Light Expert
bola som za ním a doslova ma vyhodil z izby. ja som chcela možno niečo viac, ale on sa na mňa vysral totálne. a neozývam sa mu stále, celé mesiace sme sa nevideli, ani si nepísali a pritom predtým sme spolu boli takmer každý deň. iba občas sa mu pripomeniem, že ešte žijem.
tak mu napis sms: "Chybas mi... nielen ako kamarat.."
.
a uvidis
.
a uvidis
ignoracia je velmi ucinne riesenie problemu. hlavne ked si chudak-dievca neda veci vysvetlit veci z oci do oci, a neustale vas otravuje s tym co chce ona, bez ohladu na to, ci to vobec chcete aj vy.