"Praveká stratégia"
-
failExperiment
Expert
"Praveká stratégia"
Zdravím,
som veľkým nadšencom stratégií ako Darc Colony, Age of Empires, Cossacks,.....
A hladam realtime stratégiu , bludne môže byt aj strašia, ktorá sa odohráva v praveku, respektýve na zaciatku staroveku.
Diki
som veľkým nadšencom stratégií ako Darc Colony, Age of Empires, Cossacks,.....
A hladam realtime stratégiu , bludne môže byt aj strašia, ktorá sa odohráva v praveku, respektýve na zaciatku staroveku.
Diki
-
maracigana
Expert
Re: "Praveká stratégia"
Stronghold 1,2,3
Castle Strike
nezda sa mi zeby bol stronghold v praveku 
Kód: Vybrať všetko
Pravekí ľudia žili v jaskyniach.taktiez odporucam stronghold crusader, trojku ani neinstaluj je to odpad...
mna napada civilization a Empire Earth.
Empire Earth seria od paeolitu 
Seria total war perfektna strategia aj ked nie pravek
Seria total war perfektna strategia aj ked nie pravek
Total War Rome začína tuším v 267 pred Kristom, to už starovek nejaký ten rok fičal, ale stačí vhodne zvoliť miesto na mape a národ a tvoje jednotky budú konkurencieschopné proti falangám a légiám asi tak akoby to boli praveký ľudia 
Seriously, ja som hard-core total war týpek, 5 rokovo som nehrával nič iné a hra za Numídiu z teba dostane aj poslednú strategickú neurónovú bunku...
Seriously, ja som hard-core total war týpek, 5 rokovo som nehrával nič iné a hra za Numídiu z teba dostane aj poslednú strategickú neurónovú bunku...
JJ Rome urcite odporucam aj ja, jednoznacne najlepsi kus z Total War serie, da sa hrat dlhu dobu a stale je co objavovat, vylepsovat.
ParaWorld
-
failExperiment
Expert
Nemyslel som prave jaskynnych ludi, ale skor obdobie tesne pred zaciatkom staroveku, ked este neboli staty alebo Keltske a Slovanske kmene na nasom uzemi pocas staroveku, prosto primityvne kmene,
nechcem Rím ani grekov to mam uz obohrane
nechcem Rím ani grekov to mam uz obohrane
Mozno taka hra co hladas ani existovat nebude. Predsalen - o com by bola? V praveku nebolo tolko ludi, aby medzi sebou museli bojovat o uzemie a tiez aj ich zmyslanie bolo takpovediac dost primitivne na nejake taktizovanie (primitivne zo sucasneho pohladu). Mozno vrchol taktiky bol, ked sa medzi 20timi muzmi dohodli, ze idu na lov stylom kamikadze.
Este mi napada Pharaoh - ale to je budovatelska strategia, no zo starovekeho egypta (cize tiez nie pravek).
Este mi napada Pharaoh - ale to je budovatelska strategia, no zo starovekeho egypta (cize tiez nie pravek).
KoCi tak to aspon Children of the Nile 
Myslím, že Total War: Rome, alebo Total War Rome: barbarian invasion by ťa mohli zaujať. Aj keď vždy tam ide v konečnom dôsledku o to nakopať Rimanom prdel, dá sa to hrať hodnú dobu aj bez toho, aby si Rimana stretol.failExperiment napísal:Nemyslel som prave jaskynnych ludi, ale skor obdobie tesne pred zaciatkom staroveku, ked este neboli staty alebo Keltske a Slovanske kmene na nasom uzemi pocas staroveku, prosto primityvne kmene, nechcem Rím ani grekov to mam uz obohrane
Ak si zvolíš nejaké stepné kmene, slovanov, sarmatov alebo trebárs berberov v Afrike, tak neviem, čo primitívnejšie už hľadáš. Navyše sú na periférii mapy, čiže potrvá, kým sa prebojuješ k vyspelejším národom alebo oni k tebe.
Gangy - children of the nile mi pride ako mladsi no duchom a krasou chudobnejsi surodenec.. Tejto hre 3D engine absolutne nepristane. Atmosfericky ale aj naplnou mi prisla ta hra horsia oproti Pharaoh.
Age of Mythology si hral?
-
failExperiment
Expert
Age of mytologi som hral, ale nentchlo ma to az tak ako to vyzeralo
Skusim Pharaoh a poviem vam, ako to dopadlo.
Ja som tusil ze najst taku hru po akej tuzim bude problem.
//autoeditácia príspevku (20 Mar 2012, 19:27)
To sa mi zda alebo je Pharaoh kopia Cesara III v egipte ?
Skusim Pharaoh a poviem vam, ako to dopadlo.
Ja som tusil ze najst taku hru po akej tuzim bude problem.
//autoeditácia príspevku (20 Mar 2012, 19:27)
To sa mi zda alebo je Pharaoh kopia Cesara III v egipte ?
Pharaoh je z rovnakej serie ako caesar, zeus, emperor no je na nom zaujimava stavba monumentov, co si vyzaduje trochu iny pristup a aj vdaka tomu hra vydrzi dlhsie.
Z hladiska hernych mechanizmov mi Pharaoh prisiel komplexnejsi, aj ked su to velmi podobne hry.
Z hladiska hernych mechanizmov mi Pharaoh prisiel komplexnejsi, aj ked su to velmi podobne hry.
mne Children of Nile prave vyhovovali. najma absencia penazi = ziadna najazdy faraonovych vojst za precerpanu pokladnicu... velmi sa mi tam paci kastovnicky system a iny sposob stavby monumentov ako u Pharaoh