VUB banka
Re: VUB banka
cize mam cakat a nebat sa ze peniaze nepridu? 
ja tiez ked posielam z VUB do inej banky tak to trva dlhsie - tie 2-3 dni je bezne, keby to neprislo tyzden tak vtedy je problem 
chvalabohu, o 17:30 mi to prislo 
chcem sa spytat, mam kartu VUB - debetnu - Start - mastercard
Budem moc z nej vybrat peniaze v zahranici (Francuzsko) ?
Budem moc z nej vybrat peniaze v zahranici (Francuzsko) ?
vsade kde je nalepka mastercard
Mam Start konto vo VUB a Start konto aj v SLSP (alebo nejak tak sa to vola, proste ucet do 26rokov) a urcite by som odporucil SLSP. SLSP ucet ma vide na 30 centov mesacne, mal som tam dostatok penazi, takze urok bol taky "vysoky", ze mi pokril naklady, proste mi pripisali mesacne 40 centov (uroky) a 30 odratali za vedenie napriklad... Predtym som mal tieto peniaze vo VUB a tam urok nebol ziadny a plus som platil 30 centov za vedenie, a dalsie centy/eura za sms notifikacie, ktore sa vysplhali hocikedy aj na euro a pol, dva.. V slps je sms notifikacia zadarmo.. Plus teraz som si tam zriadil aj sporiaci ucet, takze mam urok 2,5% za urcitych podmienok, ktore lahko splnim... VUB by som si ako banku nevybral... A dalsia vec je, ze mam ucet aj v ZUNO, VUB sa nechyta. Tod moj nazor
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja aktuálne rozmýšľam nad VUB start konto ake mate skúsenosti? Zhanam učet čo najlacnejší do 26 rokov kedže uz niesom student. (zuno a mbank nechcem) VUB ponuka za 30 centov na mesiac do 24 rokov. A neviete ako to bude cenovo po uplynutí tých 24 rokov ? Nechcem potom zase meniť banku kvoli nejakým vysokym poplatkom, momentalne som v Tatrabanke 4 roky ale niesom spokojný. (5€ mesiac za ucet a sluzby co nepotrebujem)
Keď dovršíš 25 rokov tak sa ti ten učet pretransformuje na normalny učet.
V CSOB je studentsky ucet az do 28 rokov,ak nie si student platis 2€/mes.
-
rufus59
Light Professional
Student niesom tak hladam najlacnejsiu alternatívu. Zatial mi to vychádza na VUB a SLSP. Kedze ponukaju učet po 30 centov.
V stredu som bol s mamou( keďže ešte nie som plnoletý) založiť si START konto. Ženská ktorá tam pracuje mi povedala že už v nasledujúci deň môžem používať Internet Banking. Dostal som dve obálky s PIN a heslom a ako identifikačné číslo mi nastavila rodné číslo bez lomitka.Už od štvrtku sa pokúšam prihlásiť,ale nejde mi to.Neviete v com by mal byť problém alebo koľko trva vytvorenie účtu?Asi v pondelok musim vojsť do banky sa popytať.
EDIT: Problém je už dávno vybavený,miesto rodného čísla mi dali úplne nejaké iné odveci číslo
EDIT: Problém je už dávno vybavený,miesto rodného čísla mi dali úplne nejaké iné odveci číslo
-
martinez13
Light Professional
zdravím, zrovna som posielal z vúb účtu na slsp účet cez internet banking peniaze, no po chvíli som zistil že tie peniaze som neposlal na účet 053699872/0900 (príklad) ale omylom som vynechal na začiatku tú 0, na mail došla potvrdenka transakcie na účet 53699872 no bez tej 0. Z účtu nič nestiahlo, čiže, všetko je OK?
-
hojko
Site Admin
Nulu si tam najskor dal, ale VUB ju potom vo vypise dava prec. Peniaze teda pridu na spravny ucet. A kedze si to poslal teraz, tak peniaze stiahne az v pondelok, mas zatial cas v najhorsom pripade transakciu stornovat.
-
martinez13
Light Professional
tak zbadám teda v pondelok, zatial ďakujem
Zdravim,
chcem sa spytat ohladom bezkontaktnej platby. V sobotu som platil nakup okolo 15€, kedze to je do 20€ a pokladna bola vybavena bezkontaktnym systemom, vyuzil som tuto moznost (prvy krat). Dostal som aj potvrdenku, vsetko ok. Ale ako pozeram na IB, peniaze z uctu mi nestiahlo. Stiahne ich v dohladnej dobe, alebo je mozne, ze tam na tom platobnom terminali mali nejaku chybu (resp. ze peniaze uz mali byt davno stiahnute)?
Dakujem.
chcem sa spytat ohladom bezkontaktnej platby. V sobotu som platil nakup okolo 15€, kedze to je do 20€ a pokladna bola vybavena bezkontaktnym systemom, vyuzil som tuto moznost (prvy krat). Dostal som aj potvrdenku, vsetko ok. Ale ako pozeram na IB, peniaze z uctu mi nestiahlo. Stiahne ich v dohladnej dobe, alebo je mozne, ze tam na tom platobnom terminali mali nejaku chybu (resp. ze peniaze uz mali byt davno stiahnute)?
Dakujem.
-
theBliZZard
Star
Tie peniaze ti stiahne, neboj sa 
nestiahne ti ich hned, najprv putuju do "rezervacie"
Mozem potom otazku na rozdiel medzi debetnou a kreditnou kartou ? Debetna dokoaze ist aj do minusu poskytnutym bankov a kreditna je len ohladom "pozicky" od banky?
Vo vseobecnosti: debetnou platis svojimi peniazmi, pripadne precerpanim, ktore ti poskytuje banka, kreditkou platis peniazmi banky, ktore nasledne splatis pocas alebo po bezurocnim obdobi