kamarat nieco robil s mobilom a nahral tam nejaky clockworkmod neviem co to je ja sa do toho nevyznam ale od vtedy mu neide zapnut mobil
Galaxy ace reklamacia
Galaxy ace reklamacia
Dobry den
kamarat nieco robil s mobilom a nahral tam nejaky clockworkmod neviem co to je ja sa do toho nevyznam ale od vtedy mu neide zapnut mobil
myslite ze mu ho vyreklamuju ? ma ho od operatora orange
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Galaxy ace reklamacia
no ak tam nehodis naspat originalnu romku tak ti ho s 90%tnou pravdepodobnostou nezreklamuju
Keď že tam je CWM a na to potrebuješ root a rootom strácaš záruku tak to asi nevyreklamuješ. Musel by si to unroot-nut..
a + to čo napisal guess.whoo
a + to čo napisal guess.whoo
-
Arkaz
Addict
to je blbost. osobne som robil v servise samsung a taketo kraviny sa tam vobec neriesia. dat to flashovat je robota na 5 minut. zalezi aky ma technik den
Ale praveze na 90% sa toto reklamovalo . Ja som vyreklamoval kazdy takyto kedze tiez vzdy rootujem a flashujem custom ROM 
-
tm_a.s.
Light Professional
Ak ten mobil nič nerobí (je stále čierna obrazovka), tak ho brickol tým, že tam flashol zlý CWM .. Dá sa to fixnúť cez USB jig, alebo to zanes kľudne do servisu . Teraz je v tom mobile nahrané nič a nikto nemá ako zistiť, že si ty s tým (tvoj kamoš) niečo robil.. Povedz, že z ničoho nič sa ti to stalo (ak to máš bricknuté) 
Ok no on mi povedal ze nejaky usb jig skusal no to nic nerobilo a uz to odniesol tak uvidime napiseme sem o mesiac 
//autoeditácia príspevku (23 Mar 2012, 16:41)
Vcera dosiel opraveny
//autoeditácia príspevku (23 Mar 2012, 16:41)
Vcera dosiel opraveny
-
Arkaz
Addict
A bol teda v PPI-ETC ?
co napisali vo vyjadreni ? len to flashovali ?