Posielanie Balikov
Posielanie Balikov
Zdravím, mám taký problém, nemám skúsenosti s postou a s posielaním balíkov prostredníctvom pošty. Kamarátovy potrebujem súrne poslať balík, ale mám problém, že mám trvalé bydlisko v Trenčíne ale žijem dlho už v Bratislave, čiže sa chcem spýtať či je to možné jemu do Košíc poslat odomna z BA aj ked tu nemam adresu ? Ak ano tak co do kolonky odosielatel normalne napíšem tu svoju Trenčiansku a mozem to poslat z BA ? Dakujem za odpovede.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posielanie Balikov
myslim ze je to mozne v pohode ,na zaklade OP si overia tvoju totoznost aj trvale bydlisko a potom by nemali mat s tym ziaden problem kedze mas relevantny preukaz o tom kde realne zijes .
-
audiotrack
VIP
nepočul som o tom, a ani som sa s tým nikdy nestretol že by si na pošte overovali pri posielaní balíka tvoju totožnosť. Je jedno čo tam napíšeš, kľudne aj disneyland. Je to len adresa kde sa balík vráti ak sa nepodarí doručiť. Nikoho nezaujíma či tam bývaš alebo nie
ide mi o to či mi to odošlu z BA aj ked tu realne nemam adresu, ale žijem tu.audiotrack napísal:nepočul som o tom, a ani som sa s tým nikdy nestretol že by si na pošte overovali pri posielaní balíka tvoju totožnosť. Je jedno čo tam napíšeš, kľudne aj disneyland. Je to len adresa kde sa balík vráti ak sa nepodarí doručiť. Nikoho nezaujíma či tam bývaš alebo nie
-
audiotrack
VIP
jasné že hej
ano odoslu bez problemov, daj tam adresu trvaleho bydliska.....to aj tak nekontroluju 
-
typek61
Darca
jasne ze to nekontroluju uz sa mi to par krat stalo ze som bol inde a poslal som to na poste