HTC vs NOKIA
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: HTC vs NOKIA
samozrejme myslel som ZTE blade (san francisco) len som sa sekol.. Kazdopadne to co som povedal, sa da aplikovat aj na ostatne ZTE telefony (tablety su mozno na tom lepsie, neviem tie som nedrzal v ruke). Ani moj znamy sa na to nestazuje, ale ja osobne si neviem predstavit, ze by som to mal pouzivat viac ako 5 minut denne.
Je tu niekto kto má s Orange San Francisco nejakú skúsenosť. Hlavne chcem vedieť či nieje kazový.
kamos ho ma uz viac ako rok a zatial funguje bez problemov....
tak to ma potešilo 
tak neviem co chces pocut, nejaku globalnu statistiku kazovosti konkretneho modelu ti tu na fore nikto nespravi, ked tak mozno nieco najdes cez google....
pytal si sa ci je kazovy, z mojej osobnej skusenosti nie
pytal si sa ci je kazovy, z mojej osobnej skusenosti nie
-
galbavymartin
Light Professional
Orange San Francisco je slusny telefon za tie peniaze ake sa predava...mal som ho cca 6 mesiacov a nestazujem sa....odporucam vsak root Orange rom dost spomaluje...kazovy? myslim ze nie vacsina chvali....do Symbianu by som nesiel....Nokia odsunula symbian na druhu kolaj
Chcel by som sa opýtať či je nejaký oficiálny update pre tento mobil. Na nete som čítal že je Android 2.2 Froyo ale neviem že či je dostupný aj pre Slovensko. Chcem oficiálny update lebo nechcem prísť o záruku.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
O zaruku neprides, pretoze vies dat telefon kedykolvek do povodneho stavu. A ak je na nom HW chyba, tak ti ho v zavislosti od predajcu velakrat opravia aj ked si tam daval custom ROM..
Tak ak sa niekedy pokazí tak že hu už nezapnem tak to do pôvodného stavu už nevrátim
ale k téme neviete niekto či je oficiálny update???
-
galbavymartin
Light Professional
RE: HTC vs NOKIA
Ak ho nezapnes prve co v servise urobia nahraju povodny firmware cize to nemaju ako zistit...myslim ze na alze maju san francisco cize zte blade ktory ma uz 2.2
Sent from my Lumia 800 using Board Express
Sent from my Lumia 800 using Board Express