Mass Effect 3
Re: Mass Effect 3 (6.3.2012)
Mass Effect 3 - osem koncov a deväť vzťahov(clanok obsahuje spoiler)
http://www.sector.sk/novinka/66130/mass ... ztahov.htm
http://www.sector.sk/novinka/66130/mass ... ztahov.htm
Son-Goku: sakra, musel si to tu davat?
Idemto zahrat s GR nad 5000.
Som momentalne na konci, hral som Vanguarda, extremne silny a zaroven akcny class. Musim povedat ze Mass Effect je neskutocna trilogia. V 3jke je samozrejme epicky soundtrack.
Inak hravate tu niekto multiplayer?
Inak hravate tu niekto multiplayer?
Za Vanguarda som hral aj v dvojke, ale to, co z neho spravili v trojke je sila. Naboje mam len tak do poctu, alebo na nepristupne ciele, jedna utocna puska ako zbran bohate staci. Partakov mam fakt len kvoli vybranym schopnostiam (overload, warp), vacsinu casu netusim, kde sa aktualne nachadzaju a ani ma to netrapi - kedze schopnosti vedia pouzivat aj mimo ich dohladu.
Uz aby bolo lokalizovane aj DLC - podla mna, po pribehovej stranke z toho lezu zaujimave informacie (len v anglictine som z nich pochytil iba utrzky). Toto malo byt sucastou hry a nie ako pridavok.
MP som zatial pusteny ani nemal, ale mam v plane pred dohranim tomu chvilu venovat, nech mam vyssie sance na dobry koniec
(ak tam taky ovsem je)
Uz aby bolo lokalizovane aj DLC - podla mna, po pribehovej stranke z toho lezu zaujimave informacie (len v anglictine som z nich pochytil iba utrzky). Toto malo byt sucastou hry a nie ako pridavok.
MP som zatial pusteny ani nemal, ale mam v plane pred dohranim tomu chvilu venovat, nech mam vyssie sance na dobry koniec
-
lekoklatik
VIP
vies o tom ze utocna puska ti pridava do weight, co znamena ze ti to spomaluje cooldowny, co je pre Vanguarda alfa omega ze?KoCi napísal:Za Vanguarda som hral aj v dvojke, ale to, co z neho spravili v trojke je sila. Naboje mam len tak do poctu, alebo na nepristupne ciele, jedna utocna puska ako zbran bohate staci. Partakov mam fakt len kvoli vybranym schopnostiam (overload, warp), vacsinu casu netusim, kde sa aktualne nachadzaju a ani ma to netrapi - kedze schopnosti vedia pouzivat aj mimo ich dohladu.
MP som zatial pusteny ani nemal, ale mam v plane pred dohranim tomu chvilu venovat, nech mam vyssie sance na dobry koniec(ak tam taky ovsem je)
Spoiler
ten koniec to nemoze bioware mysliet vazne. ved to absolutne nedava zmysel a posobi dost odflaknuto. uz vidim ako to bude, ludia sa zacnu stazovat, bioware sa ospravedlni ze nenaplnili ocakavania a vydaju DLC s ,,pravym" koncom v ktorom ten aktualny bude len ako sen alebo halucinacia (jedine tak to asi aj bude cele davat zmysel). a vsetci budu spokojny a bioware s ea zase zarobi.
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Spoiler
Ak EA uzna prijmi z ME3 ako dostatocne, alebo splnajuce/predkonavajuce ocakavania tak asi budu apelovat na bioware, aby bolo nejake pokracovanie.
Kedze ME3 skoncila ako skoncila, tak ak by nahodou ME4 niekedy v buducnosti uzrela svetlo sveta, pri terajsom stave deja su iste tieto veci:
Nebude tam Shepard, alebo tam nebudu Reapers.
Shepard tam bude:
Shepard teoreticky dokaze prezit, podla "cerveneho" konca, kedy znici reaperov. Ak je dostatocny military standing, na konci v troskach sa blizsie nespecikovana postava s dogtagom N7 nadychne(verejne tajomstvo, ze to je Shepard). Lenze to znamena ze Reapers boli znieceni, takze nepriatel bude kto? Nakolko oni boli ta sila, ktora nicila civilizacie stale dokola kazdych 50.000 rokov. Jedine ich tvorca mi tam logicky zapada. To decko v citadele moze byt nejaky jeho obraz, alebo telepaticka myslienka... to je fuk.
Shepard tam nebude:
Ked si zvolite modry, alebo zeleny koniec, tak sice preziju Reapers, ale nebude tam Shepard, pretoze zahynie uplne 100% v oboch pripadoch, nech mate military standing aky chcete. Bude proti komu bojovat, ale uz nie za hlavnu postavu.
Co ma zaujima ale je, ze preco anderson vravel, ze si mam vybrat postavy do teamu poriadne, ked prejst sa to da myslim s lubovolnou kombinaciou, na konci je video podla military standing, ale aj tak tam ukazuju prevazne rovnake postavy. Videl som maximalne 3(joker + 2 z teamu), kde je zbytok? Vsetci mrtvi? Ak ano, tak to by pre mna bolo smutne, predsa len toho tolko zazili spolu
Koniec ma aj celkom dojal.
Ja osobne musim zaklopat a povedat otvorene ze Bioware to stale este dokaze. Uz pekne dlho som nebol tak zatiahnuty do deja ako pri ME3.
To, ze to je koridor tomu svedci, pretoze tie nascriptovane udalosti deju dodavaju intenzitu. To ze to nie je na steame ma vytaca strasne moc, rovnako ako ze tam nie je BF3, ale s tym zial nic nespravim.
Kedze ME3 skoncila ako skoncila, tak ak by nahodou ME4 niekedy v buducnosti uzrela svetlo sveta, pri terajsom stave deja su iste tieto veci:
Nebude tam Shepard, alebo tam nebudu Reapers.
Shepard tam bude:
Shepard teoreticky dokaze prezit, podla "cerveneho" konca, kedy znici reaperov. Ak je dostatocny military standing, na konci v troskach sa blizsie nespecikovana postava s dogtagom N7 nadychne(verejne tajomstvo, ze to je Shepard). Lenze to znamena ze Reapers boli znieceni, takze nepriatel bude kto? Nakolko oni boli ta sila, ktora nicila civilizacie stale dokola kazdych 50.000 rokov. Jedine ich tvorca mi tam logicky zapada. To decko v citadele moze byt nejaky jeho obraz, alebo telepaticka myslienka... to je fuk.
Shepard tam nebude:
Ked si zvolite modry, alebo zeleny koniec, tak sice preziju Reapers, ale nebude tam Shepard, pretoze zahynie uplne 100% v oboch pripadoch, nech mate military standing aky chcete. Bude proti komu bojovat, ale uz nie za hlavnu postavu.
Co ma zaujima ale je, ze preco anderson vravel, ze si mam vybrat postavy do teamu poriadne, ked prejst sa to da myslim s lubovolnou kombinaciou, na konci je video podla military standing, ale aj tak tam ukazuju prevazne rovnake postavy. Videl som maximalne 3(joker + 2 z teamu), kde je zbytok? Vsetci mrtvi? Ak ano, tak to by pre mna bolo smutne, predsa len toho tolko zazili spolu
Ja osobne musim zaklopat a povedat otvorene ze Bioware to stale este dokaze. Uz pekne dlho som nebol tak zatiahnuty do deja ako pri ME3.
To, ze to je koridor tomu svedci, pretoze tie nascriptovane udalosti deju dodavaju intenzitu. To ze to nie je na steame ma vytaca strasne moc, rovnako ako ze tam nie je BF3, ale s tym zial nic nespravim.
http://www.ign.com/wikis/mass-effect-3/Endings
Slayter - skus si to
s utocnou puskou mam stale o 200% urychleny cooldown. Ba aj ked si k nej dam este jednu pistol
Zalezi dost aj od toho, ktoru pusku si vyberies - a ak je o nieco tazsia, tak staci zakupit upgrade a opat sa zmestim do weight (tiez mam v schopnostiach aktivovane +35 weight)
V principe to u mna vyzera asi tak, ze spravim bioticky vypad, ak to prezije, tak pridam heavy meele a hned pokracujem na dalsieho bez toho, aby som cakal na dobytie schopnosti. Ani nehovorim, ze kombo tah+smec len preklikavam
V principe to u mna vyzera asi tak, ze spravim bioticky vypad, ak to prezije, tak pridam heavy meele a hned pokracujem na dalsieho bez toho, aby som cakal na dobytie schopnosti. Ani nehovorim, ze kombo tah+smec len preklikavam
1, BTW ja som to dohral ako Infiltrator na Hardcore s M99-Saber a Blach Widow, takze nepriatelia padali jedna radost
. Samozrejme som mal -200% power recharge
.
Spoiler
2, Hru som ukoncil s 3500 Gr a 7000GR(snad maximum). Ziadny rozdiel som si nevsimol, az na to 3 sekundove videjko na konci, kde vidno asi Sheparda pohnut sa.
3, Na konci vyskoci tabulka, kde sa pise, ze teraz mozte dalej dotvarat legendu Sheparda pomocou DLC a blablabla.
4, Niekto z Bioware povedal, ze existuje kopa navrhov na ME4 a mohol by to byt prequel. Spomenuta bola napr. pociatocna vojna s Gethmi, First Contact War(ludia-turiani), vojna s rachni, vojna s kroganmi atd. Na hre sa uz vraj pracuje.
5, Mozem odporucit komixy a knihy. V knihach je vysvetleny dej okolo Andersona, Kahlee Sanders, Graysona, Kai Lenga a Sarena. Velmi zaujimave citanie a bolo velmi pekne vidiet ich napojenie na hru v ME3. V komixoch je vysvetlene ako Aria prisla o Omegu, ako vznikol Illusive Man, jeden kratky je o Udinovi-Executor Pallin a je vysvetlene, ako sa telo Sheparda dostalo do Cerberusu.
3, Na konci vyskoci tabulka, kde sa pise, ze teraz mozte dalej dotvarat legendu Sheparda pomocou DLC a blablabla.
4, Niekto z Bioware povedal, ze existuje kopa navrhov na ME4 a mohol by to byt prequel. Spomenuta bola napr. pociatocna vojna s Gethmi, First Contact War(ludia-turiani), vojna s rachni, vojna s kroganmi atd. Na hre sa uz vraj pracuje.
5, Mozem odporucit komixy a knihy. V knihach je vysvetleny dej okolo Andersona, Kahlee Sanders, Graysona, Kai Lenga a Sarena. Velmi zaujimave citanie a bolo velmi pekne vidiet ich napojenie na hru v ME3. V komixoch je vysvetlene ako Aria prisla o Omegu, ako vznikol Illusive Man, jeden kratky je o Udinovi-Executor Pallin a je vysvetlene, ako sa telo Sheparda dostalo do Cerberusu.
Naposledy upravil/-a goten v 13 mar 2012, 21:01, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Používaj tag spoiler!
Dôvod: Používaj tag spoiler!
davtex: ak pises nieco co moze vyzradit dej hry tak to hod do spoileru! pride sem niekto kto este hru nepresiel, precita si tvoj post a .... ma po prekvapeni.
"koniec" hry nieje tak ako si myslite.
"koniec" hry nieje tak ako si myslite.
Chcel som, zabudol som. Sorry. Vzpominal som na knihy a zabudol som, ze som pisal o konci.
-
XGames
VIP
Niečo pre tých čo si nevedia dať rady s angličtinou, voľne dostupná čeština
http://www.xzone.cz/mass-effect-3-cestina.php3
http://www.xzone.cz/mass-effect-3-cestina.php3
-
Bad.boy
Medium Professional
Spoiler
http://www.zing.cz/novinky/10555/casey- ... -effectu-3
a hned nasledne jedno (vraj) odhalenie
The following information has yet to be confirmed but since the Multiplayer DLC (from the same user) showed to be true then we definately have reason to hope.
New True Ending All Along
A few hours ago an anonymous user who leaked the multiplayer DLC (just an hour earlier) has claimed that the ending fiasco was deliberate because of the game’s storyline being leaked. They changed it so they could have more time to prepare the real ending DLC.
It is called “The Truth”, and will be released in April or May… You will be able to continue your story if you picked any of the endings. Your decision during the sequence will have a big effect on the ending of The Truth. Also, The Truth adds two new sets of enemies, new classes, and multiplayer maps, including “Firebase Hive”, which is a small area of the last remaining Collector Ship included in the DLC, which, by the way, you should definitely bring Javik the Prothean along if you have them.
The following picture shows some of the leaked multiplayer classes and races. One race that isn’t shown is the Prothean Adept and Vanguard. This DLC also, enables the ability for owners of the preorder and From Ashes DLC to find their DLC weapons in reinforcement packs.
All of that content, and this might as well be labelled an expansion.
a hned nasledne jedno (vraj) odhalenie
The following information has yet to be confirmed but since the Multiplayer DLC (from the same user) showed to be true then we definately have reason to hope.
New True Ending All Along
A few hours ago an anonymous user who leaked the multiplayer DLC (just an hour earlier) has claimed that the ending fiasco was deliberate because of the game’s storyline being leaked. They changed it so they could have more time to prepare the real ending DLC.
It is called “The Truth”, and will be released in April or May… You will be able to continue your story if you picked any of the endings. Your decision during the sequence will have a big effect on the ending of The Truth. Also, The Truth adds two new sets of enemies, new classes, and multiplayer maps, including “Firebase Hive”, which is a small area of the last remaining Collector Ship included in the DLC, which, by the way, you should definitely bring Javik the Prothean along if you have them.
The following picture shows some of the leaked multiplayer classes and races. One race that isn’t shown is the Prothean Adept and Vanguard. This DLC also, enables the ability for owners of the preorder and From Ashes DLC to find their DLC weapons in reinforcement packs.
All of that content, and this might as well be labelled an expansion.
ako sa robí vloženie postavy z 2ky do 3ky? a je potrebná aj uložená pozícia z 1ky?
Snajper: potrebujes iba savegames z ME2. Pri prvom spusteni si potom vyberies z Male/Female/Import ME2 character
C:\Users\<tvoje meno>\Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save\, v mojom pripade
C:\Users\Davtex\Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save\David_13_Infiltrator_111210
C:\Users\<tvoje meno>\Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save\, v mojom pripade
C:\Users\Davtex\Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save\David_13_Infiltrator_111210
ale ako to tam mám vložiť? šiel som aj podľa videí na youtube, ale nejde mi to. v importe postavy mám prázdnu položku
Bud nieco robis zle alebo to skratka nefunguje. Viem, ze v niektorych pripadoch hra nenacitala savegames, ludia sa stazovali
už som na konci hry a pripada mi to uz ako survival mode...spravite nieco ide jedna vlna potom zas a stale dookola tymto ma totalne nasrali ...
inak je to uplne paradna hra....
inak je to uplne paradna hra....
Je fakt, ze toto ma s RPG spolocne snad len levelovanie a zlepsovanie schopnosti.
- hl. questy su vlastne misie - ako su v fps
- vedlajsie questy su stereotypne typu najdi, dones - a napriek tomu, ze som ich neriesil nejako, mam ich vyriesene vsetky (su to veci o ktore zakopavam nahodne pocas hrania a nepripisujem im ziadnu vaznost)
Dost ma vsak ser..znepokojuje, ze aj v hlavnych je to obmedzene len na tu uroven, ze sa niekam prestrielat, vykonat interakciu (ako inak medzernikom), maximalne sa spusti nejaka ingame animacia a opatovne sa prestrielat k dalsiemu checkpointu...
Pribehovo ta hra ma daleko vacsi potencial, nez z nej vytlkli v BioWare (ak je mozne vobec hovorit o vytlkani). Aktualne je to naskriptovany koridor, ktory nema daleko od CoD. Zatial co jednotka (ale aj dvojka) si pytala o dalsie rozohranie, u trojky som celkom rad, ze som takmer na jej konci.
- hl. questy su vlastne misie - ako su v fps
- vedlajsie questy su stereotypne typu najdi, dones - a napriek tomu, ze som ich neriesil nejako, mam ich vyriesene vsetky (su to veci o ktore zakopavam nahodne pocas hrania a nepripisujem im ziadnu vaznost)
Dost ma vsak ser..znepokojuje, ze aj v hlavnych je to obmedzene len na tu uroven, ze sa niekam prestrielat, vykonat interakciu (ako inak medzernikom), maximalne sa spusti nejaka ingame animacia a opatovne sa prestrielat k dalsiemu checkpointu...
Pribehovo ta hra ma daleko vacsi potencial, nez z nej vytlkli v BioWare (ak je mozne vobec hovorit o vytlkani). Aktualne je to naskriptovany koridor, ktory nema daleko od CoD. Zatial co jednotka (ale aj dvojka) si pytala o dalsie rozohranie, u trojky som celkom rad, ze som takmer na jej konci.