Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa hojko »

RATZINGER666: Uplne nove auta predsa nepodliehaju STK :D
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Trussardi ak ma tvoja Felda 110t km, je z tych poslednych rocnikov a vyzera k svetu tak ju predas aj za 1000€. Nechapem aku vadu moze mat Felda v tychto km v hodnote 400€ a aby nepresla TK. Mal som moznost ist na TK s niekolkymi Feldami, ktore mali za sebou viac ako 200t km, hrdza krizom-krazom a s protekciou jazdia stale. Hod sem fotky a blizsi popis toho co ti povedali v servise ze je potrebne na nej urobit. Ale mam pocit ze mensia garaz by ti s tym mohla pomoct v lepsej cene.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Keby si videl našu feliciu rok 1995-6 myslím, by neprešla STK ani EK ale po znamostiach vybavíš, jedina chyba ktorú ma je hrdza. Akurat pred kontrolou som menil olej, filtre, komplet brzdy predne zadne. A rozbitu hmlovku, hod fotky som zvedavý ako vyzerá a čo snou je za problem, že by neprešla.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Vonkajsia hrdza ale nie je prekazka v TK, je? To musia byt chytene lemy velmi, nosniky alebo nieco podobne myslim.

Tych 400 Euro moze nahrabat velmi rychlo: napriklad cele vyfukove, chladiaca sustava, termostat, stara bateria, ko pneu a hned je na tejto sume.
Hazzard
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hazzard »

Ľudia, existuje autobazar so solídnym pristupom? :)

Inak rád by som radu - jazdenka do 5000 - viac menej rodinné auto (kombi alebo nejaký hatchback/liftback)...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Hazzard, existuje. Vela ludi ti povie, ze nechod do ziadneho, hlavne nie do velkych ako AAA, ci Darex. Suhlasim, mnoho ludi tam ma skusenosti, ale s autami za par tisic EUR. Tie drahsie auta su v pohode, len si treba zobrat technika a preverit si to. Co sa tyka tych mensich, tak tam to zavisi od majitela. Spoliehal by som sa pripadne na nejake referencie a zase so sebou zobral niekoho, kto sa vyzna. Pri tvojej sume by som ale radsej volil obycajny inzerat, ako bazar.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

p4ra: mna viac zaraza kolko aut tam predaju s jednym klucom, lebo vraj druhy nemaju a ani byvaly majitel nema
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No s tymi klucmi je to trochu malicherne. Ak je bazar ferovy a majitel druhy kluc stratil, tak ho budu ponukat s jednym. Ak je bazar neferovy a ma kradnute auto, tak nema problem vyrobit si aj 3 kluce, 2 dat spokojnemu novemu majitelovi a s tretim potom auto zas ukradnut a predat. V podstate je to to iste ako so servisnymi knizkami, su auta, ktore maju knizku pravu, nemaju ziadnu alebo maju knizku vyrobenu za par hodin. Preto sa pri ojazdenych autach netreba tak velmi pozerat na tieto formality, ale treba sledovat hlavne skutocny technicky stav auta + ak sa da, tak ho pripojit na diagnostiku a zistit tak skutocny pocet najazdenych kilometrov. Prakticky vsetko ostatne sa da pomerne lahko modifikovat.
Hazzard
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hazzard »

Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Hazzard - nie žeby som sa nejak zvlášť vyznal, ale 5100 eur by som za to auto nedal. Len pre porovnanie, môj otec predával Suzuki (hatchback), benzín, s rovnakým objemom motora, 95 000km, v porovnateľnej výbave (+EBD) - a nevedel to predať za 4500. Čiže tá Toyota je trochu predražená (môj názor).
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Mustafa: nemozes to takto hodnotit... co to bolo za suzuki? swift? to by som sa potom ani moc nedivil :)

ceny coroll zacinaju na svk na tych 5000e, myslim, ze cena je vzhladom na model dobra... otazne je, ci sa za tie peniaze neda zohnat nieco lepsie... namatkovo ma z kombikov napada mazda 6 wagon, co je podstatne vacsie a pohodlnejsie auto a rocniky 2004 idu od cca 3500e... ak chces nizsi najazd, priplatis si...

http://www.autobazar.eu/sk/results.php? ... lada%C5%A5

je ich tam dost a urcite sa da vybrat...
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Nie, Suzuki Liana. Neviem, či ti to niečo hovorí, keďže to nebola nejaká masovka. :) To som mal práve na mysli, že za tie peniaze sa dá zohnať určite niečo lepšie (resp. za nižšiu cenu niečo porovnateľné). Preto som nadhodil aj to Suzuki (nakoniec som ho od otca kúpil ja a nechcem nič zakríknuť, ale tomu autu nič nechýba, je oňho perfektne starané a napriek adekvátnej sume po ňom ani pes neštekol - asi si každý radšej kúpi Thaliu za 5000 - 6000...).
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hej, lian bolo malo, podobne ako coroll, preto si tak nepochopitelne drzia cenu...
čabajka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa čabajka »

Ja mám v živote jednu zásadu - kupovať iba nové auto - a jej správnosť sa mi už niekoľkokrát potvrdila. Radšej si došetrím, alebo zoberiem úver, ale nové je predsa len nové. Momentálne som si aj ja robila prieskum pretože ideme kupovať do rodiny nové auto, tak som celkom pekne v obraze. Myslela som, že to bude najlacnejšia škodovečka, ale veľmi som sa sklamala. V tomto čase najlacnejšiu stojí 9000 Eur, treba na ňu 3 týždne čakať aby takú holotu vyskladali a za tú cenu je to naozaj holé auto, iba plechy a kolesá. Ďalší tip padol na Fiat punto, takmer som bola rozhodnuté ale po návšteve značky Hyundai som sa rovno zamilovala do i20. Okamžite k dispozícii, cena 8990 Eur a vraj mi ešte spravia nejakú malú zľavu. V cene je klimatizácia, 6 airbagov, rádio, CD prehrávač, automatické ovládanie predných okien a ešte aj sada 4 zimných pneumatík. Navyše zaujímavá spotreba - 4,5 l mimo mesta.
Nie je o čom, je vybrané. :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

myslíš si že keby mal každý možnosť kupovať nové auto, bral by si jazdenku? :roll:
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

čabajka napísal:Ja mám v živote jednu zásadu - kupovať iba nové auto - a jej správnosť sa mi už niekoľkokrát potvrdila. Radšej si došetrím, alebo zoberiem úver, ale nové je predsa len nové. Momentálne som si aj ja robila prieskum pretože ideme kupovať do rodiny nové auto, tak som celkom pekne v obraze. Myslela som, že to bude najlacnejšia škodovečka, ale veľmi som sa sklamala. V tomto čase najlacnejšiu stojí 9000 Eur, treba na ňu 3 týždne čakať aby takú holotu vyskladali a za tú cenu je to naozaj holé auto, iba plechy a kolesá. Ďalší tip padol na Fiat punto, takmer som bola rozhodnuté ale po návšteve značky Hyundai som sa rovno zamilovala do i20. Okamžite k dispozícii, cena 8990 Eur a vraj mi ešte spravia nejakú malú zľavu. V cene je klimatizácia, 6 airbagov, rádio, CD prehrávač, automatické ovládanie predných okien a ešte aj sada 4 zimných pneumatík. Navyše zaujímavá spotreba - 4,5 l mimo mesta.
Nie je o čom, je vybrané. :)
Hej už asi mesiac jazdime v rodine s tymto autom.Tiez to bol tento akciovy model.Zatial ani pol kriveho slova nemozem povedat.Je vsak pravda, ze ja som nanho cakal necele 2tyzdne, ale bolo to preto, ze sme objednavali farbu ktoru nemali na sklade.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Prvý pohľad - nezdá sa vám niečo na týchto tátošoch?
http://ford-focus.autobazar.eu/16i-16v-id3184456.html
http://ford-focus.autobazar.eu/14-16v-c ... 85287.html

Hlavne ten BB ma láka..
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

hmm tak na to ake su to rocniky su dost pod cenu.. ta 1.6-ka neviem ci nieje aj stocena ten interier vypada na viac km.. ta 1.4-ka sa mi aj pozdava az naten motor.. ale aj tak myslim ze je dost pod cenu.. urcite to treba ist pozriet, previezt sa a podla toho sa rozhodovat..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

begbeee: mne skor opacne, ta levicka sa mi zda krajsia, po prvom majitelovi, krajsi exterier, lepsi interier, lepsi motor, a hlavne nema vytrhnuty hak na tahanie :P
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Čo poviete na túto Astru aj keď je z AAA-čka? Samozrejme prezretie našim technikom na zdviháku/jame.

Hlavne si nie som istý tou motorizáciou. Či bude dostačujúca na 60/40 mesto/okresky. Raz za rok cesta do CZ. Prípadne ak nie táto, tak aspoň tú motorizáciu. Máme ponuku aj na inú Astru od známeho s tou istou motorizáciou, no ešte sme ju nevideli.

http://www.aaaauto.sk/sk/car.html?aaaid ... n=karta-sk
Napísať odpoveď