vyhubenie stromu
-
demovic_svk
Medium Star
vyhubenie stromu
Zdravim, babka býva vedla mna a ma na dvore asi 2m jedlicku ...nechce aby som jej ju vypilil ale trcia mi spod plota korene...ako by som ju mohol cez korene vyhubit ?aby vyschla
Re: vyhubenie stromu
Viacej travexu, ale ten sa uz asi nepredava, tak nieco ine z herbicidov, v zahradkarstve ti poradia alebo aj v Baumaxe maju tieto veci. Alebo daky rondap. Pripravkov bude vela, ale nie om zahradkar a teda nazvy nepoznam.
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
vysekaj korene ktore su na tvojej strane, bude zit strom a vsetci budu spokojny.
//Pre K-, nabuduce sa podpis ked budes znizovat karmu za gramatiku aby som nemusel takto verejne hovorit ze si ko*ot
//Pre K-, nabuduce sa podpis ked budes znizovat karmu za gramatiku aby som nemusel takto verejne hovorit ze si ko*ot
Tak tak ako hovori jorg. Babka sa zbytocne nahneva a bude ju to bolietjorg22 napísal:vysekaj korene ktore su na tvojej strane, bude zit strom a vsetci budu spokojny.
-
demovic_svk
Medium Star
mne nejde o korene ....ale tak zavadza mi to ..uricte aj jej len si to nechce priznat
Snad vies co robis :X . Pozhanaj si medeny klinec a nabi to do stromu napriklad..
.
Toto ma polozilojorg22 napísal: //Pre K-, nabuduce sa podpis ked budes znizovat karmu za gramatiku aby som nemusel takto verejne hovorit ze si ko*ot