Hľadám ten správny internet
Hľadám ten správny internet
Dobrý deň. Hľadám internet pre domácnosť ktorý je neobmedzený, a mal by zvládať i hry cez internet ako napríklad Counter-strike : Source. Internet ktorý som mal doteraz, som sním mal ping 120+ a to sa hrať vobec nedalo. Sťahovanie mi ani moc nezáleží, som trpezlivý stačí 100kb/s . Bývam v obci Vlčany neďaleko mesta Šaľa. Na internete som našiel Fibernet od orange http://www.orange.sk/web/internet/inter ... onuka.html
potreboval by som vedieť, či by mi zvládlo Counter-strike : Source, či má vo Vlčanoch pokrytie, či bude sťahovať 100kb/s + .
Známy tento iternet chválili, lenže nehrajú hry. Vopred ďakujem za odpovede.
potreboval by som vedieť, či by mi zvládlo Counter-strike : Source, či má vo Vlčanoch pokrytie, či bude sťahovať 100kb/s + .
Známy tento iternet chválili, lenže nehrajú hry. Vopred ďakujem za odpovede.
Re: Hľadám ten správny internet
Na fibernete ti to pobeží určite bez problémov... dole na tej stránke máš overenie dostupnosti 
Hej, to viem že tam je ale mne to niako nefunguje, dám tam obec, ulicu ale cislo domu už neviem dať nechce mi kliknut nato políčko
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
najlepsie sa je ist spytat do orange,popripade zavolat im
No dobre, ďakujem ti moc krát zajtra tam hneď zavolám dúfam že to pofrčí
. Maj sa pekne
-
typek61
Darca
a este by ma zaujimalo kde byva znamy.inac ty bavas vo vacsiom mesto ci dedina?lebo u nas este neni orange optika.
chvalabohu tu je poskytovatel ktory nam doniesol optiku
chvalabohu tu je poskytovatel ktory nam doniesol optiku
Známy býva v Bratislave, ja nebývam v meste, bývam v dedine Vlčany neďaleko mesta Šaľa.
-
typek61
Darca
tak to ta nepotesim.pravdepodobne tam nebudete mat optiku,ale za spytanie nic nedas
Jáj, toje škoda, proste mal som tento net klasik+ http://www.orange.sk/web/internet/inter ... aliky.html a som sním maximálne nespokojný po prekročení limitu mi sťahovalo 6kb/s, limit je 5gb to je hrozné . Ping po prekročeni 600 sa nedalo hrať CSko nič sa nedalo, stránky otváralo 30 sekúnd po prekročení limitu .
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2012, 21:38)
Ja už vobec neviem čo za internet si mám dať, ja už vážne neviem ...
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2012, 21:38)
Ja už vobec neviem čo za internet si mám dať, ja už vážne neviem ...
Ok, dost bolo srandy a teraz spat do reality. Fibernet/UPC/Magio Optika je k dispozicii iba v krajskych mestach a vybranych okresnych a aj to iba v panelakoch a aj to iba v niektorych. Ja byvam v centre NR a optiku nemam. Vo vybranych mestach potom funguju lokalny provideri s optikou/kablom a to zase zvacsa iba v bytovkach.
V dedine Vlcany mas podla vsetkeho na vyber bud to 56kbps modem/co ti asi na CSS stacit nebude/, alebo potom Wifi. Wifi pozeram mas na vyber SGnet/Ranet/Madnet a aj to mozes byt rad, lebo este stale existuju dediny, kde je vyber providera luxusom.
PS: na 3g si toho moc nezahras a ani sa nedoplatis
V dedine Vlcany mas podla vsetkeho na vyber bud to 56kbps modem/co ti asi na CSS stacit nebude/, alebo potom Wifi. Wifi pozeram mas na vyber SGnet/Ranet/Madnet a aj to mozes byt rad, lebo este stale existuju dediny, kde je vyber providera luxusom.
PS: na 3g si toho moc nezahras a ani sa nedoplatis
Tak existuje niejaký internet vo Vlčanoch s pingom do 50 či nie. Ak áno, ktorý mi doporučíš, ak nie je tak ktorý si mám dať, vždy je niečo lepšie ako nič.
Dal som ti mena 3 spolocnosti, zavolaj im a opytaj sa. Zalezi na technologii a vzdialenosti vysielaca. Ping moze byt 30 a moze byt 200, zalezi od okolnosti. Stale ale asi lepsie ako 3g.
Ok, zkontaktujem sa snimi, každopádne ti dakujem maj sa .