najlepsie slovenske pesnicky.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
1.Robert Burian feat. Zdenka Predná - You ...V živote by som nepovedal, že sa mi bude páčiť od tých našich "skvelých" superhviezdičiek... V každom prípade Burian sa počúvať dá, musím ale priznať, že tá hatlanina (nechcem to nazvať Angličtinou, lebo ňou nie je), ktorou Predná spieva, mi doslova a do písmena trhá uši. Až mi krvácajú...(to je bohužiaľ ale dedičstvo slovenského školstva, v ktorom je možné napríklad to, že vedúca katedry Anglického jazyka vyslovuje Think About That ako "sink abaut zet".)
2. Hocičo od This is Kevin
3. Kopa vecí od B3. youtube:
To je už prosímpekne krásna Angličtina...dodnes mám pocit, že oni boli jediní, ktorí mali šancu preraziť v zahraničí...
===================
Ináč je pre mňa osobne 99 percent vecí úplný odpad (PPE má zaujímavý zvuk, ale z textov ma ide poraziť), na čele s Noname, Desmodom, Elánom a inými poprock exkrementmi. Veľa ľudí sa náramne čuduje, že nepočúvam a zavrhujem majoritu slovenskej tvorby, na druhej strane je pravda, že na Slovensku nežijem už 4 roky, takže niečo nové sa môže nájsť...
2. Hocičo od This is Kevin
3. Kopa vecí od B3. youtube:
To je už prosímpekne krásna Angličtina...dodnes mám pocit, že oni boli jediní, ktorí mali šancu preraziť v zahraničí...
===================
Ináč je pre mňa osobne 99 percent vecí úplný odpad (PPE má zaujímavý zvuk, ale z textov ma ide poraziť), na čele s Noname, Desmodom, Elánom a inými poprock exkrementmi. Veľa ľudí sa náramne čuduje, že nepočúvam a zavrhujem majoritu slovenskej tvorby, na druhej strane je pravda, že na Slovensku nežijem už 4 roky, takže niečo nové sa môže nájsť...
-
Anem
Star
Re: najlepsie slovenske pesnicky.
Neviete kde by som mohol nájsť nejaký fajn zoznam pesničiek - jednalo by sa o slovenské (poprípade +české) ktoré sú známe a najviac sa hrajú v kluboch okrem Rapu a asi aj Pop-music.
Príklad Polemic - Komplikovaná, Iné Kafe - Ráno, Hex - Nikdy nebolo lepšie. Pesničky a text ,ktoré pozná skoro každý.
Príklad Polemic - Komplikovaná, Iné Kafe - Ráno, Hex - Nikdy nebolo lepšie. Pesničky a text ,ktoré pozná skoro každý.
-
redliner
King
Re: najlepsie slovenske pesnicky.
Save The Cookie-Great Divide
Richard Muller-Rieka
Iné Kafe-Úspešne zapojení
Iné Kafe-Pomôžte mi so mnou
Elán-Zanedbaný Sex
IMT Smile-Nepoznám
Peha-Za tebou