Logitech Z-906 alebo Z-5500
Logitech Z-906 alebo Z-5500
Cau, neviem sa rozhodnut ktore vybrat vykon maju rovnaky a oboje maju certifikat THX. Aky je medzi nimi rozdiel okrem ceny?
Re: Logitech Z-906 alebo Z-5500
906 by mali byť nástupca 5500... neviem, či to ale nie je krok späť ako pri z623 a z2300(2.1) - čítal som dosť nespokojných porovnaní
Ved prave ze tie Z-906 su aj lacnejsie co sa mi nezda kedze su nastupcovia Z-5500.
z-2300 som nepocul hrat a z623 mam doma
kupil som ich ebo su dostupnejsie, z-2300 som nikde nenasiel.. vyrobca na z623 setril, hmotnost ma tento model podstatne nizsiu, kratsie kable a vela dalsich veci takze si myslim ze z-2300 budu hrat o cosi lepsie, ja som spokojny aj s tymto. Vyrobca tu kladol doraz na kvalitu basov, satelity su na tom trocha horsie ale nakoniec nemam velke vyhrady. Ten THX certifikat neviem co presne znamena ale myslim ze ide len o nejaky marketing teda nic podstatne k voli comu by sa repro oplatilo kupit
kupil som ich ebo su dostupnejsie, z-2300 som nikde nenasiel.. vyrobca na z623 setril, hmotnost ma tento model podstatne nizsiu, kratsie kable a vela dalsich veci takze si myslim ze z-2300 budu hrat o cosi lepsie, ja som spokojny aj s tymto. Vyrobca tu kladol doraz na kvalitu basov, satelity su na tom trocha horsie ale nakoniec nemam velke vyhrady. Ten THX certifikat neviem co presne znamena ale myslim ze ide len o nejaky marketing teda nic podstatne k voli comu by sa repro oplatilo kupit
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Logitech Z-906 alebo Z-5500...
Z-5500
lepšie hlboké tóny, stredy aj výšky
mne osobne sedia aj na hudbu
drahšie [ako kde]
kazivé "dialkové" ovládanie
sú škaredé oproti Z-906
oba modely hrajú horšie ako S550 THX
od creativu [keď sú S550 na digitále]
Z-906
sú čierne 
lacnejšie [ako kde]
menej kazivé ovládanie
sú novšie, ale či aj lepšie?
kvalita šla naozaj dole, mal som 4re doma, tak mi to nedalo si ich vypočuť v pohodlí domova, aj keď to bola otrava to rozkladať a skladať zase
oba modely hrajú horšie ako S550 THX
od creativu [keď sú S550 na digitále]
Podpísaný [ne]spokojný majiteľ Logicrap Z-5500.
Miňo_sk - THX certifikát udelujú Lucasove laborátoria a "garantujú" Ti že zážitok z ich repro bude ako bol mienený ["ako v kine"]. Nie je to len reklamný ťah, na druhej strane sú aj repro bez tých certifikátov a máš z nich oveľa lepšiu kvalitu za menej peňazí...
Z-5500
Z-906
Podpísaný [ne]spokojný majiteľ Logicrap Z-5500.
Miňo_sk - THX certifikát udelujú Lucasove laborátoria a "garantujú" Ti že zážitok z ich repro bude ako bol mienený ["ako v kine"]. Nie je to len reklamný ťah, na druhej strane sú aj repro bez tých certifikátov a máš z nich oveľa lepšiu kvalitu za menej peňazí...
-
Ryan Giggs
VIP
THX je len marketing. Že ma niečo tento certifikat, neznamena, že je to vhodnejšie, či dokonca lepšie ako podobne repro bez neho. Keby to nebol marketing, ten certifikat by taky lacny črep dostať nemohol.
Co by bolo rozumnejsie resp.co by lepsie hralo,ist do Logitech Z 906 alebo skorej toto: http://www.mall.sk/domace-kino-bez-dvd/yamaha-yht-196...?
všetko sú to šroty
nič čo vyzerá ako cukornička nemôže hrať ,už vôbec nie za 3 stovky
-
Ryan Giggs
VIP
Určite je lepšie diskretne riešenie v podobe "dospeleho" receivera ako jednoučelove repro typu tych Logitechov.
Ryan Giggs:Odporucas teda skor receiver
mr.joda:Chapem to tak ze pre teba nie je problem dat za kvalitne ozvucenie mozno aj 1000€ mne vsak bohate staci ked to budem mat na digitale v ramci 300-400€,ci uz to bude spominany Logitech alebo AVR od Yamahy pripadne este zvazujem Pionner...
mr.joda:Chapem to tak ze pre teba nie je problem dat za kvalitne ozvucenie mozno aj 1000€ mne vsak bohate staci ked to budem mat na digitale v ramci 300-400€,ci uz to bude spominany Logitech alebo AVR od Yamahy pripadne este zvazujem Pionner...
nemáš pravdu , mne tu hraje ozvučenie za 20E a to tvoje domáce kino prehrá s prstom v riti
ale to len pomimo , lepšie ta yamaha ako ten logihnus
Neviem o com sa teraz bavime,ja mam momentalne repro sustavu Genius 5.1 Home Theather(samozrejme analog)+asus xonar zvukovku ktora je taky standart ale hraje to fasa dobre,pricom ma to vyslo cca.150€ a za tie prachy to bolo asi naj. riesenie,ale teraz chcem nieco lepsie.A ty mas ako vravis za 20€ zvuk a lepsi,ako ja?mr.joda napísal:nemáš pravdu , mne tu hraje ozvučenie za 20E a to tvoje domáce kino prehrá s prstom v riti![]()
-
Ryan Giggs
VIP
Na tom nie je nič čudne. Niečo zbastlene.
nie , prepáč, ty máš najlepší zvuk aký sa len dá dosiahnuť za 150E , priam intergalaktický , nič lepšie ako tvoje neexistuje .
mr.joda co keby si netrepal frazy "ozvucenie za 20Eur" s prstom v riti a napisal konkretne co ti hra za 20Eur co hra dobre, ale diskutoval (kedze sme na diskusnom fore)?
Urcite by to bola vecnejsia reakcia, nez ten tvoj posledny sarkazmus.
Urcite by to bola vecnejsia reakcia, nez ten tvoj posledny sarkazmus.
No to som teda aj ja zvedavy.Mne islo iba o porovnanie zvuku ked teda tvrdi ze za 20 € posle do riti a ja chcem kupit sustavu o hodnote do 400€ tak uvidime co bude mat lepsie.
Ak tak,daj neaku radu ako by si to poriesil

Ak tak,daj neaku radu ako by si to poriesil
hentie tvoje cukorničky čo chceš kúpiť by prehrali stonásobne aj obyčajné tesla ARS9204.Na bazoši sa predávajú za pár pív. 4ks ako front rear, center nejaký JAMO alebo niečo iné , subwoofer - napríklad niečo na home od magnatu, ideálne aktívne , reciever nejakí pincek z bazáru a bude ti to hrať tak že sa z toho poserieš , cenovo to vyjde možno menej
Plastová ozvučnica z 2mm plastu a 2cm repráčik fakt nemôže hrať, nemôže a nepresvečíš ma že môže, fyzika nepustí . Ale kúp si čo chceš, mne je to uprdele
ja na tom nič počúvať nebudem, chcem ti tým povedať že je to čo chceš kúpiť je ťažká spotrebka a kvalita bude biedna
keď už tak aspoň :
http://www.elektronika-hodinky.sk/produ ... lack-1434/
to vyzerá žeby mohlo hrať
čo sa audia týka, tvrde tam platí pravidlo : Nie je všetko zlato čo sa blišťí . Takmer všetci výrobcovia spoliehajú na prvotný WOU efekt kedy vidíš krásnu zostavu v obchoďáku,vidíš vysokú cenu počuješ to hrať pár minút . Povieš si : za tú cenu to musí hrať ako víno , však to stojí 400E !!! ,ale opak je pravdou väčšinu tých bludov čo predávajú prehrá s prstom v riti trošku udržiavaná 30 ročná Tesla
ale ako som povedal , je mi to jedno čo si kúpiš, toto čo som ti napísal je fakt a stojím si za každým slovom čo som tu napísal.
Plastová ozvučnica z 2mm plastu a 2cm repráčik fakt nemôže hrať, nemôže a nepresvečíš ma že môže, fyzika nepustí . Ale kúp si čo chceš, mne je to uprdele
keď už tak aspoň :
http://www.elektronika-hodinky.sk/produ ... lack-1434/
to vyzerá žeby mohlo hrať
čo sa audia týka, tvrde tam platí pravidlo : Nie je všetko zlato čo sa blišťí . Takmer všetci výrobcovia spoliehajú na prvotný WOU efekt kedy vidíš krásnu zostavu v obchoďáku,vidíš vysokú cenu počuješ to hrať pár minút . Povieš si : za tú cenu to musí hrať ako víno , však to stojí 400E !!! ,ale opak je pravdou väčšinu tých bludov čo predávajú prehrá s prstom v riti trošku udržiavaná 30 ročná Tesla
ale ako som povedal , je mi to jedno čo si kúpiš, toto čo som ti napísal je fakt a stojím si za každým slovom čo som tu napísal.
-
Ryan Giggs
VIP
Fyzika sice nepusti, ale zas kazda minca ma 2 strany. Ze ma nieco objem a je z dreva este automaticky neznamena ze to musi hrat lepsie ako plastaky. Zas take jednoduche to nie je.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ryan Giggs - konečne čítam rozumný kompromis z Tvojích prstov
Sekundujem Ryana. Tu čo sa všetci oháňajú Geniusmi tými 5.1 zostavami - "aký mám super zvuk za 150 ojro", rad radom ich mám rádovo 10tky hodín napočúvané všetky modely, vzhľadom na to že sú známe ako: "za málo peněz vela muziky" a má ich každý druhý klient doma [moar work 4 me, keď im rupnú]. A ešte ani jeden kus, nech ho počúvam akokoľvek dlho neznel lepšie ako prastaré Creatury S550 THX, ktoré majú už sakra veľa rokov a Z-5500 ditto.
To len bokom že "fyzika síce nepustí", ale kvalita je kvalita.
To len bokom že "fyzika síce nepustí", ale kvalita je kvalita.