Paypal, platby cez paypal
Re: Platby cez paypal
FB Emipre and Allies
Neviem či sa to hodí sem ale ako zruším atomatické zaplatenie za napr. Emipre points ?
lebo raz som si kúpil za 1€ a teraz zas ale už ma nepytalo prihlasenie na paypal ale automaticky to stiahlo
a to chcem zrušiť
Neviem či sa to hodí sem ale ako zruším atomatické zaplatenie za napr. Emipre points ?
lebo raz som si kúpil za 1€ a teraz zas ale už ma nepytalo prihlasenie na paypal ale automaticky to stiahlo
a to chcem zrušiť
ale predsa valna vacsina platobnych kariet uz funguje "online"
nemusi byt ani embasovana
Mam jednu mozno stupidnu otazku
,
chcel by som si nieco objednat zo zahranicnych stranok (threadless.com, sportsdirect.com) a chcel by som platit cez paypal (ktory si musim najprv zalozit). Chcem sa spytat ze ako to je ked mam platit v inej mene (v tomto pripade v dolaroch/librach) a ja mam v banke (mam SLSP) peniaze normalne v eurach, ze ci sa tam platia nejake zmenarenske poplatky alebo nie, alebo ako to vlastne je. Este som nic neobjednaval zo zahranicia ani nic neplatil cez internet v inej mene tak ma to zaujima. Alebo ci je v tom nejaky rozdiel keby som to neplatil cez paypal, ale priamo cez kreditku. Na internete som nic mne zrozumitelne nenasiel, tak please help.
chcel by som si nieco objednat zo zahranicnych stranok (threadless.com, sportsdirect.com) a chcel by som platit cez paypal (ktory si musim najprv zalozit). Chcem sa spytat ze ako to je ked mam platit v inej mene (v tomto pripade v dolaroch/librach) a ja mam v banke (mam SLSP) peniaze normalne v eurach, ze ci sa tam platia nejake zmenarenske poplatky alebo nie, alebo ako to vlastne je. Este som nic neobjednaval zo zahranicia ani nic neplatil cez internet v inej mene tak ma to zaujima. Alebo ci je v tom nejaky rozdiel keby som to neplatil cez paypal, ale priamo cez kreditku. Na internete som nic mne zrozumitelne nenasiel, tak please help.
ziadny poplatok za premenu meny sa neplati
kazda banka ma svoj kurz valuty a podla toho sa ti to prerata
kazda banka ma svoj kurz valuty a podla toho sa ti to prerata
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ak sa ti da tak plat radsej kartou ako paypalom, je to rychlejsie a mas vo vacsine pripadov lepsi kurz
coze? rychlejsie? to prvy krat pocujem
platil som uz vela krat aj aj a rychlost je rovnaka
platil som uz vela krat aj aj a rychlost je rovnaka
-
guess.whoo
Redeemer
napr. cez paypal je to rozdiel aspon 3 dni, zvysok nie, pisal som preto, lebo on spominal sportsdirect
S tym sportsdirectom to bude asi pravda, aj ja som cital ze tam je bezproblemovejsie a rychlejsie platit kartou ako cez paypal.
Diky vam obom
Diky vam obom
-
iceman1414
Medium Star
Prosím vás chcel by som sa spýtať čo znamená "Shipping and handling" a "Each additional item"? Keďže cena je pod nimi iná.
-
Kibo
Hardcore addict
Poštovné a balené a to druhé je cena, o ktorú sa Ti navýši poštovné za každú ďalšiu položku v balíku 
-
iceman1414
Medium Star
Čiže pre 1 položku platí tá 1. cena "Shipping and handling"?
zdar, zabudol som heslo na paypal-e aj kontrolne otazky:/ mozte mi prosim poradit ako sa dostanem na svoj acc popripade co mam robit diky 
Práve som prijal platbu na paypal.
Je možné nejakým spôsobom "udržať" tieto peniaze na paypal účte? Mám totiž prepojený paypal a kreditku a vždy mi to automaticky pošle na účet
Je možné nejakým spôsobom "udržať" tieto peniaze na paypal účte? Mám totiž prepojený paypal a kreditku a vždy mi to automaticky pošle na účet
-
p4ra
Redeemer
Platby cez paypal
Niekde v nastaveniach PayPal si to vypni. Pretoze peniaze ti mozu chodit tam a na kartu ti potom pridu, az ked das "withdrawal".
prezrel som všetky paypal taby asi trikrát, nič som nenašiel
Neviem ako v pripade prijatych platieb ale pri refundoch sa to neda. Toto je email priamo od paypalu z 5. 10. 2011:p4ra napísal:Niekde v nastaveniach PayPal si to vypni. Pretoze peniaze ti mozu chodit tam a na kartu ti potom pridu, az ked das "withdrawal".
Kód: Vybrať všetko
Thank you for contacting PayPal regarding receiving refunds.
I have reviewed your account and please understand that when you receive a refund it always goes back to the funding source used for the initial transactions. This means that if you use your card for a payment the funds will return to the card. If you use your balance for a payment the funds will return to the balance. There is no way to change this.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.-
PeZRuleZV3R
Novice
Mám takový menší problém, včera jsem si objednával z http://wishatl.com/store/ boty. Obchod je podle mě v pořádku a nemělo by se jednat o podvod, přišel mi mail z obchodu o potvrzení objednávky hned po zaplacení přes paypal a že mi pošlou další mail s informacemi o balíčku abych ho mohl sledovat atd. prostě standartní věc, jenže za necelou hodinu mi přišel další mail a v něm stálo že objednávka byla zrušena a že neobdržely žádnou platbu. Nechápu kde může být chyba, z banky peníze odešly a na paypalu nemám žádné peníze a jenom informaci o transkaci -$105 a Payment status: Pending. Nechápu vůbec kde peníze jsou, když v bance nejsou na paypalu taky ne a obchod tvrdí že neobdržel platbu. Napsal jsem mail na obchod a čekám na odpověď, ale příjde mi divné že nikde peníze nejsou a na paypalu mám Payment status: Pending což mi příjde dost divné.
Díky za jakoukoliv pomoc.
Díky za jakoukoliv pomoc.
-
guess.whoo
Redeemer
a nemas nejaky limit na karte? tu platbu zrejme zrusila banka tak skus kontaktovat ich. peniaze by sa ti mali za par hodin vratit na ucet
-
PeZRuleZV3R
Novice
Limit bych mít neměl dřív jsem objednával dražší věci a vždycky všechno proběhlo v pořádku. Díky za tip napsal jsem zatím na obchod i na paypal ihned jak jsem se to dozvěděl, z obchodu mi ještě neodepsaly, ale to je celkem pochopitelné je tam teďka cirka 5 ráno a navíc víkend, co se týče toho paypalu tam odpověděl robot z informacema z nápovědy takže zatím nic moc užitečného nebo něco nového, ale ještě jim zkusím potom napsat resp. odpovědět na ten mail aby mi poradily trochu efektivněji pokud se nic nedozvím ani v bance. Rozhodně zkusím zavolat do banky, ta mě nenapadla, ale začínám si myslet že chyba bude právě na straně banky, zkusím zavolat a snad se dozvím kde je problém. Zatím díky
// Tak jsem volal do banky a tam mi bylo řečeno, že platba čeká na přijetí ze strany obchodu/paypalu a když to neautorizují do 15 dnů bude mi částka vrácena. Zatím teda ta transakce je v bance jako "Nezaúčtovaná transakce". Takže teď už tomu nerozumím vůbec, když obchod údajně nic neobdržel a banka to poslala. Zaráží mě ale že ten obchod tu objednávku tak rychle zrušil.
Toto mi poslal ten obchod když mi zrušily objednávku:
// Tak jsem volal do banky a tam mi bylo řečeno, že platba čeká na přijetí ze strany obchodu/paypalu a když to neautorizují do 15 dnů bude mi částka vrácena. Zatím teda ta transakce je v bance jako "Nezaúčtovaná transakce". Takže teď už tomu nerozumím vůbec, když obchod údajně nic neobdržel a banka to poslala. Zaráží mě ale že ten obchod tu objednávku tak rychle zrušil.
Toto mi poslal ten obchod když mi zrušily objednávku:
Thanks for your recent order from Wish Atlanta. We wanted to write you and let you know that your recent order was cancelled due to a PayPal payment having not been received and processed. The check-out process from our online shop for PayPal payments is a two-step process in which a PayPal balance must be paid after placing the order from our online shop.
We have cancelled your order. If you would like to re-place your order, you may do so at your earliest convenience by creating a new one from WishATL.com. Feel free to let us know if you have any additional questions and thanks again for shopping with us!