Kupa hlinikovych diskov.

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
bikeman
Amateur
Amateur

Re: Kupa hlinikovych diskov.

Príspevok od používateľa bikeman »

Shark NX napísal:para, uprimne, ser na to.
Ono je to sice pekne, auto ti bude drzat jak priklincovane, ale skus vziat jeden zapadnuty kanalovy dekel a mozes ist rovno na geometriu, rovnanie disku a v niektorych pripadoch rovno kupovat novu gumu.

Ja mam na leto na Fieste 16" 195/45, to je o dost viac cm gumy ako na tvojich buducich. Budes to mat odrete, omlatene, budes sa snazit vyhybat kazdej jednej jame ale nie vzdy sa ti to podari.
Ja viem, ze to auto vyzera uplne inak s tymi kolesami, ale za vymlateny homokinetak, nacatu napravu a pod to fakt nestoji.

Kolega ma Fiestu ST a ma na tom 205/40 R17 ... Za 4 mesiace musel 2x rovnat disk a za sezonu vymenil uz jednu gumu lebo mu praskol kord a spravila sa mu bublina. Jazdit s tym mozes, ale vibracii vo volante sa nezbavis.

A mal by si zacat s forami ... Aby si si nepreskocil svoj motor kvoli vadnemu silenbloku ;)

Mojim mokrym snom je toto ... Asi najkrajsie kolesa od Fordu
kolega neviem ako jazdi, alebo v akej kvalite ma disky ale ja som odjazdil na R18 original bmw diskoch dva roky a boli len trochu pozohybane, a len raz som sekol gumu v zime, ked som nevidel jamu pod snehom.
teraz jazdim R19 a celkom v klude, az na to ze treba si davat dost pozor teraz po zime.
Napísať odpoveď