Aikido-nova kamaratka
Aikido-nova kamaratka
Caute.
Je mi 15 jej tiez.
Neni to dievca modernej doby ze cervene nohavice zelena mikina ofina hovadini kolem toho.
Opis mojho problemu: Chodim na aikidu asi uz 3 tyzdne a bol som tam 6x bo dvakrat do tyzdna ked se zacali cvicit cvicil som vedla jedneho dievcata a sledoval ju ako to robi ked som to robil ako ona pozrela na mna oblial ma studeny pot ze co bde teraz no nic bolo to v poriadku vysvetlila mi to a vie mi pomoct pisem si s nou na FB raz som bol po nu ked sme sli na seminar zistil som si o nej co rada robi aku hudbu pocuva co rada je co robi vo volnom case no zaujmalo by ma:
1.Mam ju pozvat do kina na nejaky film?A ak hej mam sa s nou pocas filmu otom rozpravat a teda pocas cesty do kina?
2.5 Aprila ma menini na aikide sme asi 20 kedy jej mam zakratulovat a vobec mam alebo iba povedat vsetko najslepsie a ak jej zakratulovat objat ju alebo jej podat ruku a dat jej cokoladu?
3.U trenera budem mat kimono rad by som sa s nou odoftil ako ju oto poziadata a kedy sa s nou odfotit?
Je mi 15 jej tiez.
Neni to dievca modernej doby ze cervene nohavice zelena mikina ofina hovadini kolem toho.
Opis mojho problemu: Chodim na aikidu asi uz 3 tyzdne a bol som tam 6x bo dvakrat do tyzdna ked se zacali cvicit cvicil som vedla jedneho dievcata a sledoval ju ako to robi ked som to robil ako ona pozrela na mna oblial ma studeny pot ze co bde teraz no nic bolo to v poriadku vysvetlila mi to a vie mi pomoct pisem si s nou na FB raz som bol po nu ked sme sli na seminar zistil som si o nej co rada robi aku hudbu pocuva co rada je co robi vo volnom case no zaujmalo by ma:
1.Mam ju pozvat do kina na nejaky film?A ak hej mam sa s nou pocas filmu otom rozpravat a teda pocas cesty do kina?
2.5 Aprila ma menini na aikide sme asi 20 kedy jej mam zakratulovat a vobec mam alebo iba povedat vsetko najslepsie a ak jej zakratulovat objat ju alebo jej podat ruku a dat jej cokoladu?
3.U trenera budem mat kimono rad by som sa s nou odoftil ako ju oto poziadata a kedy sa s nou odfotit?
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aikido-nova kamaratka
1. Skús nadhodiť tému napr. či má rada nejaké akčné, alebo romantické filmy, (ty už budeš mať samozrejme zistené, čo teraz beží v kine), tak podľa toho čo ti odpovie sa jej opýtaj či videla ten a ten film čo teraz ide v kine a ak nie, tak jej povedz, že na neho chceš ísť do kina a či by nešla tiež. Ak nebude chcieť ísť na film, ktorý by sa jej pravdepodobne páčil, tak je to asi márna snaha niečo skúšať a zrejme nemá záujem s tebou niečo riešiť.
2. Nepoznáte sa dlho, takže by som zvolil gratulovanie len podaním ruky, pokiaľ ona sama nevyvinie iniciatívu objať ťa. Čokoláda je v pohode, môže to prekvapiť a potešiť, tým nič nepokazíš. Ako gratuláciu by som zvolil skôr niečo vtipné, čím ju zabavíš a odľahčíš situáciu napr. (počul som že dnes majú meniny všetky nemehlá), alebo nejakú podobnú hlúposť a na to jej normálne pogratulovať.
3. Zvolil by som fotenie na začiatku tréningu, kým ešte nieste nejak spotený. Kľudne aj keď tam budú ľudia, aspoň jej ukážeš, že niesi ten typ, čo potrebuje radu na fóre ako na babu... Takúto vec by nemala odmietnúť a ak hej, tak to znamená dve veci, buď sa nerada fotí, alebo sa nechce fotiť s tebou a si úplne stratený. Ako sa jej na to opýtať? Nepovedz, že si s ňou chceš spraviť fotku, povedz že si chceš spraviť spomienku na svoje začiatky a či by sa pri tej príležitosti neodfotila tiež.
Hlavne nebuď nesmelý a pomalý, to baby nemajú radi. Ale tiež nebuď moc "hrrr", veľa šťastia.
2. Nepoznáte sa dlho, takže by som zvolil gratulovanie len podaním ruky, pokiaľ ona sama nevyvinie iniciatívu objať ťa. Čokoláda je v pohode, môže to prekvapiť a potešiť, tým nič nepokazíš. Ako gratuláciu by som zvolil skôr niečo vtipné, čím ju zabavíš a odľahčíš situáciu napr. (počul som že dnes majú meniny všetky nemehlá), alebo nejakú podobnú hlúposť a na to jej normálne pogratulovať.
3. Zvolil by som fotenie na začiatku tréningu, kým ešte nieste nejak spotený. Kľudne aj keď tam budú ľudia, aspoň jej ukážeš, že niesi ten typ, čo potrebuje radu na fóre ako na babu... Takúto vec by nemala odmietnúť a ak hej, tak to znamená dve veci, buď sa nerada fotí, alebo sa nechce fotiť s tebou a si úplne stratený. Ako sa jej na to opýtať? Nepovedz, že si s ňou chceš spraviť fotku, povedz že si chceš spraviť spomienku na svoje začiatky a či by sa pri tej príležitosti neodfotila tiež.
Hlavne nebuď nesmelý a pomalý, to baby nemajú radi. Ale tiež nebuď moc "hrrr", veľa šťastia.
Bushido: Zaujimave, ked som mal 15, tak som si svoju vtedajsiu nastavajucu priatelku tiez fotil
ocividne to na patnastky zabera 
diki
k tej gratulacii ona by ma asi zmlatila nebola by to skor urazka lebo je disgraficka a sama mi to povedala ci by to nebol ako vysmech abo co 3. to len psychicky zvladnut s chladnou hlavou
1) dysgraficka
2) zalezi len od toho, ako jej to podas. Ak pochopi, ze si ju doberas, tak sa na tom zasmeje a nabuduce ti to vrati alebo sa na to akoze urazi, aby putala tvoju pozornost. Ani jedno z toho nie je na skodu.
Zasa netreba byt predposraty
2) zalezi len od toho, ako jej to podas. Ak pochopi, ze si ju doberas, tak sa na tom zasmeje a nabuduce ti to vrati alebo sa na to akoze urazi, aby putala tvoju pozornost. Ani jedno z toho nie je na skodu.
Zasa netreba byt predposraty
predposraty
to je dobre ok diki a ked sa urazi zo vsetkym treba pocitat
"k tej gratulacii ona by ma asi zmlatila nebola by to skor urazka lebo je disgraficka a sama mi to povedala ci by to nebol ako vysmech abo co"
Môžeš mi povedať čo má dysgrafia spoločné s gratuláciou?
Môžeš mi povedať čo má dysgrafia spoločné s gratuláciou?
to ze by to bola urazka ze je enmehlo?
-
Grim
Darca
...je nemožné vymyslieť si nejaké synonymum...inak mne osobne to nejak veľmi smiešne nepríde...
Nemehlo?
Prečo na to nejdeš klasicky/tradične/osvedčeným spôsobom? Kúpiš jej čokoládu, zagratuluješ a dáš pusu na líco? S fotkami by som to hneď nesilil, najprv sa jej spýtaj, či by niekedy nechcela niekam vybehnúť (len tak von sa prejsť a porozprávať, alebo sadnúť do parku na zmrzlinu) a ak bude súhlasiť, tak vieš že záujem by bol aj z jej strany. Fakt neviem na čo berú terajšie 15tky, už je to nejaká doba čo som 15-ročné baby hľadal 
Ono akykolvek problem tohto charakteru spociva v tom, ze dotycny napadnik sa nevie rozhybat k cinu a nie v tom, ze ako to urobi 
veď keď si už na facebooku píšete tak ju tam šťuchni a máš po probléme 
ak to myslis k tej gratulacii tak to vyzniem ako lama ne,ze jej neviem zagratulovat normalne ci?
nechcem vyznieť drzo, ale keď sa musíš pýtať na fóre ako zagratulovať, tak to samo o sebe značí, že nevieš ako a teda vypadáš ako lama 
ešte keď som bol na zakladnej škole tak sa taketo veci riešili kadejakými "zaľúbenými psaníčkama" a hlavne osobne, ale dnes už akosi mladý ľudia nevedia ako osobne komunikovať, hlavne že si píšu na fejsbuku
ešte keď som bol na zakladnej škole tak sa taketo veci riešili kadejakými "zaľúbenými psaníčkama" a hlavne osobne, ale dnes už akosi mladý ľudia nevedia ako osobne komunikovať, hlavne že si píšu na fejsbuku
zacni v mojej triede spievat a pojdes s dverami von mi tieto veci vobec nerobime ok nejak to poriesim
on písal "psaníčkami" (nie pesničkami), to znamená, že jej poslal lístoček, kde bolo napríklad: "Chceš so mnou chodiť?" Áno - Nie (nehodiace sa prečiarkni)
pinco - mal som na mysli skôr niečo ako listy, ale v podstate tvoj opis je presnejší pre "psaníčko"
japaja - však chodíš na aikido, čo by si chodil von dvermi
japaja - však chodíš na aikido, čo by si chodil von dvermi
tak hej medzi 20 ludmi jej gratulovat co chces aby ma oblial studeni pot a este je tam hlucno
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2012, 21:13)
ok detajl ako zacat rozhhovor o pocasi?
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2012, 21:13)
ok detajl ako zacat rozhhovor o pocasi?
Začína mi japaja pripadať ako troll.
O počasí ? Si predstav, že za ňou prídeš a zahlásiš "Ahoj, je vonka pekne, čo? Včera dávali v telke, že mám byť 8 stupňov.."
Pozri toto, tu sa riešili témy na rozhovor, je tam pekný obrázok tak si to pozri
http://www.hojko.com/prve-rande-t168632.html
O počasí ? Si predstav, že za ňou prídeš a zahlásiš "Ahoj, je vonka pekne, čo? Včera dávali v telke, že mám byť 8 stupňov.."
Pozri toto, tu sa riešili témy na rozhovor, je tam pekný obrázok tak si to pozri
-
Grim
Darca
"kur*a dnes je ale teplo."
"pi*e, som si zabudol doma slnečné okuliare."
"Kurevská zima!"
"Mrznú mi gule. Aj tebe?"
"pi*e, som si zabudol doma slnečné okuliare."
"Kurevská zima!"
"Mrznú mi gule. Aj tebe?"