Nvidia Optimus neprepina grafiku
Nvidia Optimus neprepina grafiku
Zdravím kúpil som si nový ntb ASUS N45SF ktorý má dve grafcké karty integrovanú Intel a Nvidia GT555M. Pri hraní hier by sa mala zapnúť Nvidia všetko by malo prebiehať automaticky (optimus technology) no ntb stále beží na integrovanej čo znamená že sekajú hry aj na najnižších detailoch. Skúšal som najnovší driver na grafiku nefunguje, po prečítaní pár diskusií na internete som skúsil nainštalovať aj staršie drivre no bez úspechu naozaj už neviem čo s tým. Ďakujem za akúkolvek pomoc.
Re: Nvidia Optimus neprepina grafiku
neda sa manualne prehadzovat grafika?
no pri spusteni kazdej hry sa da kliknut mysou pravym na ikonku a vybrat vykonnejsiu grafiku ale stale to ide len na integrovanej
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
skusal si aj pocas hry ju minimalizovat a potom prepnut GK ?
skusal som no stale len na integrovanej, neda sa to niekde vypnut ze by to bezalo stale len na tej vykonnejsej ?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
máš tam nahodené všetky tie ASUS (sračky) ovládače zbehni na support.asus.com nájdi si tam svoj laptop a odtiaľ postahuj aj ovládače na grafiku a aj chipset a všeliake hotfix, ATK, a všetok ten bordel, ktorým sa ASUS tak pýši ...
mam tam vsetky tie hovadiny od Asusu aj ovladace z support.asus som skusil no stale to iste, este vyskusam reinstall windows a dam vediet ze jak som dopadol
mne to ide ok inak nepiska ti ntb pri nabijani a zatazi?
a svietielko hore v pravo ti nepreblikava? slaba integrovana grafika= modre a gt425=biele svetlo
Zdravim,
tiež mam dve grafiky Intel HD Graphics 3000 a Nvidia GT540, no a potrebujem radu že ked hrám staré hry tak sú vo formáte 4:3 a po bokoch su čierne pásy.
ma niekto nejakú radu ?
tiež mam dve grafiky Intel HD Graphics 3000 a Nvidia GT540, no a potrebujem radu že ked hrám staré hry tak sú vo formáte 4:3 a po bokoch su čierne pásy.
ma niekto nejakú radu ?
aktualizuj drivre priamo od nvidie a malo by uz fungovat
+nejake stare hry sli len na 4:3 skus pohladat na nete konkretnu hru ci sa da prepnut do 16:9 nejakym prepisanim v konfiguracnych suboroch
+nejake stare hry sli len na 4:3 skus pohladat na nete konkretnu hru ci sa da prepnut do 16:9 nejakym prepisanim v konfiguracnych suboroch
aktualizovany driver mam,
na starom notebooku v ovladacom panely nvidie kliknem na obrazovku- prisposobit velkost a poziciu pracovnej plochy a rezim mierky dam na cela obrazovka a vsetky hry automaticky su na celu plochu lenze na tejto grafike taka moznost nie je
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2012, 19:33)
tak uz som na to prisiel
na starom notebooku v ovladacom panely nvidie kliknem na obrazovku- prisposobit velkost a poziciu pracovnej plochy a rezim mierky dam na cela obrazovka a vsetky hry automaticky su na celu plochu lenze na tejto grafike taka moznost nie je
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2012, 19:33)
tak uz som na to prisiel