ak si si nevsimol tak pisala, ze uz snim pohlavne zije, takze o jeho pohnutkach jej asi moc hovorit nemusis...peter1803 napísal:Čiže ty máš len 16.... aj keď noo ale pre rodičov budeš ešte dieťa aj po 18.19 ale už ťa budú brať troška že vieš čo chceš a tak tvoj priateľ má 20 čiže on má iné pohnútky ako ty! (on má 20 a má iné veci mu chodia po rozume je to chlap !)a on vie presne čo chce tu je ten problém.Keď budeš mať 18 vaši ťa budú stále brať za decko ale budú presvedčení , že už vieš čo a ako ....Moja rada ak už chceš toľko s ním spať tak proste povedz mame že ideš ku kamoške ale je tu jeden problém bude ťa to ťažiť že si mame klamala a budeš sa cítiť mizerne .....
Ako presvedčiť mamu, aby ma pustila na noc k priateľovi?
Re: Ako presvedčiť mamu, aby ma pustila na noc k priateľovi?
Ako to tu čítam začínam si pripadať trochu divne. Je to naozaj také zlé keď pohlavne žijeme s priateľkou ktorá má 15 a ja mám 16 2 dni ??
PS: Jej mama na to prišla in flagrante
Veď kľudne pohlavne žite, (aj keď je pod zákonom) ale zamysli sa aj nad tou druhou stránkou, že čo ak otehotnie ? Staťsa môže hocičo, nikdy nevieš...keg987 napísal:Ako to tu čítam začínam si pripadať trochu divne. Je to naozaj také zlé keď pohlavne žijeme s priateľkou ktorá má 15 a ja mám 16 2 dni ??![]()
![]()
Ale ved 15 už mala tak teda neviem ako pod zákonom .
A escapelle už poznám a nechcem aby sa to opakovalo takže opatrnosť je namieste.
A escapelle už poznám a nechcem aby sa to opakovalo takže opatrnosť je namieste.
niektoré príspevky ma fakt zarazili.. koľko je ďalších a ďaleko mladších dievčat, ktoré s prepáčením je.bú kade tade a kde ským, navyše bez ochrany .. ja som napísala že beriem antikoncepciu, pretože chcem tehotenstvu predísť, mám jedného jediného partnera, ktorého nedám za nič.. dieťa v 16 je nezodpovedné a veľmi pochabé.. mne išlo len o to raz za čsa byť s ním dlhšie ako len hodinku či dve , keďže za sebou musíme dochádzať, lebo ja bývam na dedine on v meste a aby nechodil stále len on ako doteraz chcela som aby ma mama j za čas k nemu pustila.. zaujímalo by ma koľko rokov mám ColdRain, pretože asi jediný ma tu úplne chápe o čo mi ide..
22ciara2303 napísal:niektoré príspevky ma fakt zarazili.. koľko je ďalších a ďaleko mladších dievčat, ktoré s prepáčením je.bú kade tade a kde ským, navyše bez ochrany .. ja som napísala že beriem antikoncepciu, pretože chcem tehotenstvu predísť, mám jedného jediného partnera, ktorého nedám za nič.. dieťa v 16 je nezodpovedné a veľmi pochabé.. mne išlo len o to raz za čsa byť s ním dlhšie ako len hodinku či dve , keďže za sebou musíme dochádzať, lebo ja bývam na dedine on v meste a aby nechodil stále len on ako doteraz chcela som aby ma mama j za čas k nemu pustila.. zaujímalo by ma koľko rokov mám ColdRain, pretože asi jediný ma tu úplne chápe o čo mi ide..
nechal by som teraz mamine chvilu cas na vychladnutie, netreba tlacit na pilu, nech si to utriedi v hlave a tak, ze tyzden - dva by som sa snou o tom na tvojom mieste porozpraval, v klude a dovtedy podla moznosti neurobit ziadny vacsi pruser, akehokolvek charakteru
Inak klásť otázky typu: "a načo s ním chceš spať" mi prídu dosť odveci.