tablet do 140€
tablet do 140€
cawte chcel by som si kúpiť nejaký tablet na počúvanie hudby a filmov moc sa tomu nerozumiem tak preto píšem sem ak viete nejaký dobrý za tu cenu napíšte za odpoved vopred dakujem 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: tablet do 140€
V tej cene nic rozumne a pouzitelne nekupis. Doplat par eur a kup si z bazaru Huawei Mediapad, ktory mal Orange cez vianoce v akcii, predava sa za polovicnu cenu ako stoji novy (zozenies ho pod 200 eur).
Dospor este par eur a kup toto http://tablety.heureka.sk/prestigio-pmp ... e/#section Za tu cenu je Prestigio PMP5080B bezkonkurencny tablet o ktorom viem a mal som moznost aj vyskusat. Bude ti sluzit aj na viac ako si napisal a nema zmysel kupovat lacne smejdy, s ktorymi budes mat len a len nervy.
-
Arkaz
Addict
Osobne odporucam huawei media pad ako vravi hojko na bazosi zozenies od 160-200 eur. Vynikajuci pomer cena vykon. A hlavne moznost vlozit SIM co sa zvycajne vidi len u tabletov cenovo nad 300e (bazarovo )
-
uplink
VIP
V labách som ho ešte nemal, klientov kŕmim Primom a starším Transformerom zo zásady [alebo iCrap 2 ak veľmo chcú], ale parametrálne a z videí vyzerá veľmo obstojne. Dvojjadrový snapdragon, 5 mipix foťák v zadu, kapacitný iPS display!, klobúk dole.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Alebo môžeš skúsiť pár mesiacov počkať
http://www.zive.sk/tablet-od-google-ma- ... fault.aspx
http://www.zive.sk/tablet-od-google-ma- ... fault.aspx
Prosim a neviete poradit co najlepsi tablet pomer cena/vykon tak do 200 EUR s tym ze by mal moznost pripojenia cez 3G siet.
Jednoducho potrebujem vybrat simku z mobilu a rauchnut ju do tabletu aby frcal chat aj bez potreby wifi - ktora v tom mieste nie je.
Samozrejme wifi by ten tablet mal mat co predpokladam ze vacsina aj ma. Skor som si vsimol ze podpora mobilnych operatorov zacina niekde vo vyssich cenach
Jednoducho potrebujem vybrat simku z mobilu a rauchnut ju do tabletu aby frcal chat aj bez potreby wifi - ktora v tom mieste nie je.
Samozrejme wifi by ten tablet mal mat co predpokladam ze vacsina aj ma. Skor som si vsimol ze podpora mobilnych operatorov zacina niekde vo vyssich cenach
-
Ryan Giggs
VIP
Do 200€ nejaky bazarovy, alebo ak novy, tak napr. Huawei IDEOS S7. Lepši asi za tu cenu nekupiš.
a slo by prepojit smartfone napr s Orange 3G internetom spolu s tabletom tak aby sa na tablete dal vyuzit 3G internet zo smartfonu?
ak mas smartphone s androidom(od 2.1 hore myslim), nieje problem z neho vytvorit Access point, na iOS uz nepametam ci ma takuto moznost
-
Ryan Giggs
VIP
Pišeš že je to smartfon tak predpokladam, že to nebude žiaden problem. Aktivuješ wifi hotspot v telefone a cez wifi sparuješ telefon s tabletom.
V podstate všetky OS (aj tie okrajove ako Symbian, Bada...) taku funkciu maju, ak to nie je nejaky predpotopny smartfon.
V podstate všetky OS (aj tie okrajove ako Symbian, Bada...) taku funkciu maju, ak to nie je nejaky predpotopny smartfon.
tak v tom pripade by som mohol poskulovat aj po nejakom lacnejsom tablete, ktory funkciu 3G nema obsiahnutú.
Myslite, ze za tychto okolnosti by malo zmysel investovat aj do niecoho z tohto?
GoClever TAB A73
Prestigio PMP5097CPRO
Prestigio PMP5080CPRO
Na heureke su to uvadzane ako top predajne kusy a cenova uroven do 150 EUR mi vyhovuje. Je mozne ze niektory z nich bude mat upgrade Andoroidu na 4.0 ICS?
Myslite, ze za tychto okolnosti by malo zmysel investovat aj do niecoho z tohto?
GoClever TAB A73
Prestigio PMP5097CPRO
Prestigio PMP5080CPRO
Na heureke su to uvadzane ako top predajne kusy a cenova uroven do 150 EUR mi vyhovuje. Je mozne ze niektory z nich bude mat upgrade Andoroidu na 4.0 ICS?
-
Ryan Giggs
VIP
Na lacnejsie sa vyser. Tie co si uviedol, to je odpad. Nie je to o 3G, ale o vykone, pouzitelnosti a vybave. Najlacnejsi pouzitelny je ten Huawei. Ak si chces usetrit nervy, tak na tie lacnejsie sa vybodni. Ani ten Huaweinie je dokonaly, ale je na mile vzdialeny tym o ktorych uvazujes.
to Ryan Giggs
cize okrem Hyuawei Mediapad by si siel do coho vhodne cena/vykon?
cize okrem Hyuawei Mediapad by si siel do coho vhodne cena/vykon?
-
Ryan Giggs
VIP
Hm, neviem, možno ZTE Light Tab 2, Acer Iconia Tab...
diky pozriem tie modely
Za 160 eur dokazes kupit ten Mediapad, ci bude uz mesiac alebo dva pouzivany ti hadam vadit nebude. Pretoze lepsie kupit takyto malicko pouzivany ako nieco zbytocne zle, co by si neskor lutoval.
-
Plexxak
Medium Star
Ešte by som možno pridal odporúčanie na Ainol Novo 7 Paladin dá sa zohnať dokonca už aj s 2-ročnou zárukou. Mal som ho v rukách, je to síce vidieť že je lacnejší ale v porovnaní s tým Prestigiom a MediaPadom sa mi dokonca zdal ešte o kúsok lepší.
http://www.tabletstore.sk/tablety-ainol ... 4-0--biely
Len u nás sú tieto tablety vcelku neznáme, skúšal som aj drahšiu Auroru čo sa dá zohnať do 200 € a jednoznačne v danej kategorii to najlepšie čo sa asi dá kúpiť.
http://www.tabletstore.sk/tablety-ainol ... 4-0--biely
Len u nás sú tieto tablety vcelku neznáme, skúšal som aj drahšiu Auroru čo sa dá zohnať do 200 € a jednoznačne v danej kategorii to najlepšie čo sa asi dá kúpiť.
-
Arkaz
Addict
Paladin som mal doma. Neskutocny shit. Navyse to malo nejaky cudny procak na ktory ti nesli apps z marketu. Proste katastrofa. Btw mam na predaj samsung p1000. Za 135 ti ho pustim
a ja zas pustim ainol novo elf za 145€