Kód: Vybrať všetko
:)Kód: Vybrať všetko
:(Kód: Vybrať všetko
:|
Kód: Vybrať všetko
:)Kód: Vybrať všetko
:(Kód: Vybrať všetko
:|
A preto má najviac mobilov sľúbený ICS update práve od Sony (Ericsson)tm_a.s. napísal:"sony" - prakticky nulové update-y (podpora)
nemyl si Sony a SonyEricsson. SonyEricsson kaslal na svojich zakaznikov co sa tykalo update-ov. Sony sa aj v tomto smere chce zlepsit, takze tvoje predstavy su skreslene
vďaka Bohu že nemá Gorila Glass, aspoň sa neroztriešti pri prvom páde ako všetky CrapPhony
To je vec osobných preferencií. Nexus je väčší, nemá kapacitné tlačítka, je rovno od výroby s iCS. Ja osobne som zvolil Sony, lebo má TFT display a pravdu povediac keď hrám Zynga Poker, tak mi z tých sAMOLED krásavcov krvácajú oči, režú a pália. Má veľmi veľký kontrastný pomer, čo je daň za to že verne zobrazuje farby. 12mipix foťák a zvuková reprodukcia je vysoko nadradená u Sony, čo je logické. Nevýhoda Sony je microsim a vstavaná baterka, pre niekoho neprekonateľná prekážka a taktiež tie nepodarené kapacitné tlačítka.Arkaz napísal:Osobne som zatial nemal este tu cest so ziadnym cistym ,,Sony" mobilom no velmi sa nane tesim. Mal som len X10 a prislo mi to velmi umele a nesikovne zariadenie. papierovo dobry vykon ale stabilita nic moc. a to som skusil vela custom rom. Verim ze Sony spravilo velky krok dopredu a Uplink Vdaka za recenziu =) Teraz si mi dal chrobaka do hlavy ci Tato xperia S alebo Nexus