black evil napísal:Tak ,chcel by som od vás radu, prvykrát skúšam robiť Minecraft Server.
Momentálne skúšam len cez hamachi, spustim Minecraft_Server.jat spawne my to a som v konzole, uložím to, vypnem a neviem sa potom na ten server pripojiť z konzoly,proste znova ho spustiť?Spustim zase to minecraft_server.jar a zacne spawnovat nový server (pravdaze po dospawnovany nabehne error ze uz sa IP pouziva pre iny server), mam OS Ubuntu,pls poradte, za dobru radu sa odmnenim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Minecraft
-
yoggy
Re: Minecraft
-
black evil
Light Star
omg
To bol len dodatok.
Hlavne je to ,že spawnem svet ide my ho hrať,ale ked ho vypnem a chcem ho zapnuť tym minecraft_server.jar tak my začne spawnovať nový svet namiesto toho aby spustilo starý.
Chapeš?
-
black evil
Light Star
Spúšťam. Neviem z čoho to mám spustiť.yoggy napísal:a nespúšťaš to z balíčka
Vieš ja sa mc zaoberaám a hrám ho cca mesiac a dačo.
Ak vieš ako to spustiť, ta porad.
-
black evil
Light Star
ja to spúšťam v balíčku,ale .jaryoggy napísal:ja som to myslel tak že či to nespúšťaš v balíčku, rar,zip atď.
na ubuntu asi exe moc ne-e
-
black evil
Light Star
skusim,malo by to isť spustiť ale či to je ono neviem.
Niekde som čítal ,že treba vytvoriť .bat súbor na spúšťanie, ale ako ho mám vytvoriť na linuxe?
Niekde som čítal ,že treba vytvoriť .bat súbor na spúšťanie, ale ako ho mám vytvoriť na linuxe?
-
yoggy
aha ty máš ubuntu
vytvor súbor "start.sh"
ulož.. neviem ako sa teraz volá ten jar súbor premenuj ho alebo uprav start.sh
choď do konzole
cd ... kde máš mc
a následne ./start.sh
robil som to na Debiane, takže takéto niečo podobné by to malo byť
.bat sa používa len vo Windowse
vytvor súbor "start.sh"
Kód: Vybrať všetko
cd /minecraft/home/
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar noguichoď do konzole
cd ... kde máš mc
a následne ./start.sh
robil som to na Debiane, takže takéto niečo podobné by to malo byť
.bat sa používa len vo Windowse
-
black evil
Light Star
vyskúšam to ale neviem či my to vyrieši moj problem.
Uvidim
Uvidim
-
yoggy
a ešte tu prvú cestu cd v súbore start.sh zmeň na tú, kde máš Minecraft server
Pocuvajte potrebujem poradit. Mam server cez hamachi a hravame tam s kamosmi ale chceli by sme to rozsirit na hosting mam to cez bukkit takze tam mame aj plugine. Problém je v tom že síce máme človeka ktorý by nám poskitol hosting (má aj na SAMP) ale nevieme ako to urobiť a on nám povedal aby sme si to zistili sami. Nides na webe som však nenašiel odpoveď tak som prišiel hladať odpovede radšej takto ako googliť. A ešte mi prosím poraďte aké plug-ini sú podla vás najlepšie. Ja tam mám nejaké LWC-čko nejaký adminský a jeden na cheast shop a na warpi ale ten nejak nefunguje lebo správne neukladá warpi. No chcel by som tam nejaký na jail, potom buť na warpi alebo teleport brány (podla toho co je lepsie) na rezidencie na normálne brány a to čo by sti mi po prípade ešte poradili. Díki za odpoveď.
a prosím vás ak ešte pozdnáte nejaké na world edite alebo na registráciu a prihlasovanie pls napíšte. A craftbukkit mam na verziu 1.2.3.
a prosím vás ak ešte pozdnáte nejaké na world edite alebo na registráciu a prihlasovanie pls napíšte. A craftbukkit mam na verziu 1.2.3.
-
black evil
Light Star
Zabudol si zásadnú vec.
Aky je typ serveru?
Lebo resky su večšinou tam kde je surival (stavby) ,ale bývajú aj na ekonomy a tam treba dalšie pluginy.
A warpy sú zase na PVP serveroch väčšiou.
Aky je typ serveru?
Lebo resky su večšinou tam kde je surival (stavby) ,ale bývajú aj na ekonomy a tam treba dalšie pluginy.
A warpy sú zase na PVP serveroch väčšiou.
jj lenze ja som to chcel spraviť takou nejakou konbináciou aj survivora aj PVP no ale hlavne pls poradte ako s tym hostingom
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2012, 8:54)
zdá sa ze som nasiel otázku na ktorú nepozdná odpoved nik z vás
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2012, 8:54)
zdá sa ze som nasiel otázku na ktorú nepozdná odpoved nik z vás
-
lekoklatik
VIP
ale nenasiel som tam konkretnu odpoved. ked ma moj kamos stranku a ja chcem dat cez nu hosting musi na tu stranku pridat nejake programi?alebo mam len zadat ako ip servera jeho stranku?
-
lekoklatik
VIP
vyje*** sa rovno na to. Keď nie si sám schopný nájsť a spojazdniť hosting, ako sa chceš oň starať?
-
black evil
Light Star
omgsamcike napísal:ale nenasiel som tam konkretnu odpoved. ked ma moj kamos stranku a ja chcem dat cez nu hosting musi na tu stranku pridat nejake programi?alebo mam len zadat ako ip servera jeho stranku?
Poviem ti len dve vecy a) si niečo čomu sa hovorí retard
b) máš max. 8 rokov
Asi ako chces dat cez stranku hosting.
Vysvetli mi to!
-
MichalkoOo
Zablokovaný
black evil: a ty si čo ked napíšeš vysvetlY mY?