Ziadost o ruku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jaroslav22
Medium Expert
Medium Expert

Ziadost o ruku

Príspevok od používateľa jaroslav22 »

Zdravím vsetkych v lete chcem svoju priatelku poziadat o ruku.. prsten mam porieseny s tym nepotrebujem poradit ale prosim navrhy na nejake miesto alebo prilezitost lebo chcem aby to bolo naozaj silno romanticke mozno aj dojemne aby to bol obrovsky zazitok pre nu. :oops:

kazda rada dobra

dakujem :)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ziadost o ruku

Príspevok od používateľa audiotrack »

pošli jej mailom link na túto tému
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

myslim ze ked ta miluje tak pre nu bude poziadanie o ruku romanticke a dojemne nech by to bolo kdekolvek a za akychkolvek okolnosti
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No, tak aspoň, čo kamarátky spomínali, tak:

- jedna mala ísť s priateľom niekam, mali sa stretnúť v meste a on meškal a meškal a ona už nahnevaná, a keď prišiel požiadal ju o ruku (toto asi nie je moc romantické, ale rozhodne to bolo nečakané. On chudák tak dlho vyberal prsteň)

- ďalší pár, to boli takí športovci, takže byciklom prešli nejakú kus po lesíkoch a na vrchu jedného kopca ju dotyčný požiadal o ruku

- a čo ešte viem, tak romantická večera a tam následné požiadanie o ruku

Inak romantické požiadanie o ruku je aj : napr. nejaká prechádzka po lúke pri západe slnka :smt049
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

nemá ju ísť niekto požiadať o ruku miesto teba ? keby som bol žena a dozviem sa po rokoch, že ma muž požiadal o ruku prostredníctvom nejakého fóra asi by som ho zabil :D
takéto veci by mali byť spontánne a mal by si to hlavne premyslieť sám nech to je originálne, poprípade si stačí pozrieť hociaký romantický film, inšpirácie je tam dosť :)
alebo tu máš dosť originálny nápad :D to bude MEGA zážitok :)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

kazde druhe konci rozvodom.. si si isty, ze do toho chces investovat tolko energie? :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mne osobne príde trápne otravovať s tým celé osadenstvo kina...radšej by som sa vyprdol na všelijaké orácie, vymyslel nejaké miesto, ktoré je vášmu srdcu blízke a ktoré má pre vás oboch (čo sa vzťahu týka) mimoriadny význam...nemyslím zadné sedadlo auta, lebo ste to tam prvýkrát robili...nemyslím váš obľúbený šenk, lebo ste tam často chodili...ani záchody na diskotéke, lebo ste sa tam zoznámili...vieš ako to myslím...jednoduché, originálne...originálne v tom zmysle, že ak to niekto zopakuje (alebo bude chcieť zopakovať), nebude to mať dušu, pretože pre druhých to miesto (alebo spôsob prevedenia) nemusí mať taký význam, ako pre vás dvoch...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja by som to spravil najskor v dobre restauracii po veceri, popripade do toho zakomponovat aj obsluhu.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

romantická večera so zapojením obsluhy... no ako z amerického filmu... :roll:

osobne súhlasím s lumirom... ale keď už, tak je to podľa mňa úplne jedno... ide tam o princíp, nie o miesto a okolnosti...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ja by som to spravil uplne jednoducho. Kym by ona dosla zprace zahadzal by som cely byt kvetmi ruze, uz z chodby by nejake sviecky vytvarali cestu povedzme do kuchyne aj s vecerou a tam by som ju cakal ja s prstenom. Je to romanticke, a este unavenu z prace ju aj potesi, ze som nieco navaril, takze je to aj prakticke. No a samozrejme samotny fakt, ze ju ziadam o ruku by ju teda tiez mal potesit.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Juj....ja som na vydaj este mlada :D Ale viem presne,kde by ma poziadanie o ruku potesilo.
Na hrade....tralala ale asi tak o jednej rano :D No ja by som bola riadne dojata.
Takze isto vies,ktore miesto ma tvoja mila rada.
Moj uz velmi dobre vie,kedy sa mi rozziaria oci :D A to ked ideme na hrad.Lebo jemu sa nechce,tak tam nie sme casto,ale prave tam sme boli spolu prvykrat. :lol:
jaroslav22
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jaroslav22 »

hmmm... rozmyslam ze ist niekam sa prejst ked bude krasne pocasie na luku a tak... a na balon ist a na balone by bolo pripevnene jej meno a otazka ci sa za mna vyda??co poviete??,
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Podla mna by takato vec mala ostat medzi dvoma ludmi. Nemyslim si, ze by do toho mali byt zapajani ini ludia, este casnik ako tak (aj ked ja osobne by som sa tomu urcite vyhol), no napr. co tu niekto daval to video s tym kinom, az mi prislo z toho zle :nono: .

Urcite ako pisal grim, nejake miesto, ktore ma pre danu dvojicu specialny vyznam a nevymyslat prilis hluposti, podstatny je predsa obsah.
lukyyy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa lukyyy »

ja by som to riesil nejak takto : isto mate v okoli nejaku luku, kopec, zorganizuj par svojich kamaratov, nakup lampiony stastia, dohodni sa s nimi a ked budete kracat smerom hore(dajme tomu po tme) nejako cestickou ,nech to spoza vrchu pustia, je to dost hardcore, kamoske takto vinsoval jej priatel na narodeniny , alebo vyrocie, mne by sa to tiez dost pacilo, ale 100 ludi 100 chuti :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

A potom jej nastavajuci aj s kamaratmi pojdu sediet, lebo nahodou lampionmi podpalia polku lesa :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

lukyyy napísal:ja by som to riesil nejak takto : isto mate v okoli nejaku luku, kopec, zorganizuj par svojich kamaratov, nakup lampiony stastia, dohodni sa s nimi a ked budete kracat smerom hore(dajme tomu po tme) nejako cestickou ,nech to spoza vrchu pustia, je to dost hardcore, kamoske takto vinsoval jej priatel na narodeniny , alebo vyrocie, mne by sa to tiez dost pacilo, ale 100 ludi 100 chuti :)
Nevinsoval jej nahodou ca. 2 tyzdne dozadu v krasnohorskom podhradi? Vela by to vysvetlovalo..
arcrue
Expert
Expert

Príspevok od používateľa arcrue »

Hras na nejaky nastroj? Klavir, gitara (asi nie dychovy, pri tom sa dost blbo spieva)...Mohol by si zlozit pesnicku, v ktorej ju poziadas o ruku...
Ak sa vola Ema, tak mam aj text.
Ahoj Ema, vezmes si ma?
Ale nie, koniec srandy.
Mozno by nebolo od veci trosku skorej rano vstat ako ona, objat ju a zasepkat jej do ucha, ze ju milujes a ze s nou chces stravit zvysok zivota.

A este taka jedna vec, to ze to chces ty silno romanticke, neznamena, ze to chce aj ona.
Ale sak ty by si ju mal najviac poznat, takze urcite viac tusis, co by radsej chcela.
No a este, byt tebou, tak urcite na nejake rady urcite nedam. Urcite budes mat aj ty z toho radost a viac si to uzijes, ked to bude tvoj vlastny napad. Takto sa budes rozhodovat, ci spravit veceru, let balonom alebo sa jej to spytas na Gerlachovskom stite. Ked to napadne teba, tak budes vediet, ze to je ta spravna vec. A aj inak to budes brat. Hlavne pri tom mysli, na to ako ju milujes a pojde to samo.
A tak aj spozna, ze to ide od teba, netreba sa na nic hrat. Nemusite skrz to skakat z lietadla...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

jaroslav22: Aký máš finančný strop na organizáciu tejto akcie?
Toto Ti inak my, tunajšie osadnestvo, budeme radiť len veľmi ťažko, nakoľko ty sám najlepšie vieš, ako ju potešiť.
Tu asi veľa originálnych nápadov nenájdeš, ja sám som zásnuby organizoval večerou vo fancy reštike, kvetiny a prsteň po dezerte. A spomíname na to veľmi radi dodnes.
Každopádne ani tak nejde veľmi o dramaturgiu celej akcie ako skôr o to, ako to povieš a v akých podmienkach. Romantika musí byť na prvom mieste.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

1,zavolaj EGOvi
2,ked uz budes napriklad na veceri nedavaj prsten do dezertu (ano videl som to vo filme a nedopadlo to dobre :lol: )
3,dvakrat meraj, raz rez
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

moj kamarat zobral frajerku na maly vylet a na luke pri pikniku ju poziadal o ruku. prijala :)
Napísať odpoveď