dik
Virus na mobil
Virus na mobil
Existuje nieco take ak ano dajte link popripade co ten vir udela
dik
dik
no cize trosku som hladal a nasiel som toto :
virusi sa daju dat len na mobily co maju Symbian or Windows Mobile
neviem ale kde sa daju stiahnut a robi to to ze vam posiela sms za 70SK jednu
no ale teraz to zaujimavejsie poznate niekoho kto ma Siemens C35, M35, S35, SL42, SL45 ? ak ano tak je mozne poslat sms s textom
"%English" "%Polski" "%Magyar" "%Deutsch" (bez uvodzoviek piste do sms)
co to robi : Zmrzne mobil. Telefon rady 35 zmrzne uplne (je treba vybrat baterku sms vymazat na inom MT) telefon rady 45 zmrzne na dobu 2 minut a potom sa vrati do menu.
POZOR ! : po 10 - 15 sms-kach sa bateria uplne vybije.
POZOR ! : funguje to len pri starom SW (SoftWare) pri novom to uz nefunguje !!!!
prajem prijemnu zabavu
P.S.: nie je to HOAX funguje to !!!!
priznala to aj firma SIEMENS
zdroj :
virusi sa daju dat len na mobily co maju Symbian or Windows Mobile
neviem ale kde sa daju stiahnut a robi to to ze vam posiela sms za 70SK jednu
no ale teraz to zaujimavejsie poznate niekoho kto ma Siemens C35, M35, S35, SL42, SL45 ? ak ano tak je mozne poslat sms s textom
"%English" "%Polski" "%Magyar" "%Deutsch" (bez uvodzoviek piste do sms)
co to robi : Zmrzne mobil. Telefon rady 35 zmrzne uplne (je treba vybrat baterku sms vymazat na inom MT) telefon rady 45 zmrzne na dobu 2 minut a potom sa vrati do menu.
POZOR ! : po 10 - 15 sms-kach sa bateria uplne vybije.
POZOR ! : funguje to len pri starom SW (SoftWare) pri novom to uz nefunguje !!!!
prajem prijemnu zabavu
P.S.: nie je to HOAX funguje to !!!!
priznala to aj firma SIEMENS
zdroj :
Kód: Vybrať všetko
http://mobil.idnes.cz/telefony.asp?r=telefony&c=A030306_5203649_telefonyV poslednom čase sa i stáva, že mnoho ľudí ma zaťína upozorňovať na vírusy v telefónoch. Ja Symbian ani Win nemám, mám klasický mobil SE T630. Dokonca sesternica sa ma minule pýtala, že jej nemôžem zohnať antivir do telefonu, lebo ona si zťahuje z wap-u melódie a bojí sa, aby jej tam nejaký do telefónu nezašiel a nezačal telefonovať za jej peniaze... Verte mi, v živote som sa tak dobre nezasmial...mimochodom, má Nokiu 3220. Je pravdou že samotný telefón je vírus, nefunguje skoro nič tam ako má.
ja som mal na nokiu srandicku, to som poslal akoze spravu a prijimatelovi doslo ze:
nove odkazy v schranke a hned zacal volat na odkazovku.
ked si zrusil tak potom zasa ze novy mail nova hlasova nahravka atd atd.
ked si dal na vsetko ano tak ti hore vedla hodin svietili ikonky a ked si blokol klavesnicu nebolo vidiet cas
jedine pomohlo vymenit kartu a potom naspat
ked si dal na vsetko ano tak ti hore vedla hodin svietili ikonky a ked si blokol klavesnicu nebolo vidiet cas
-
Cicicok
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
To je vo formate FLASH SMS je na to niaky program, ale myslim len na strare NokiePatko19 napísal:ja som mal na nokiu srandicku, to som poslal akoze spravu a prijimatelovi doslo ze:
-
nemesis3220
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Čo by nexcel?
čo by si ešte nexcel nexceš náhodou ešte aj Trojana?powec vybavim ti!.