jednoduchy soft na poznamky

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

jednoduchy soft na poznamky

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

caute,

uz dlhsie sa snazim najst nejaky poznamkovy blok pre Windows XP, no zatial som nasiel len take nie moc vyhovujuce a zbytocne narocne. zakladna poziadavka je to, aby mi bezal od startupu niekde na pozadi a ked si budem potrebovat ulozit nejaky text/poznamku, jednoducho si dokazem ten blok otvorit, nakopirovat to tam a zavriet. bolo by dobre, ak by sa v nom dalo vytvorit aj viac jednotlivych straniek pre rozne typy poznamok.

dalsia poziadavka je, aby sa v nom dali nastavit hotkeye aspon na otvaranie/zatvaranie jednotlivych stranok a ako bonus by to mohlo fungovat aj s full screen aplikaciami. proste v nejakej full screen aplikaci stlacim dany hotkey, otvori mi to nejaky overlay s poznamkami a budem s tym moc pracovat bez toho, aby mi to minimalizovalo aplikaciu.

existuje nieco podobne?
Curuj
Addict
Addict

Re: jednoduchy soft na poznamky

Príspevok od používateľa Curuj »

ehm, s hotkeymi asi nepomôžem (možno dodatočný soft by poriešil), ale používam poznámky v prehliadači - Opera :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: jednoduchy soft na poznamky

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ja pouzivam Evernote. Poznamky tak mam zosynchrovane na vsetkych zariadeniach. Vies si to tagovat, skupinkovat, ak si nainstalujes skitch tak vies aj kreslit atd... Ale ci to podporuje aj hotkeys to netusim, takto som to nikdy nepotreboval pouzivat.
Napísať odpoveď